Tilbehør til Robomow Robotplæneklipper

 • Knive til Robomow Robotplæneklipper

  Knive til Robomow Robotplæneklipper

 • Afgrænsningskabel til Robomow Robotplæneklipper

  Afgrænsningskabel til Robomow Robotplæneklipper

 • Garage til Robomow Robotplæneklipper

  Garage til Robomow Robotplæneklipper

 • Tilbehørspakker til Robomow Robotplæneklipper

  Tilbehørspakker til Robomow Robotplæneklipper

 • Samlemuffe til Robomow Robotplæneklipper

  Samlemuffe til Robomow Robotplæneklipper

 • Kabelsøger til Robomow Robotplæneklipper

  Kabelsøger til Robomow Robotplæneklipper

 • Pløkker til Robomow Robotplæneklipper

  Pløkker til Robomow Robotplæneklipper

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Robomow RC304U (27)
 2. checkmark
  Robomow RK (27)
 3. checkmark
  Robomow RC308U (27)
 4. checkmark
  Robomow RK1000 (27)
 5. checkmark
  Robomow RC / TC / MC / RS / MS (27)
 6. checkmark
  Robomow RK2000 (27)
 7. checkmark
  Robomow RS615U (27)
 8. checkmark
  Robomow RS635 (27)
 9. checkmark
  Robomow RX (25)
 10. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (19)
 11. checkmark
  Grouw robotplæneklipper (11)
 12. checkmark
  Landxcape (11)
 13. checkmark
  Husqvarna Automower (11)
 14. checkmark
  McCulloch Plæneklipper (11)
 15. checkmark
  Stiga Autoclip (11)
 16. checkmark
  Redback (11)
 17. checkmark
  Husqvarna Robotplæneklipper 310 (10)
 18. checkmark
  Worx Landroid (10)
 19. checkmark
  Bosch  (10)
 20. checkmark
  Stihl Robotplæneklipper (10)
 21. checkmark
  Husqvarna Robotplæneklipper 305 (10)
 22. checkmark
  AL-KO Robotplæneklipper (10)
 23. checkmark
  LawnExpert (10)
 24. checkmark
  Gardena Plæneklipper (10)
 25. checkmark
  Gardena (2)
 26. checkmark
  Worx (2)
 27. checkmark
  Bosch Indego (2)
 28. checkmark
  Cub Cadet XR (1)
 29. checkmark
  Worx Landroid M700 (1)
 30. checkmark
  Worx Landroid M500 (1)
 31. checkmark
  STIHL (1)
 32. checkmark
  Husqvarna (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (14)
 2. checkmark
  Grøn (12)
 3. checkmark
  Sølv (12)
 4. checkmark
  Hvid (9)
 5. checkmark
  Multifarvet (5)
 6. checkmark
  Brun (2)
 7. checkmark
  Grå (1)
 8. checkmark
  Blå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tilbehør til Robomow robotplæneklipper

Mange af dem der anskaffer sig en robotplæneklipper mener, at det er noget af det bedste de længe har gjort for dig selv. Det giver mere fritid og tid til at være sammen med venner og familie, i stedet for at bruge tiden på at køre rundt med den traditionelle græsslåmaskine. For at holde græsplænen pæn og nyklippet om foråret og sommeren skal det faktisk klippes ret ofte. Allerede fra maj måned er græsset vokset til over 5 cm, som er der hvor det er tid til at skulle slå det. Det anbefales at du helt til og med september faktisk slår græsset et par gange om ugen. Det er meget tid der går med at slå græs - hvis du altså ikke har investeret i en god ven: robotplæneklipperen!

Robomow: Mærket bag mange gode robotplæneklippere

Med en robotplæneklipper har du en altid perfekt klippet græsslåmaskine, uden det går ud over fritiden. Nyd din have hver eneste dag med en græsplæne der spiller, helt uden at du behøver røre en finger. Robomow er mærket bag en lang række robotplæneklipper i mange forskellige prisklasser. Robomow robotplæneklippere er blandt andet kendt for at have et lavt støjnivea, unik kantklip og klipning ud over hjulene og selvfølgelig et perfekt klipperesultat hver gang. Har du selv en Robomow robotplæneklipper er du havnet på den helt rigtige side. Her på siden finder du nemlig et udvalg af tilbehør som du har eller kan få brug for, hvis du har en Robomow robotplæneklipper. Vores udvalg af tilbehør er både bredt og billigt - og det er altså uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan derfor trygt bruge det Robomow tilbehør du finder her på siden - vores indkøbere gør blot deres bedste for at skaffe gode og billige produkter til vores kunder og det må mange sige også er tilfældet ved tilbehøret til Robomow plæneklipper tilbehøret. 

Kanttråd, pløkker og samlemuffer - alt til opsætning

Har du lige anskaffet dig din Robomow er første step, at du skal have markeret din have op, så græsslåmaskinen ved hvor den skal køre. Når du afgrænser det arbejdsområde Robomow robotplæneklipperen må køre i, gøres det med kanttråd - også kendt som afgrænsningskabel. Kanttråden kan både graves ned eller monteres ovenpå græsset. Monterer du afgrænsningskablet ovenpå græsslåmaskinen holder du kablet nede med kanttråds pløkker. Der er både fordele og ulemper ved begge metoder og du skal selv bestemme dig for hvad du foretrækker. Den største forskel er, at når først kablet er gravet ned er det ikke ligeså nemt at ændre, hvorimod hvis kanttråden er placeret ovenpå græsplænen, kan du nemt ændre plæneklipperens arbejdsområde. Over tid vil græsset gro hen over kanttråds pløkkerne så disse ikke vil være at se. Mangler du ekstra kanttråd eller flere pløkker til din Robomow robotplæneklipper er det selvfølgelig her i vores tilbehørs kategori du finder det. Kanttråden sælges som minimum 100 meter og køber du 200 meter eller 300 meter er der gode besparelser på de i forvejen super konkurrencedygtige priser. Hvis du enten scroller op herfra eller klikker lige her kommer du direkte ind til vores kategori med både kanttråd, pløkker og samlemuffer til Robomow Robotplæneklipper. 

Husk at udskifte knivene i Robomow plæneklipperen

For at din græsplæne skal blive ved med at være helt perfekt klippet, skal Robomow robotplæneklippere knive udskiftes fra tid til anden. Det anbefales faktisk, at skifte knivene en gang i måneden i højsæsonen, for det bedste resultat. Hvor tit du skal skifte knivene i din Robomow afhænger selvfølgelig også af hvor stor din græsplæne er og hvor ofte robotplæneklipperen kører. Det plejer desuden også, at være til at se hvis knivene er blevet sløve eller beskadiget - du vil nemlig kunne se på græsplænen at den ikke er lige så flot og tæt klippet som den plejer. Trænger du til nye knive til din Robomow robotplæneklipper? Så fortvivl ej! Hvis du enten klikker lige her eller scroller længere op finder du et udvalg af knive til forskellige Robomow modeller. Du finder blandt andet knive til RC, TC, MC, RS og MS modellerne. Fælles for alle disse Robomow modeller er nemlig, at de bruger samme type kniv og det derfor gør det nemmere for dig, at bruge den kniv du skal bruge. Vi sælger desuden også knivene til disse modeller i 2-paks, hvor der en rabat at spare. Derudover finder du også en ny kniv til Robomows RX model, som bruger en anderledes kniv end de andre modeller. 

Vi har nu nævnt lidt omkring både kanttråde og knive til Robomow robotplæneklipper, har du flere spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Ellers kan du blot scrolle op herfra, for at komme til hele udvalget af tilbehør til Robomow robotplæneklipper. Har du fået forvildet dig ind på robomow selvom du har en anden model? Så har vi naturligvis også tilbehør til en lang række andre robotplæneklippere, du kan trykke lige her for at se alle modeller vi har tilbehør til.