Tilbehør & Reservedele til Droner

  • Tilbehør & Reservedele til DJI Droner

    Tilbehør & Reservedele til DJI Droner

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    DJI Mavic Air 2 (19)
  2. checkmark
    DJI Mavic Mini (18)
  3. checkmark
    DJI Mini 3 Pro (12)
  4. checkmark
    DJI Mini 3 (12)
  5. checkmark
    DJI Mini 2 (11)
  6. checkmark
    DJI Mavic Pro (8)
  7. checkmark
    DJI Mavic 2 Zoom (6)
  8. checkmark
    DJI Mavic 2 Pro (6)
  9. checkmark
    DJI Mavic Air (6)
  10. checkmark
    DJI Phantom 2 (2)
  11. checkmark
    DJI Phantom 3 (2)
  12. checkmark
    DJI Phantom 4 (2)
  13. checkmark
    DJI Spark (2)
  14. checkmark
    DJI Osmo Action (1)
  15. checkmark
    DJI Osmo Pocket (1)
Farve
  1. checkmark
    Sort (18)
  2. checkmark
    Grå (5)
  3. checkmark
    Hvid (2)
  4. checkmark
    Blå (2)
  5. checkmark
    Sølv (2)
  6. checkmark
    Space (1)
  7. checkmark
    Lyserød (1)
  8. checkmark
    Multifarvet (1)
  9. checkmark
    Orange (1)
  10. checkmark
    Gul (1)
  11. checkmark
    Pink (1)
  12. checkmark
    Rød (1)
  13. checkmark
    Grøn (1)
  14. checkmark
    Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billigt Tilbehør & Reservedele til Droner

Evermart.dk er din førende forhandler af billigt droneudstyr på internettet. Vi har altid et kæmpe udvalg af fedt tilbehør og praktiske reservedele til din drone - og du finder det hele på denne side; det eneste du skal gøre er bare at scrolle op herfra og gå på udkig i vores varekatalog, som indeholder massevis af fede produkter til din drone.

Land den sikkert med et landing pad

Med et af vores landing pads kan din drone meget nemmere lave en automatisk landing, og du behøver slet ikke røre en finger. Den kan også lette meget nemmere.

Derudover passer er landing pad godt på din drone, da den sikrer, at der ikke hvirvler sand, sten og grus op i din drone og beskadiger kameraet eller propellerne. Et landing pad er uden tvivl en af de allerbedste ting, som du kan købe til din drone. Du finder dem alle i varekataloget ovenfor eller ved at klikke her: Landing Pads til Droner.

Pas på kameraet med et beskyttelsesglas

Kameraet er uden tvivl den dyreste del af din drone - og derfor er det ekstra vigtigt, at du passer på den! Dette gør du allerbedst ved at købe et af vores gode og beskyttende landing pads, men vidste du også, at vi har beskyttelsesglas til kameraet på din drone?

Med et beskyttelsesglas til dit dronekamera er du ekstra sikker på, at kameraet ikke bliver ridset. Hvis linsen rammes af et eller andet, så vil glasset tage stødet og skrammen - og du kan fortsat bruge dit kamera, som er 100% intakt. Har du ikke et beskyttelsesglas til dronen, så vil kameraet blive ridset - og alle dine fremtidige optagelser og billeder vil blive af ringere kvalitet. Find alle vores drone kamerabeskyttelsesglas her på denne side!

Tag dronen med på farten

I varekataloget på denne side finder du også tasker, som du kan opbevare din drone og alt dit droneudstyr i, når du er på farten. Her er det vigtig med en god opbevaring af dronen, da den ellers kan tage skade under transporten - igen er det særligt kamera og propeller, der er i farezonen. Vi har også batteritasker, så du kan have flere batterier med til din droneflyvning og derfor kan flyve og optage meget længere tid ad gangen.

Flyvning om natten? Husk grønt blinklys!

Det er ganske enkelt at lovkrav, at du har grønt blinkende lys på din drone, som kan ses fra alle sider, hvis du skal flyve med din drone udendørs, efter solen er gået ned. Vi har selvfølgelig grønt LED-lys til din drone, så du også kan lege dronepilot om aftenen. Vi har også LED-lys i andre farver, hvis du har lyst til at gejle din drone lidt med noget forskelligfarvet lys. Læs i øvrigt op på alle droneregler ovre på Trafikstyrelsen hjemmeside. Det er ene og alene dit ansvar at sikre dig, at du flyve indenfor lovens rammer.

En farverig sticker giver personlighed

Hvis du synes at din drone ser lidt kedelig eller standard ud, så kan du købe en af vores seje stickers, som giver din drone et helt nyt look. På denne måde kan du skille dig ud fra mængden med en drone i en helt anden farve!

Fri fragt & dag-til-dag-levering

Bestil i dag og modtag allerede i morgen eller vælg vores gratis fragtløsning og spar alle forsendelsesomkostningerne. Vi tilbyder lynhurtig dag-til-dag-levering eller fri fragt på alle ordrer - og du kan vælge præcist den fragtløsning, som passer dig bedst. 

Vores leveringsservice gælder 365 dage om året, så du kan få leveret dag-til-dag hele året rundt!