HEPA Filter til Miele C2 Serien

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Miele C2 Serien (3)
Farve
  1. checkmark
    Sort (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

HEPA filter til Miele C2 Serien - rent hjem og rent indeklima

Dårlig sugeevne og støjende støvsuger er typiske tegn på et gammelt slidt filter. Trænger din støvsuger til et nyt, bør du overveje et HEPA filter til Miele C2 Serien. Denne type sørger for en endnu bedre filtrering af luften, inden den forlader støvsugeren. Den høje filtrerings-kvalitet betyder, at selv mikroskopiske partikler fanges. Det giver renere luft i hjemmet og et renere indeklima. Filtre af denne type er særligt populære blandt allergikere, da det samtidig fanger blandt andet pollen, bakterier og en lang række allergener.

Ligesom resten af støvsugeren, kræver filteret også vedligeholdelse. Dette indebærer, at man jævnligt fjerner snavs fra filteret, så luften nemmere kan passere. For at rengøre det, skal du blot afmontere det, og tømme indholdet i en skraldespand, banke det værste snavs forsigtigt af og eventuelt børste det sidste af, med en pensel eller lignende.

Dårlig passage giver dårlig sugeevne og dermed en støjende støvsuger. Det anbefales også, at man skifter filteret helt fra tid til anden - gerne hver 6. til 12. måned, eller efter behov. Et nyt støvfilter giver maksimal luftgennemstrømning, en bedre sugeevne og dermed en bedre rengøring. Opgradér til et Miele C2 HEPA filter i dag!