Tilbehør & Reservedele til DJI Mavic Pro 2

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  DJI Mavic Pro (4)
 2. checkmark
  DJI Mavic 2 Zoom (4)
 3. checkmark
  DJI Mavic 2 Pro (4)
 4. checkmark
  DJI Mavic Air 2 (4)
 5. checkmark
  DJI Mavic Mini (3)
 6. checkmark
  DJI Mini 2 (3)
 7. checkmark
  DJI Mavic Air (3)
 8. checkmark
  DJI Mini 3 Pro (3)
 9. checkmark
  DJI Mini 3 (3)
 10. checkmark
  DJI Osmo Action (1)
 11. checkmark
  DJI Osmo Pocket (1)
 12. checkmark
  DJI Phantom 2 (1)
 13. checkmark
  DJI Phantom 3 (1)
 14. checkmark
  DJI Phantom 4 (1)
 15. checkmark
  DJI Spark (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (2)
 2. checkmark
  Hvid (1)
 3. checkmark
  Rød (1)
 4. checkmark
  Blå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Stort Udvalg af Tilbehør & Reservedele til DJI Mavic Pro 2

DJI Mavic Pro 2 er en drone til den kvalitetsbevidste. Dronen har blandt andet et imponerende godt kamera fra det anerkendte svenske brand Hasselblad, som tager billeder i 20MP kvalitet. Prisen på DJI Mavic Pro 2 er også sat efter den gode kvalitet og DJI Mavic Pro 2 er derfor bestemt ikke en billig drone. Selvom dronen er lavet i godt og holdbart materiale, kan der stadig ske uheld eller opstå små skader. Det kan være dyrt at gå til et autoriseret værksted og faktisk også unødvendigt - du kan nemlig gøre meget selv. Her på siden finder du et stort udvalg af tilbehør og reservedele til din DJI Mavic Pro 2 drone.

Billigt Tilbehør til DJI Mavic Pro 2 dronen

Hvis du er den heldige ejer af den fantastiske Mavic Pro 2 drone er det altså her på siden du skal følge med. Du finder nemlig billige reservedele og tilbehør, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores indkøbere gør nemlig sit bedste for, at skaffe gode og billige varer til vores kunder og det er bestemt også tilfældet med drone tilbehøret. I denne kategori med tilbehør og reservedele finder du et bredt sortiment af forskellige produkter. 

Beskyt det fantastiske kamera med et beskyttelsesglas 

I denne kategori finder du f.eks beskyttelsesglas, til dronens kamera. Vi har tidligere nævnt at netop DJI Mavic Pro 2 har et fantastisk kamera og det er virkelig værd, at passe godt på. Beskytter du linsen med et hærdet beskyttelsesglas undgår du at der skulle opstå ridser eller andre skader, som vil forringe kameraet og ødelægge alle de gode billeder og optagelser fra luften. Et beskyttelsesglas til dronen er super billigt sammenlignet med at skulle have et nyt kamera i din drone. Får du ridser i beskyttelsesglasset kan dette blot tages af og kameraet er lige så godt som nyt igen. 

Gør din DJI Mavic Pro 2 drone unik med skins

Her på siden finder du også udvalg af forskellige klistermærker / stickers, som du kan udsmykke din drone med. Med de forskellige skins kan du give din drone lige præcis det look du synes om. I udvalget finder du blandt andet camouflage klistermærker, som giver din drone et virkelig fedt design. Udover at du med drone klistermærkerne personliggøre din drone og giver den et anderledes design, beskytter du den også med ridser, støv og lignende. Med et skin til din DJI Mavic Pro 2 kan du altså give den en ny farve eller et nyt mønster og dermed få en helt unik drone.

Opbevar din drone & tilbehør i sikkerhed

Når du er på farten og skal transportere din drone, er det vigtigt at du passer godt på den. Det er nødvendigt med noget god opbevaring, så dronen ikke tager skade under transporten. Har du ikke dronen i en taske der er beregnet til formålet, kan du risikere at blandt andet propellerne bliver beskadiget. Propellerne er i forvejen en smule udsat for at knække eller på anden vis blive beskadiget og smider du derfor dronen bag i bilen er der risiko for at propellerne vil gå i stykker. Her på siden finder du et udvalg af forskellige opbevaringstasker og desuden også batteritasker, så du kan have flere batterier med når du er ude, at flyve med dronen. Med flere batterier bliver du ikke begrænset af DJI Mavic Pro 2 cirka 30 minutters flyvetid på en enkelt opladning.

Vi har nu blot nævnt noget af det tilbehør du finder her på siden, men listen er meget længere. Scroll derfor endelig op herfra og klik dig rundt i kataloget og se om der ikke er noget du kan bruge til din DJI Mavic Pro 2.