Tilbehør til Tassimo Kapselmaskine

 • Kapselholder til Tassimo

  Kapselholder til Tassimo

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nespresso (2)
 2. checkmark
  Dolce Gusto  (2)
 3. checkmark
  Tassimo (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (1)
 2. checkmark
  Sort (1)
 3. checkmark
  Sølv (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tilbehør til Tassimo

Tassimo er et af de populære mærker, når vi snakker kaffekapsel maskiner. Tassimos udvalg af maskiner består af stilfulde maskiner, som har en smart teknologi der giver dig de lækreste både varme og kolde drikke. Alle Tassimo maskinerne er skabt af det anerkendte mærke Bosch, og du kan derfor være sikker på at få kvalitets maskiner. Kapselmaskinerne fra Tassimo er nemme at betjene og med blot et tryk på en knap, kan du lave din yndlingsdrink. Maskinerne fra Tassimo kan både lave kolde og varme drikke og mange af kapslerne er fra alle de kendte brands som Oreo, Milka og Gevalia. 

Tassimos maskiner bruger speciallavet kapsler, der passer til alle deres maskiner. Kapslerne kaldes for T DISCS, og de er altså kompatible med alle Tassimo maskinerne og du skal derfor ikke tænke over præcis hvilken model du har fra Tassimo, når du skal ud og vælge din kapsler. Tassimo har et hav af forskellige kapsler, herunder både kaffe, kakao og te. Der er altså mange muligheder for både børn og voksne, til at få deres yndlingsdrik serveret hjemme og få hevet caféstemningen med ind i hjemmet. 

Stort udvalg & billige priser 

Har du en Tassimo kapselmaskine stående hjemme hos dig, er du havnet på den helt rigtige side. Her på siden har vi nemlig samlet et udvalg et tilbehør til netop Tassimo maskinerne. Hos Evermart elsker vi tilbehør og vi elsker billigt tilbehør. Derfor er det også det du finder lige her på siden. Kapselmaskinerne er blevet et hit og er at finde i manges hjem i dag og det gælder altså især de populære Tassimo maskiner. Netop derfor har vi også oprettet hele den side, hvor du kun finder tilbehør som du er sikker på, at du kan bruge sammen med din Tassimo kapselmaskine. Tilbehøret er nøje udvalg af vores indkøbere og du vil hurtigt opdage, at priserne er skruet helt i bund. De billige priser betyder heldigvis ikke noget for kvaliteten, men blot vores indkøberes gode evner til at finde fantastiske produkter til super gode priser. Udover at priserne allerede er skruet helt i bund på alt Tassimo tilbehøret, tilbyder vi også altid en gratis leveringsmetode. Vi synes nemlig hverken det skal være besværligt eller dyrt at handle online og det er en af grundene til, at vi altid tilbyder en fri fragt mulighed - og det er altså uanset størrelsen på din ordre. 

Praktiske og pæne kapselholdere
Mangler du et sted til at opbevare alle din Tassimo kapsler? Som både er praktisk, men også gerne må være pænt? Så finder du helt sikkert løsningen hos Evermart. Vi har nemlig samlet et udvalg af smarte og flotte kapselholdere, som både vil opbevare din kapsler på en smart måde, samtidig med at det ser super godt ud at have stående i køkkenet. Kapselholderne fås i flere forskellige størrelser og kan opbevare forskellige antal kapsler, alt efter hvad dine behov er. Med en kapselholder kan du lave dit eget lille hyggelige kaffehjørne hjemme i køkkenet og skabe en rigtig hyggelig stemning. Du kan klikke lige her for at komme direkte til kategorien med kapselholdere til Tassimo. 

Hold din Tassimo maskine ren 
Du forlænger levetiden på din Tassimo maskine, hvis du sørger for altid at holde den ren og det gælder altså især at få afkalket maskinen jævnligt. Hvor ofte du skal afkalke din Tassimo afhænger af hvor meget kalk der er i vandet hvor du bor samt hvor ofte du bruger maskinen. En god tommelfingerregel er dog, at du afkalker din kapselmaskine én gang i måneden. Her på siden finder du det du skal bruge, for at kunne afkalke din Tassimo kapselmaskine og det selvfølgelig også til en god pris. 

Vi tilbyder dag-til-dag levering

Som nævnt tidligere her tilbyder vi altid en gratis leveringsmetode, men vi har også fuld forståelse for at du gerne vil have din varer hurtigts muligt - og hurtigst muligt er faktisk rigtig hurtig her hos Evermart. Du har nemlig mulighed for, at vælge vores dag-til-dag levering, hvilket vil sige at hvis du bestiller din nye produkter til din Tassimo kapselmaskine i dag, kan du have dem allerede i morgen! Vores dag-til-dag levering er meget populær blandt vores kunder og perfekt til dig der skal bruge noget her og nu eller hvis du blot gerne vil have dine nye varer så hurtigt som muligt. Scroll endelig op herfra og klik dig rundt i varekataloget med tilbehør til Tassimo kapselmaskinerne og se om der ikke er noget du kan bruge, det er vi næsten sikre på at der er!