Tilbehør til Grouw Robotplæneklipper

 • Knive til Grouw Robotplæneklipper

  Knive til Grouw Robotplæneklipper

 • Afgrænsningskabel til Grouw Robotplæneklipper

  Afgrænsningskabel til Grouw Robotplæneklipper

 • Garage til Grouw Robotplæneklipper

  Garage til Grouw Robotplæneklipper

 • Tilbehørspakker til Grouw Robotplæneklipper

  Tilbehørspakker til Grouw Robotplæneklipper

 • Samlemuffe til Grouw Robotplæneklipper

  Samlemuffe til Grouw Robotplæneklipper

 • Kabelsøger til Grouw Robotplæneklipper

  Kabelsøger til Grouw Robotplæneklipper

 • Pløkker til Grouw Robotplæneklipper

  Pløkker til Grouw Robotplæneklipper

Hold græsplænen flot og maskinen godt kørende med nyt tilbehør til Grouw Robotplæneklipper

Flere og flere vælger at gå fra den traditionelle benzindrevne plæneklipper og få over til den automatiske og selvkørende robotplæneklipper - eksempelvis en Grouw robotplæneklipper. I højsæsonen skal græsset typisk klippes flere gange om ugen, og har du en forholdsvis stor have kan det tage lang tid og være en smule besværligt. Specielt hvis haven er fyldt med blomsterbede, træer og skæve linjer. Med en robotplæneklipper behøver du heldigvis ikke bekymre dig om at få græsset klippet - maskinen gør det nemlig for dig. Selvom den er så godt som selvkørende kræver det dog også det rigtige robotplæneklipper tilbehør at holde den godt kørende i længere tid. Uden godt tilbehør risikerer du nemlig at stå i en situation hvor din Grouw går i stykker uden du har de nødvendige reservedele til at reparere den. Derudover er robotplæneklipper tilbehør som garager og huse også med til at sikre maskinen mod skader fra vind og vejr, og på den både forlænge dens levetid betydeligt. Se derfor tilbehøret som en investering i både din robotplæneklipper og din have!

Alt du skal bruge til opsætningen og vedligeholdelse af din Grouw robotplæneklipper

Har du anskaffet dig en robotplæneklipper fra Grouw er det vigtigt også at anskaffe sig tilbehør og udstyr, der kan optimere den smarte maskine og holde den i god stand, både før, under og efter brug. Det er nemlig heller ikke kun robotplæneklipperen, der har brug for tilbehør. Haven skal nemlig også fyldes med tilbehør, der sikrer de flotteste resultater. Selvom vi nævner ovenfor at en robotplæneklipper er selvkørende og klarer arbejdet helt automatisk, kræver det stadig at du sætter robotplæneklipperen op og får styr på installationen. 

Grouw robotplæneklipperen skal nemlig blandt andet have at vide, hvor den skal køre henne. Robotplæneklipperen kan nemlig ikke selv kende forskel på hvad der er græs, fliser eller blomsterbede og det skal du derfor hjælpe den med at fortælle. Derfor finder du på markedet et stort udvalg af tilbehør til din robotplæneklipper fra Grouw, blandt andet alt du får brug til i forbindelse med opsætningen af plæneklipperen, samt eventuelle udvidelser eller ændringer af arbejdsområder i din have. Denne type tilbehør til robotplæneklipper er mindst ligeså vigtig som mere praktisk tilbehør som knive og garager.

Tilbehør til opsætning og installation i haven

For at fortælle din robotplæneklipper hvor den skal køre, får du brug for afgrænsningskabler og pløkker. Begge dele er derfor vigtigt tilbehør til din Grow robotplæneklipper. Kablet skal bruges til at at indramme din have, så robotplæneklipperen har helt styr på hvor den skal og ikke skal køre. Når du først har indrammet havens ydrer grænser er det derefter også vigtigt at markere hvor blomsterbede, havedammen eller fliser er. Det vil nemlig være utrolig uhensigtsmæssigt hvis din Grouw robotplæneklipper ved et uheld kører dine blomstre over eller ryger en tur i dammen eller op på fliserne. Kabler til robotplæneklipperen er derfor et vigtig og uundgåelig stykke tilbehør, for at få plænen til at stå skarpt og flot. Pløkkerne bruges til at montere rundt i haven. I starten vil både pløkker og tråd være synlige, men efter forholdsvis kort tid vil græsset gro hen over dem og gøre robotplæneklipper tilbehøret til en naturlig del af haven.

Udskift knivene og se resultatet med det samme

I din Grouw robotplæneklipper sidder der knive, som er dem, der sørger for at græsset bliver klippet til perfektion. Selvom du passer godt på ved at fjerne legetøj, nedfaldne frugter, grene og sten fra græsplænen inden robotplæneklipperen kører, vil knivene med tiden blive sløve uanset hvad. Hvis du oplever at din græsplæne ikke bliver lige så tæt og flot klippet som normalt, kan det være et tegn på, at det er tid til at skifte klingerne i din Grouw robotplæneklipper. Det vil bidrage til den overordnede vedligeholdelse og sikre, at din græsplæne står knivskarpt over længere tid.