Kapselholder til Tassimo

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nespresso (2)
 2. checkmark
  Dolce Gusto  (2)
 3. checkmark
  Tassimo (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (1)
 2. checkmark
  Sort (1)
 3. checkmark
  Sølv (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Holdere til Tassimo kapsler

For at kunne lave din yndlingsdrink i din Tassimo kapselmaskine, kræver det selvfølgelig at du har nogen kapsler at putte i maskinen. De kapsler der bruges i Tassimo maskinerne kaldes for T DISCS. Teknologien kaldes for Intellibrew og fungere ved at maskinen aflæser en stregkode der sidder på kapslen og på den måde ved den hvordan den skal lave den pågældende drik. T DISCS kapslerne er specielt designet til Tassimo og de er derfor kun kompatible med Tassimos maskiner og ikke andre brands og modeller. Til gengæld passer kapslerne til alle Tassimos modeller, så det er ikke besværligt at finde kapsler til din kapselmaskine. 

Kapslerne fra Tassimo er samtidig super nemme at bruge. På hver pakke står der også hvordan, men for langt de fleste kapsler kan du bruge denne simple guide: tænd for maskinen, indsæt kapslen med stregkoden nedad, sørg for vandbeholderen er fyldt, luk låget, placer et krus og til sidst tryk på knappen. Det er altså både nemt og hurtigt!

Udvalget af T DISCS er super bredt, så du altid kan få lige den kop kaffe du har lyst til. Vælg f.eks kapsler med espresso, cappuccino eller caffe latte. Er du mere til en koffeinfri kaffe? Så finder du også det i Tassimos udvalg af kapsler. Det er ikke kun kaffe du kan vælge, du finder også kapsler med varm kakao og te. Du kan altså lave et hav af forskellige drikke og det er altså fra kendte mærker som f.eks Gevalia, Oreo og Milka. 

Stort udvalg af smarte kapselholdere

Nu hvor Tassimo tilbyder så mange forskellige kapsler, betyder det også for de fleste at man har mange kapsler liggende derhjemme - ved du heller ikke hvordan eller hvor du skal opbevare alle kapslerne? Så er du havnet på den helt rigtige side! Her på siden har vi nemlig samlet et udvalg af holdere til dine Tassimo kapsler. Med holderne har du altid et sted at opbevare dine kapsler, på en smart og genial måde. En kapselholder er med til at give overblikket over hvilke og hvor mange kapsler du har, samtidig med at også hurtigt kan få fat i den kapsel du gerne vil bruge. 

Lav et hyggeligt kaffehjørne

Udover at kapselholderne selvfølgelig sørger for, at du har et praktisk sted at opbevare dine Tassimo kapsler, kan du også lave det hyggeligste kaffehjørne, som får caféstemningen til at vokse i dit eget hjem. Kaffe smager bare bedst på café, så hvorfor ikke prøve at skabe stemningen derhjemme? For mange er det hele oplevelsen med at lave en god kop kaffe, der betyder noget. Selvom du laver kaffen hurtigt på en kapselmaskine, betyder det langt fra at du ikke kan skabe dig et hyggeligt lille hjørne i køkkenet. Når du skal indrette det lille hyggelige kaffehjørne, vil en kapselholder selvfølgelig passe ind! Her på siden finder du blandt andet søde kapselholdere udformet som kaffekopper i metal. Trådkurverne formet som kaffekopper bidrager uden tvivl til den hyggelige stemning og vil passe godt ind i ethvert kaffehjørne. 

Gratis fragt og dag-til-dag levering

For os er det vigtigt, at online handel ikke er hverken dyrt eller besværligt, og netop derfor tilbyder vi blandt andet også altid fri fragt. Det betyder at du altid kan vælge en gratis leveringsmetode og det er altså uanset størrelsen på din ordre. Den gratis fragt gør, at du kan få leveret dine nye Tassimo tilbehørs produkter helt omkostningsfrit! Hvis du står her og nu og mangler dine nye vare har du også den mulighed, at benytte dig af vores dag-til-dag levering. Vores dag-til-dag levering er super populært blandt kunderne, fordi det giver dig mulighed for at have produkterne lynhurtigt fremfor at skulle vente i flere dage. For mange er ventetiden træls, når man handler online, mens det for andre er vigtigere at det kan blive leveret gratis - hos os har du altid muligheden for begge dele og sommetider er det også den gratis levering der er dag-til-dag levering (dette afhænger af størrelsen på din ordre). Scroll endelig op herfra og klik dig rundt i udvalget med kapselholdere til Tassimo. Du kan klikke dig rundt mellem de forskellige holdere og finde lige præcis den kaffekapsel holder du synes om og som skal med hjem i dit hjem.