Knive til Grouw Robotplæneklipper

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Worx Landroid M500 / M600 / M700 / M800 Samt Plus (5)
 2. checkmark
  Redback (5)
 3. checkmark
  Worx Landroid Vision/ L800 /L1300 / L1600 /L2000 / S300 (5)
 4. checkmark
  Einhell (5)
 5. checkmark
  Point (5)
 6. checkmark
  Adano (5)
 7. checkmark
  Grouw robotplæneklipper (5)
 8. checkmark
  Landxcape (5)
 9. checkmark
  Worx Landroid (5)
 10. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (3)
 11. checkmark
  Ambrogio L210, L85, L250, L250i Elite / Deluxe / S+ (2)
 12. checkmark
  Robomow RK2000 (2)
 13. checkmark
  Ambrogio Twenty Deluxe/Elite/EliteS+ / ZR / 25 Elite / 29 Elite / L15 Deluxe (2)
 14. checkmark
  Ambrogio L32/L35/L50/L60/ 4.0 Basic/Deluxe/Elite (2)
 15. checkmark
  Robomow RC304U (2)
 16. checkmark
  Robomow RC308U (2)
 17. checkmark
  Robomow RK1000 (2)
 18. checkmark
  Ambrogio Robotplæneklipper (2)
 19. checkmark
  Gardena Plæneklipper (2)
 20. checkmark
  Robomow RK (2)
 21. checkmark
  Robomow RS615U (2)
 22. checkmark
  Robomow RS635 (2)
 23. checkmark
  Husqvarna Automower (2)
 24. checkmark
  Stihl Robotplæneklipper (2)
 25. checkmark
  Husqvarna Robotplæneklipper 310 (2)
 26. checkmark
  Husqvarna Robotplæneklipper 305 (2)
 27. checkmark
  AL-KO Robotplæneklipper (2)
 28. checkmark
  LawnExpert (2)
 29. checkmark
  Stiga Robotplæneklipper (2)
 30. checkmark
  Robomow RX (2)
 31. checkmark
  Robomow RC / TC / MC / RS / MS (2)
 32. checkmark
  McCulloch Plæneklipper (2)
 33. checkmark
  Bosch  (2)
Farve
 1. checkmark
  Guld (5)
 2. checkmark
  Hvid (3)
 3. checkmark
  Multifarvet (3)
 4. checkmark
  Grøn (3)
 5. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Opnå de skarpeste resultater med nye knive til din Grouw Robotplæneklipper

Har du en af de smarte og funktionelle robotplæneklippere fra Grouw, men klipper den ikke din græsplæne lige så godt som normalt? Eller vil du bare gerne vil være på forkant med vedligeholdelsen? Så er det på tide at investere i nye knive til din robotplæneklipper. Hvis du oplever, at din robotplæneklipper ikke klipper græsset lige så godt som førhen, kan det nemlig sagtens være fordi, det er tid til at skifte knivene, fordi de gamle er blevet slidte og sløve efter længere tids brug. Uanset hvor godt du passer på robotplæneklipperen og knivene kan du nemlig ikke undgå, at bladene vil blive sløve.

I højsæsonen kører din Grouw robotplæneklipper sandsynligvis meget mere end ellers og det anbefales derfor at skifte knivene en gang i måneden for helt optimal klipning og de bedst mulige resultater. Dette er dog blot en tommelfingerregel, da det selvfølgelig afhænger af, hvor stor din græsplæne er, og hvor ofte din robotplæneklipper er på arbejde. Den nemmeste måde at finde ud af, hvor ofte du skal skifte knivene i netop din robotplæneklipper er ved at holde øje med din græsplæne. Hvis græsset lige pludselig ikke er klippet lige så tæt og skarpt som det plejer er der nemlig stor chance for, at det netop er knivene der er blevet for sløve og derfor trænger til en udskiftning. Det samme gælder hvis knivene er blevet bulet eller bøjet. Skifter du knivene i din Grouw robotplæneklipper vil du se resultater med det samme!

Sådan passer du bedst muligt på knivene

Selvom nævnt kan du ikke kan undgå, at knivene over tid vil blive sløve, men der er stadig nogle ting du selv kan gøre for at sikre, at det ikke sker hurtigere end nødvendigt. Det vigtigste du kan gøre er, at sørge for at græsplænen er helt ryddet inden robotplæneklipperen skal køre. Det gælder altså derfor om at få fjernet legetøj, nedfaldne frugter, småsten, grene og lignende ting fra plænen. Kører din Grouw robotplæneklipper ind i disse ting, vil det kunne skade klingerne og dermed gøre dem sløve. Et lille tip er også, at du kan sætte robotplæneklipperen til at køre en tur, når der er morgendug på græsset. Det vil nemlig rense klingerne, og det kan være med til at forlænge levetiden på dine Grouw knive. 

Knive til robotplæneklippere er heldigvis relativt simple at udskifte, selv hvis du ikke har nogen tidligere erfaring med det. Det vigtigste er blot at du går forsigtigt til værks og følger anvisningerne fra producenten eller på pakken med knive. Om du skifter et enkelt knivblad eller hele sættet på samme tid er helt op til dig selv og afhænger af den enkelte situation, men uanset hvad vil du uden tvivl kunne se forbedringer med det samme. Det er desuden altid en god idé at have flere ekstra knive ved hånden, så du altid har ekstra at skifte til hvis uheldet er ude. Så undgår du at stå i situationer, hvor din Grouw robotplæneklipper ikke kan gøre sit arbejde, fordi den mangler reservedele. Du kan heldigvis let finde pakker med helt op til 30 stk knive. Grouw plæneklipperen har 3 knive monteret på sig, så køber du en stor pakke vil være godt dækket ind i længere tid. Skal du blot have nok til et par udskiftninger og den kommende havesæson, kan det også være rigeligt med en pakke med 6 eller 12 stk. Uanset hvad er nye klinger til robotplæneklipper en nyttig og værdifuld investering.