Tasker & Transport til Ninebot E25D

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Ninebot E22D (6)
 2. checkmark
  Ninebot E25D (6)
 3. checkmark
  Ninebot E45D (6)
 4. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (5)
 5. checkmark
  Gofast GX4 (5)
 6. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (5)
 7. checkmark
  Ninebot E22E (5)
 8. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (5)
 9. checkmark
  Gorunner Pro 10" (5)
 10. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (5)
 11. checkmark
  Gofast GX1 (5)
 12. checkmark
  Gofast GX2 (5)
 13. checkmark
  Gofast GX3 (5)
 14. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (5)
 15. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (5)
 16. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 (5)
 17. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (5)
 18. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (5)
 19. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (5)
 20. checkmark
  Denver El-Løbehjul (5)
 21. checkmark
  Xiaomi MI M365 (5)
 22. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (5)
 23. checkmark
  Ninebot G30 (4)
 24. checkmark
  Ninebot Max G30 (4)
 25. checkmark
  Ninebot F-Serien (4)
Farve
 1. checkmark
  Sort (6)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Tasker & Transport til Ninebot E25D

Vi har et stort udvalg af tasker, som gør dit liv meget nemmere, hvis du ejer et Ninebot E25D el-løbehjul. Vidste du for eksempel, at der findes bærehåndtag til dit Ninebot el-løbehjul, så den er nemmere at bære rundt på. Selvom el-løbehjulet kun vejer 14.3 kg, så kan det være hårdt at bære rundt på det i lang tid ad gangen. Med et bærehåndtag her fra Evermart.dk er det meget nemmere.

Udover bærehåndtag har vi også en masse andre transport- og opbevaringsprodukter til Ninebot E25D. Vi har for eksempel nogle super gode vægkroge, som du kan bruge til at hænge dit el-løbehjul op på væggen. Bor du i en lille lejlighed, så kan det være rart at hænge din Ninebot E25D op på væggen, så den ikke fylder på gulvet. Det sparer en masse plads at opbevare sit el-løbehjul på denne måde - og så bliver det også noget nemmere at få støvsugeren sneget forbi.

Styrtasker til Ninebot E25D

Vi har nogle rigtig gode styrtasker, som du kan hænge på styret på dit el-løbehjul. På den måde slipper du for at skulle have en rygsæk på ryggen, da du kan have alle dine ting, din smartphone og dine nøgler i styrtasken. Vi har en billig styrtaske, som ikke er vandafvisende, og så har vi også en lidt dyrere styrtaske, som er vandafvisende. Begge tasker kan bruges til at tage alle dine accessories med på farten, men det er kun den ene, der er vandafvisende, hvilket jo er værd at bide mærke i, når man er bosat i Danmark, hvor det regner cirka hver anden dag.

Transporttaske til Ninebot E25D

Hvis du gerne vil have dit el-løbehjul med i toget, bussen eller metroen, så kan det være rart at have en taske at pakke den ned i. Det er mere praktisk at fragte sit el-løbehjul på denne måde, og selvom Ninebot E25D har en stor rækkevidde på 25 km, så kan det blive nødvendigt at tage den med sig under armen, hvis man skal længere væk.

Til dette formål kan du også bruge vores skulderrem. Med denne er det ikke lige så hårdt at bære rundt på el-løbehjulet.

Du finder hele udvalget af transporttasker, styrtasker, vægkroge, tasker og bærehåndtag til Ninebot E25D i varekataloget her på denne side. Du skal blot scrolle op herfra og kigge i vores varekatalog, som indeholder masser af gode tilbud på Ninebot E25D tasker.

Vores produkter er rigtig gode, og vi har presset prisen helt i bund, så du er garanteret maksimal value-for-money, når du handler her på Evermart.dk.

God service er nøgleordet

Vi arbejder hver dag hårdt for at servicere vores kunder, og derfor tilbyder vi blandt andet super hurtig dag-til-dag-levering 365 dage om året. Det betyder altså, at du kan bestille i dag og modtage i morgen på alle hverdage, weekender, ferier og helligdage. Du kan også altid vælge fri fragt på din ordre, hvis du kan vente en smule længere på at få din ordre leveret.

Vi har også:
Reservedele til Ninebot E25D
Bremser til Ninebot E25D
Tilbehørspakker til Ninebot E25D
Dæk til Ninebot E25D
Oplader til Ninebot E25D 
Lys & Reflekser til Ninebot E25D