Børster til Roborock S5 / S50

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Roborock S5 Max (16)
  2. checkmark
    Roborock S5 / S50 (16)
  3. checkmark
    Roborock S6 Pure (10)
  4. checkmark
    Roborock S6 MaxV (10)
  5. checkmark
    Roborock S6 / S60 (10)
  6. checkmark
    Roborock S7 / S7 Plus (2)
  7. checkmark
    Roborock E4 (2)
  8. checkmark
    Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (2)
  9. checkmark
    Roborock E5 (2)
  10. checkmark
    Roborock S8 Pro Ultra (2)
  11. checkmark
    Roborock S8 Plus (2)
  12. checkmark
    Roborock S8 (2)
  13. checkmark
    Roborock S8 MaxV Ultra (2)
  14. checkmark
    Roborock S8 Max Ultra (2)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (14)
  2. checkmark
    Orange (12)
  3. checkmark
    Sort / Hvid (9)
  4. checkmark
    Multifarvet (8)
  5. checkmark
    Sort (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Nye børster til Roborock S5 og S50 - Få alle krummerne medBørster Xiaomi Roborock s5 s50

Børsterne klarer en stor del af arbejdet, når gulvene skal rengøres. De er derfor en vigtig del af din robotstøvsuger. Man bør derfor være opmærksom på, om de er i god stand, så robotten kan levere den bedst mulige rengøring.

Under Roborock S5 og S50 sidder to forskellige børster, nemlig en hovedbørste og en sidebørste. Sammen skaber de en mere alsidig rengøring på diverse gulvoverflader, gulvtæpper og kan endda tage de stride hunde- og kattehår.

De to Roborock-modeller bruger samme udstyr. Hovedbørsten under robotten drejer med 1350 omdrejninger i minuttet, og løsner og opfanger støv, skidt, hundehår, krummer og hvad der ellers kunne ligge på gulvet. Den er specielt designet i forskellige materialer, så den nemmere og mere effektivt opfanger skidt, helt uden at efterlade ridser i gulvet. Sidebørsten er lavet af plastik i høj kvalitet og hårene er meget slidstærke. Den er placeret i siden af robotten, og sørger for at robotstøvsugeren kan rengøre gulvet i hjørnerne og helt ude ved listerne.

Hvor ofte skal du skifte børsterne på din S5 og S50?

Vil du have rengjort dine gulve grundigt - gang efter gang - skal du jævnligt udskifte dem. Når din Roborock S5 eller S50 tager en tur hen over gulvet, påfører det slid. Du skal derfor holde øje med sliddelenes stand og udskifte dem efter behov. Det anbefales, at man udskifter børsterne hver 6 måned - eller efter behov.

Hvis kvaliteten af rengøringen er dalet, kan det være tegn på at børsterne trænger til en udskiftning. Hold derfor løbende øje med deres stand, og tjek om de er stoppet til med hår eller andet skidt, der kan forhindre dem i at køre rundt. Du kan med fordel bruge det stykke værktøj, som fulgte med din Roborock til at holde dem rene og pæne. I værktøjet er en kniv, specielt til at fjerne hårene.

Hovedbørsten skriftes ved at vende robotten om, og trække dækslet til børstehuset af. Tag derefter hovedbørsten ud. Du kan nu rense den eller montere en ny. Sørg for at rengøre børstehuset, når du nu er igang.

Til at fjerne sidebørsten skal du bruge en stjerneskruetrækker. Den skal du bruge til at løsne skruen i midten af børsten. Du kan nu tage den gamle af, og montere en ny. Efter påmontering er robotstøvsugeren igen klar til at tage kampen op mod skidt, støv og katte- og hundehår.