Børster til iRobot Roomba E6

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    iRobot Roomba E5 (13)
  2. checkmark
    iRobot Roomba E6 (13)
  3. checkmark
    iRobot Roomba i7 / i7+ (13)
  4. checkmark
    iRobot Roomba Combo i8 / i8+ (13)
  5. checkmark
    iRobot Roomba 400-Serien (1)
  6. checkmark
    iRobot Roomba 500-Serien (1)
  7. checkmark
    iRobot Roomba 600-Serien (1)
  8. checkmark
    iRobot Roomba 700-Serien (1)
  9. checkmark
    iRobot Roomba 800-Serien (1)
  10. checkmark
    iRobot Roomba 900-Serien (1)
  11. checkmark
    iRobot Roomba i3 / i3+ (1)
  12. checkmark
    iRobot Roomba i4 / i4+ (1)
  13. checkmark
    iRobot Roomba i6 / i6+ (1)
  14. checkmark
    iRobot Roomba J7 / J7+ / J9 (1)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (12)
  2. checkmark
    Multifarvet (6)
  3. checkmark
    Grøn (3)
  4. checkmark
    Sort (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Nye børster til iRobot Roomba E6 robotstøvsuger

Børsterne er en central komponent på enhver robotstøvsuger, da de har til formål at gribe fat i støv og skidt, og flytte det ind mod støvsugerens sug. Når børsterne bevæger sig hen over gulvet udsættes de for en del friktion, ligesom at de let bliver viklet ind i hår og andre fibre, som ligger på gulvet. Disse påvirkninger medfører naturligvis et vist slid på børsterne, som også skal rengøres jævnligt og udskiftes fra tid til anden, hvis man vil sikre at ens robotstøvsuger præsterer optimalt. 

Her på siden kan du læse mere om vores udvalg af børster til Roomba E6, samt hvornår og hvordan, de bør udskiftes med et sæt nye. 

Hvilke børster passer til iRobot Roomba E6?

Roomba E6 bruger i alt tre børster: To hovedbørster i gummi, samt en sidebørste med tre børstearme af plast. 

Sidebørsten roterer parallelt med gulvet, og falder dermed skidt og støv i hjørner og langs kanter, som den fører ind under støvsugeren, hvor det suges op. Hovedbørsterne sidder direkte under robotstøvsugerens bund, nær suget, og løsner støv og skidt i takt med at støvsugeren kører hen over det, så det kan suges op. 

Tidligere modeller fra iRobot brugte hovedbørster med individuelle børstehår, mens Roomba E6 og andre nyere modeller anvender hovedbørster i gummi, som går igen på en række modeller. De børster, som du finder her på siBørstesætden, passer alle til Roomba E6, samt en række andre modeller, og du behøver derfor ikke at bekymre dig om, hvorvidt du får de rigtige børster til din robotstøvsuger. 

Sådan skal børsterne monteres / afmonteres iRobot Roomba E6

At afmontere og montere børsterne i en Roomba E6 er ikke særligt kompliceret, og tager kun nogle få øjeblikke. 

Hovedbørsterne kan skiftes uden værktøj. Start med at åbne for børstehuset under robotstøvsugeren, og trække de gamle børster op, ved at gribe om den ene ende (den højre, såfremt robotstøvsugeren vender med støvbeholderen ind mod dig), og trække ud og op. Herefter skal de nye børster blot sættes i, i samme orientering som de gamle, og børstehuset lukkes til igen. Udskiftningen er super intuitiv, da børstehuset er forsynet med markeringer, der tydeligt illustrerer den korrekte placering af de to børster, som ikke kan forveksles, da de har forskellige fatninger og farver.  

Sidebørsten kræver en skruetrækker, da den holdes fast på støvsugeren med en enkelt skrue, som skal fjernes, hvorefter sidebørsten kan tages af, inden en ny sættes på, og skruen sættes i igen. 

Alt i alt en nem og ukompliceret procedure, der ikke bør afskrække nogen fra at anskaffe sig et sæt nye børster til deres Roomba E6, hvis den ellers trænger til det. 

Tjek regelmæssigt om dine børster trænger til en udskiftning

Børsterne på din Roomba E6 bliver udsat for lidt af hvert til dagligt, og særligt hvis I har kæledyr i hjemmet, kan der samle sig utroligt meget hår og pels omkring børsterne, hvilket både kan forringe støvsugningen og slide unødvendigt meget på børsterne. Man bør derfor løbende holde øje med børsternes tilstand, og rengøre dem jævnligt, samt udskifte dem til nye, når de begynder at se synligt slidte ud. 

Derfor er børsterne i iRobot Roomba E6 altafgørende for en god rengøring

Det grundlæggende princip bag en robotstøvsugers børster er, at de ved hjælp af deres børstehår eller gummi-riller, er i stand til at gribe og flytte støv og skidt, som ligger på gulvet. En intakt børste med tætte børstehår, som ikke er knækkede, bløde eller skæve, vil derfor kunne gribe skidt og støv mere effektivt end en slidt børste, som vil være mere tilbøjelig til at efterlade skidt på gulvet. Derfor er velholdte børster væsentlige for kvaliteten af støvsugningen, og en sliddel som bør skiftes efter behov. Vi anbefaler at du løbende holder øje med dine børsters tilstand, og at vores børster udskiftes med 6-12 måneders mellemrum, afhængigt af brugsmønstre og slid.