Miele C2 Serien

 • Støvsugerposer til Miele C2 Serien

  Støvsugerposer til Miele C2 Serien

 • Mundstykker til Miele C2 Serien

  Mundstykker til Miele C2 Serien

 • HEPA Filter til Miele C2 Serien

  HEPA Filter til Miele C2 Serien

 • Duftkugler til Miele C2 Støvsuger

  Duftkugler til Miele C2 Støvsuger

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Miele C2 Serien (17)
 2. checkmark
  Miele (16)
 3. checkmark
  Nilfisk  (13)
 4. checkmark
  Bosch  (13)
 5. checkmark
  Electrolux (13)
 6. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 7. checkmark
  Hoover (12)
 8. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 9. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 10. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 11. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 12. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 13. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 14. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 15. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 16. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 19. checkmark
  Miele Complete C2 (3)
 20. checkmark
  Dyson V10 (1)
 21. checkmark
  Dyson V6 (1)
 22. checkmark
  Dyson V7 (1)
 23. checkmark
  Dyson V8 (1)
 24. checkmark
  Dyson V11 (1)
 25. checkmark
  Dyson V12Slim (1)
 26. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (9)
 2. checkmark
  Sort (8)
 3. checkmark
  Grå (1)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Få mere ud af din Miele C2-Serie støvsuger med ekstra tilbehør og udstyr

Når det gælder rengøring er en god støvsuger din bedste ven og tætteste allierede. Den holder både hjemmet rent og frit for støv og snavs, men bidrager også til et godt og sundt indeklima for alle hjemmets beboere. Med en Miele C2 støvsuger under armen går rengøringen også både let og hurtigt. Støvsugeren er i sig selv holdbar og let at bruge, men som med mange andre apparater og udstyr har den også brug for det helt rigtige støvsugertilbehør for at kunne fungere så godt som overhovedet mulig over en længere periode. Der findes derfor også et udvalg af praktisk tilbehør til din model, så du kan rengøre dit hjem problemfrit hver gang. Tilbehør som mundstykker, slanger og støvsugerposer er slidstærke og nemt at bruge, og gør, at din Miele C2 både klarer gulvtæpper og hårde gulvoverflader helt uden problemer. Vil du have mere ud af din Miele støvsuger vil er det derfor altid en god idé at investere i tilbehør, reservedele og andet udstyr til din Miele C2.

støvsuger i bilFind det rette tilbehør til at gøre dit hjem skinnende rent

Vil du gerne kunne rengøre endnu flere steder i hjemmet, kan du glæder dig over, at der findes mange tilpasningsmuligheder til din Miele. Med et universalmundstykke kan du rengøre både gulvtæpper og hårde gulve super effektivt. Hvis du gerne vil udvide dine muligheder, så du kan rengøre langt flere overflader, kan du med fordel også vælge at investere i en række andre mundstykker og adaptere til støvsugeren. Der findes et stort udvalg til en lang række situationer. Her finder du blandt andet børstemundstykker, møbelmundstykker, fugemundstykker og parketmundstykker, der hver isæt er designet til at hjælpe dig med at rengøre lige netop de steder og genstande du har brug for. Med det rigtige Miele støvsuger tilbehør får du derfor mest muligt ud af din støvsuger. Det er desuden både muligt at finde udstyr, tilbehør og reservedele til både Miele C2 Blue & Grey Edition EcoLine, Complete, Classic og PowerLine. Det gælder derfor blot om at finde ud af, hvilket støvsugertilbehør lige netop din model af Miele støvsugere har brug for. Så er det ingen sag at støvsuge bilen eller rengøre tæpper og møbler.

Hvilket udstyr til Miele C2 er mest nødvendigt? 

Det kan hurtigt blive lidt af en opgave at finde det bedste tilbehør og udstyr til sin Miele støvsuger. Heldigvis er der hjælp at hente og masser gode råd til, hvilket udstyr du bør anskaffe dig til din Miele C2 støvsuger. Det mest nødvendige tilbehør til en hvilken som helst støvsuger er naturligvis støvsugerposer. Der er ingen vej uden om, at de skal skiftes fra tid til anden efter behov. Specielt hvis du støvsuger meget, har et stort hjem eller har husdyr der fæller. Det gør nemlig, at støvsugerposen bliver fyldt hurtigere op. 

Som udgangspunkt anbefales det at skifte Miele støvsugerposer 1-3 gange om måneden. Man kan derfor med fordel købe flere poser på én gang, da de nok skal blive brugt. Du undgår dermed at løbe tør for støvsugerposer hele tiden, og du sparer samtidig penge - der er nemlig ofte mængderabat at hente på sådanne produkter. Det er dermed både praktisk og billigt. Udover poser til støvsugeren, findes der også en masse forskellige mundstykker og filtre, der hjælper med at optimere din støvsuger så meget som muligt. Blandt andet er nye filtre med til at øge støvsugerens sugeevne og frasortere skadelige allergener og partikler fra luften.

Gør støvsugningen lettere med det rigtige tilbehør

Skal du rengøre flisegulv, parketgulv eller gulvtæppe? Måske skal du støvsuge møbler eller noget helt andet? Det er overvejelser der er værd at gøre sig før man går i gang med rengøringen. Hvilket tilbehør, der er det helt rigtige for dig, kommer nemlig an på hvad du skal støvsuge. Med flere forskellige mundstykker er du bedst forberedt til en mere omfattende rengøring, da du løbende kan skifte dem ud alt efter hvor og hvad der skal rengøres. Slip på den måde for at være nervøs, og rengør selv sarte overflader med mere skånsomt tilbehør specielt designet til netop den opgave - noget Miele støvsugertilbehør egner sig nemlig særlig godt til en bestemt type overflade. Bruger man det rigtige udstyr mindsker man risikoen for at lave skrammer og ødelægge overfladen der rengøres. En mere effektiv rengøring er også en lettere rengøring, og derfor anbefales det netop at skifte udstyr og støvsugertilbehør ud med jævne mellemrum så du er sikret den bedste ydeevne og de bedste resultater.

Pift din Miele C2-Serie støvsuger op med nye dele

Miele C2-Serien er en kraftig støvsuger, som giver en særdeles fornuftig rengøring. Vil du gerne have endnu mere ud af din støvsuger, og få bugt med støv, krummer og andet snavs, har du brug for det rigtige tilbehør. Snavset samler sig i kanter, hjørner, på lister, i karme og mange andre steder. Her har det gængse universalmundstykke brug for at sidde over, så mere specialiserede mundstykker kan træde til. Det dog er ikke alt støvsuger tilbehør, som har et så specifikt formål. Noget tilbehør er bare lækkert og giver merværdi. Tag eksempelvis duftkugler til støvsugere. Hvis du gerne vil slippe for uønskede lugte fra støvsugeren, kan man tage et kig på duftkugler til Miele, der bare skal placeres i støvsugerposen og derefter vil neutralisere dårlig lugt.