Tilbehør til Robomow Robotplæneklipper

 • Knive til Robomow Robotplæneklipper

  Knive til Robomow Robotplæneklipper

 • Afgrænsningskabel til Robomow Robotplæneklipper

  Afgrænsningskabel til Robomow Robotplæneklipper

 • Garage til Robomow Robotplæneklipper

  Garage til Robomow Robotplæneklipper

 • Tilbehørspakker til Robomow Robotplæneklipper

  Tilbehørspakker til Robomow Robotplæneklipper

 • Samlemuffe til Robomow Robotplæneklipper

  Samlemuffe til Robomow Robotplæneklipper

 • Kabelsøger til Robomow Robotplæneklipper

  Kabelsøger til Robomow Robotplæneklipper

 • Pløkker til Robomow Robotplæneklipper

  Pløkker til Robomow Robotplæneklipper

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Robomow RC / TC / MC / RS / MS (43)
 2. checkmark
  Robomow RK (42)
 3. checkmark
  Robomow RS615U (41)
 4. checkmark
  Robomow RC304U (41)
 5. checkmark
  Robomow RK1000 (41)
 6. checkmark
  Robomow RK2000 (41)
 7. checkmark
  Robomow RC308U (41)
 8. checkmark
  Robomow RS635 (41)
 9. checkmark
  Robomow RX (40)
 10. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (23)
 11. checkmark
  Ambrogio L32/L35/L50/L60/ 4.0 Basic/Deluxe/Elite (21)
 12. checkmark
  Ambrogio L210, L85, L250, L250i Elite / Deluxe / S+ (21)
 13. checkmark
  Ambrogio Twenty Deluxe/Elite/EliteS+ / ZR / 25 Elite / 29 Elite / L15 Deluxe (21)
 14. checkmark
  Adano (20)
 15. checkmark
  Ambrogio Robotplæneklipper (19)
 16. checkmark
  Point (18)
 17. checkmark
  Landxcape (17)
 18. checkmark
  Redback (17)
 19. checkmark
  Stiga Robotplæneklipper (17)
 20. checkmark
  McCulloch Plæneklipper (17)
 21. checkmark
  Einhell (17)
 22. checkmark
  Husqvarna Automower (17)
 23. checkmark
  Worx Landroid (16)
 24. checkmark
  AL-KO Robotplæneklipper (16)
 25. checkmark
  Husqvarna Robotplæneklipper 305 (16)
 26. checkmark
  Greenworks Optimow (16)
 27. checkmark
  Husqvarna Robotplæneklipper 310 (15)
 28. checkmark
  Stihl Robotplæneklipper (15)
 29. checkmark
  Gardena Plæneklipper (15)
 30. checkmark
  Grouw robotplæneklipper (14)
 31. checkmark
  LawnExpert (13)
 32. checkmark
  Mammotion Luba / Luba 2 Robotplæneklipper (13)
 33. checkmark
  Bosch  (11)
 34. checkmark
  Bosch Indego (8)
 35. checkmark
  Worx Landroid Vision/ L800 /L1300 / L1600 /L2000 / S300 (8)
 36. checkmark
  Worx Landroid M500 / M600 / M700 / M800 Samt Plus (7)
 37. checkmark
  Cub Cadet XR (7)
 38. checkmark
  Cub Cadet XR5 (6)
 39. checkmark
  Cub Cadet XR1 (6)
 40. checkmark
  Cub Cadet XR2 (6)
 41. checkmark
  Cub Cadet XR3 (6)
 42. checkmark
  Gardena (5)
 43. checkmark
  Segway Navimow (5)
 44. checkmark
  Worx Landroid M700 / M700 Plus / M1000 (5)
 45. checkmark
  Worx Landroid M500 / M500 Plus / M600 Plus  (4)
 46. checkmark
  Worx Landroid L800 / L1000 / L2000 (4)
 47. checkmark
  Worx Landroid Vision M600 / M800 / L1300 / L1600 (4)
 48. checkmark
  Worx Landroid S300  (4)
 49. checkmark
  Husqvarna (3)
 50. checkmark
  Worx (3)
 51. checkmark
  STIHL (2)
 52. checkmark
  Segway Navimow H800E (1)
 53. checkmark
  Segway Navimow H1500E (1)
 54. checkmark
  Segway Navimow H3000E (1)
 55. checkmark
  Einhell græstrimmer (1)
 56. checkmark
  Bosch Græstrimmer (1)
 57. checkmark
  Segway Navimow I105 / I108 / H500E (1)
Farve
 1. checkmark
  Grøn (16)
 2. checkmark
  Sort (13)
 3. checkmark
  Sølv (12)
 4. checkmark
  Hvid (10)
 5. checkmark
  Brun (6)
 6. checkmark
  Multifarvet (5)
 7. checkmark
  Grå (3)
 8. checkmark
  Blå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Hold din Robomow godt kørende med det rette robotplæneklipper tilbehør

De fleste der investerer i et robotplæneklipper som Robomow gør det, fordi den smarte maskine gør livet betydeligt lettere for enhver haveejer. I stedet for at skulle skubbe den traditionelle plæneklipper rundt i haven på en varm sommerdag står robotplæneklipperen for at holde græsplænen pæn og giver dig muligheden for at læne dig tilbage eller bruge tiden på andre områder af haven som blomsterbedet og urtehaven. Græsset skal nemlig slås ofte hvis det skal holdes pænt, specielt i forårs- og sommermånederne, men med den rigtige robotplæneklipper og tilbehør til Robomow er det en smal sag.

Selvom Robomow er selvkørende og bygger på teknologi der gør, at den selv kan navigere haven og området den arbejder i, så har maskinen stadig brug for en hjælpende hånd for at holde sig godt kørende så længe som muligt. Her kommer tilbehør til robotplæneklippere ind i billedet. Det er nemlig med til at garantere en sikker og effektiv installation og omsætning, men sørger også for at du kan vedligeholde robotplæneklipperen og de enkelte dele på lang sigt. Det gælder for eksempel Robomow knive, der med længere tids brug kan have brug for at blive udskiftet for at kunne levere det flotteste resultat. Ved at investere i tilbehør såsom knive, kanttråd og beskyttende tilbehør som garager gør du derfor både dig selv og din robotplæneklipper en stor tjeneste.

Alt i tilbehør til opsætning og installation

At eje en robotplæneklipper er ikke i sig selv nok for at sikre sig den flotte og jævnt klippede græsplæne mange drømmer om. Det er nemlig også nødvendigt med den rigtige installation og opsætning, og heldigvis kan du hurtigt anskaffe dig alt i tilbehør til at kunne komme godt i gang med at bruge din Robomow. Har du lige investeret i en smart Robomow er første skridt, at du skal have afgrænset din græsplæne, så græsslåmaskinen ved hvor den skal køre. Når du afgrænser det arbejdsområde Robomow robotplæneklipperen må køre i, så gøres det med kanttråd - også kendt som afgrænsningskabel. Tråden kan både graves ned eller monteres ovenpå græsset. Monterer du afgrænsningskablet ovenpå græsslåmaskinen holder du kablet nede med pløkker. Der er både fordele og ulemper ved begge metoder og du skal selv bestemme dig for hvad du foretrækker. Den største forskel er, at når først kablet er gravet ned er det ikke lige så nemt at ændre, hvorimod hvis kanttråden er placeret ovenpå græsplænen, kan du nemt ændre plæneklipperens arbejdsområde. Over tid vil græsset gro hen over pløkkerne så disse ikke vil være at se. 

Ved at gå efter det rigtige robotplæneklipper tilbehør sikrer du dig, at opsætningen går let og problemfrit, så maskinen kan sættes i gang med arbejdet så hurtigt som muligt. Man undgår også i højere grad fejl og problemer med både robotplæneklipperen og de resultater den lever, hvis opsætning er godt udført i første omgang. Gå derfor ikke ned på tilbehør, og sørg altid for, at kabler og pløkker er ansvarligt og stabilt forbundet og monteret inden du sætter din Robomow til at arbejde.

Se resultaterne af nyt tilbehør med det samme

Noget af det, der gør robotplæneklipper tilbehør til en nødvendig og brugbar investering er det faktum, at du med det samme vil kunne se en forskel på resultaterne i haven efter at have brugt eller udskiftet kvalitets tilbehør. Et eksempel er robotplæneklipperens knive. De kan blive slidte og sløve med længere tids brug og kan i værste fald gå i stykker, hvis ikke de bliver skiftet ud med jævne mellemrum. Uden skarpe knive vil man hurtigt opleve at robotplæneklipperen ikke slår græsset lige så godt som den plejer og der vil typisk være områder med ujævne kanter og græs, der slet ikke er slået. Dette vil dig forbedre sig så snart du skifter bladene. Det anbefales at skifte knivene en gang i måneden i højsæsonen, for det bedste resultat. Hvor tit du skal skifte knivene i din Robomow afhænger selvfølgelig også af hvor stor din græsplæne er og hvor ofte robotplæneklipperen kører. Det plejer som sagt også at være til at se, hvis knivene er blevet sløve eller beskadiget - du vil nemlig kunne se på græsplænen at den ikke er lige så flot og tæt klippet som den plejer. 

Derudover hjælper robotplæneklipper tilbehør også med at afgrænse og markere områder hvor din Robomow skal arbejde, hvilket sikrer et mere præcist resultat. Uden tilbehør som kanttråd til risikerer man uheldige have-ulykker som at maskinen kører ind i blomsterbedet eller op på fliserne. Markér derfor i stedet de rigtige områder med det rette tilbehør. Med god og konsekvent vedligeholdelse vil resultaterne ikke kun kunne ses i det korte, de vil også holde længere, og din Robomow vil i langt de fleste tilfælde kunne præstere på sit bedste i længere tid, hvid der rettes fokus mod at udskifte dens dele med nyt tilbehør til robotplæneklipper når der er behov for det.

Gør vedligeholdelsen let med tilbehør til Robomow 

For at gøre vedligeholdelsen så let som muligt er det også altid en god idé at have ekstra tilbehør ved hånden. Selvom du løbende vedligeholder din Robomow ved at udskifte dens enkelte dele eller stykker af udstyr placeret i haven kan der opstå situationer, hvor du har brug for mere tilbehør. Investér derfor gerne i større pakker eller flere stykker af de samme tilbehør, for eksempel knive eller samlemuffer, hvis du gerne vil være på forkant med eventuelle situationer, hvor det bliver nødvendigt at udskifte dele i robotplæneklipperen eller rundt omkring i haven. På den måde havner du ikke i en situation, hvor du ikke vil kunne bruge din Robomow robotplæneklipper på grund af manglende Robomow reservedele eller tilbehør. Ved at have det helt rigtige tilbehør kan du opretholde maskinens gode stand og lynhurtigt fikse sløve knive, brud på kabler eller en pløk, der er knækket eller blevet væk. Så er det nemt at vedligeholde din Robomow