Toilettasker & Etuier

  • Kosmetikpunge

    Kosmetikpunge

  • Toilettasker

    Toilettasker

Toilettasker & Etuier

Toilettasker og etuier er essentielle for dig der elsker at rejse, men også for dig der har behov for dine makeup og pleje produkter på en weekendtur, hotelbesøg eller en overnatning hos venner eller familie. Toiletsager, såsom din pudderdåse og foundation, eller shampoo og balsam, er ikke designet til at kunne ligge løst i din rejse- eller weekendtaske uden problemer. Små ting såsom eyeliner penne kan forsvinde i en stor kuffert, så du skal bruge lang tid på at lede efter den, når du skal bruge den, mens større ting såsom shampoo flasker har risiko for at lække eller gå i stykker under transporten af din kuffert. En toilettaske forhindre dine makeup og plejeprodukter i at forsvinde, men det er også et ekstra polstret lag mellem dine produkter de bump der kan komme under transport. En toilettaske kan bruges til at organisere dine toiletsager, så du nemt kan danne dig et overblik over de produkter du tager med dig, når du rejser. Du kan her danne dig et overblik mange forskellige toilet tasker og etuier, så dine organiserings og opbevaringsbehov kan blive dækket. Scroll gennem vores katalog ovenfor og find lige præcis den toilettaske og etui du mangler til dine rejser og ture, hvad end du skal med fly, båd, tog eller bil.

Få en praktisk toilettaske med mange rum

Når du skal vælge en ny toilettaske, er det vigtigt at du vurdere ikke bare hvor meget opbevaringskapacitet du skal bruge, men også hvorledes du kunne tænke dig at organisere dine makeup og plejeprodukter. Du kan nemlig få forskellige toilettasker med forskellige måder at organisere dine produkter, der er f.eks. toilettasker med lommer specifikt designet til at holde dine makeup børster, men også toilettasker med mere generelle lommer til opbevaring. Med flere forskellige lommer kan du opbevare dine toiletsager, såsom shampoo og balsam, separat fra dine makeup sager, så dine yndlings læbestifter og mascaraer kan holdes uden for fare skulle der ske noget med dine shampoo flasker. Det kan være en toilettaske med mange rum, så du kan sortere mange af dine sager for sig selv, men det kan også blot være en lille, simpel ekstra lomme der kan holde din tandbørste og tandpasta, så din tandbørste holdes væk fra din pudderdåse.

Find smukke og smarte toilettasker

Når du scroller igennem kataloget ovenfor, og lader dig friste af de mange forskellige toilettasker, kan du med garanti finde en toilettaske eller et etui der passer til dine ønsker og behov. Vores udvalg toilettasker har mange forskellige modeller og varianter, samt forskellige størrelser og bære kapaciteter. Dine behov for opbevaring variere jo også, om du skal afsted på en lille weekend getaway eller om du skal på et to måneders studieophold i kina, så hvor du helt sikkert kan finde en stor toilettaske, der kan rumme begge turers toiletsager, makeup og pleje produkter, så kan du også vælge at have en toilettaske til dine weekendture og en til dine længere ophold udenfor hjemmet. Hvis du gerne vil have to toilettasker i forskellige størrelser, så kan du finde toilettasker her, som kan købes i to forskellige størrelser, så du kan have matchende toilettasker. Toilettaskerne fås også i et vælg af forskellige materialer såsom polyester stof, nylon og gennemsigtig plast, og i mange forskellige farver og charmerende mønstre. Mange af toilettaskerne kommer med praktiske lynlås åbninger og flere af dem kommer med hanke, så du nemt kan transportere dine makeup og plejeprodukter med dig, selv når du bære den uden for din kuffert. Du kan også finde kosmetikpunge, der er mindre end toilettasker og derfor mere praktiske til at transportere dine kosmetik sager hvis du gerne vil have dem med dig i rygsækken.

Rejsesæt til toilettasker

Under rejsesæt finder du alt det rejse tilbehør til toilettasken, som du kunne have behov for, når du skal ud og rejse. Rejsesættene er særligt gode til dig, der skal rejse med fly, da flyselskaber jo kun tillader 100 ml af væsker, såsom lotions, shampoo, balsam og/eller conditioner. Under rejsesættene finder du sæt med komplette løsninger af rejsetilbehør hvor du kan få bl.a. klemme flasker, flasker med pumper og sprayflasker i samme sæt.

Etuier og toilettasker til smart opbevaring

Nogle af vores toilettasker og etuier kommer med ophængningsmuligheder, så du kan hænge din toilettaske på bagsiden af toiletdøren eller på håndtaget til badeværelset. Smart opbevaring er også opdeling i forskellige lommer i toilettasker, så du har mulighed for både at opbevare dine makeup og plejeprodukter sikkert, men også sortere og organisere dine makeup og plejeprodukter, så dine morgen makeup og aften pleje rutiner kan forløbe så stressfrit som overhovedet muligt, også når du er uden for dit eget hjem. Opbevarings etuier til makeup eller plejeprodukter kan opbevare dine makeup eller plejeprodukter sikkert og godt. Vi har både toilettasker til mænd og kvinder, så du kan finde smart opbevaring til din barberskum, cologne og deodorant, og din parfume, kosmetik eller hårbørste. Find det hele i kataloget ovenfor, vi har lynhurtig og gratis fragt, så du kan have din nye toilettaske i hånden så snart så muligt.