Tasker & Transport til El-Løbehjul

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Xiaomi MI M365 (14)
  2. checkmark
    Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (14)
  3. checkmark
    Ninebot ES1/2/4 (10)
  4. checkmark
    Ninebot E22E (7)
  5. checkmark
    Ninebot Max G30 (6)
  6. checkmark
    Xiaomi Mi 1S (6)
  7. checkmark
    Xiaomi Mi 3 (6)
  8. checkmark
    Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (6)
  9. checkmark
    Ninebot E25D (6)
  10. checkmark
    Ninebot E22D (6)
  11. checkmark
    Ninebot E45D (6)
  12. checkmark
    Ninebot F-Serien (5)
  13. checkmark
    Gofast GX1 (5)
  14. checkmark
    Denver El-Løbehjul (5)
  15. checkmark
    Gorunner Connect 8.5" (5)
  16. checkmark
    Gorunner Pro 10" (5)
  17. checkmark
    Gorunner Urbanglide 6.5" (5)
  18. checkmark
    Gofast GX3 (5)
  19. checkmark
    Gofast GX2 (5)
  20. checkmark
    Gofast GX4 (5)
  21. checkmark
    Xiaomi Electric Scooter 4 (5)
  22. checkmark
    Ninebot G30 (5)
  23. checkmark
    Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (5)
  24. checkmark
    Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (5)
  25. checkmark
    Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (5)
Farve
  1. checkmark
    Sort (18)
  2. checkmark
    Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Multi.KrogTasker & Transport 

Et elektrisk løbehjul er utrolig smart form for transport, du kommer nemt fra A til B uden det store besvær. Dog kan det være rigtig svært at have ting med sig når man kører på løbehjul. Den mest oplagte løsning er en rygsæk, men her på siden har vi fundet en masse andre smart løsninger til dig der skal have mere end bare en telefon i lommen, når du kører afsted. Med en styrtaske har du mulighed for at lægge din telefon, nøgler, pung og andre småting fra dig så du ikke skal bekymre dig om de falder ud af lommen eller andet mens du kører. Styrtasken er endda også vandafvisende hvilket betyder at den nok skal holde dine vigtige ejendele tørre hvis der kommer et hurtigt regnskyl mens du er på farten.

Hvis du skal handle eller andet på dit elektriske løbehjul, er en multikrog den perfekte løsning til dig. Et elektrisk løbehjul kan være utrolig svært at styre hvis du skal poser hængende på styrret. Undgå besværret og den øgede risiko for at styrte med en smart krog. Krogen sidder fast på løbehjulet og du skal derfor ikke bekymre dig om du nu har den med når du tager afsted. På krogen kan du nemt have et net eller en plastik pose, og fordi den sidder på selve stellet, så påvirker posens vægt løbehjulet minimalt.

Transport af El-Løbehjul 

Hvis du ofte skal have dit elektriske løbehjul med i toget, i bussen eller i bilen, så ved du at det til tider kan være besværligt. De fleste elektriske løbehjul kan klappes sammen, men dette betyder ikke ligefrem at de er nemmere at håndtere, holde fast i og fragte. Hvis du er én der tit har dit løbehjul med dig, kan det være utrolig smart en skulderstrop, et håndtag eller en taske til elektriske løbehjul. Men en strop bliver det nemt for dig der skal gå med dit løbehjul. En skulderstop til løbehjul gør at din kickcooter hænger behagligt over skulderen og du har hænderne fri samtidigt. Alternativt er et håndtag til elektriske løbehjul, dette er også godt til dig der skal gå med dit løbehjul. Håndtaget er også en smart løsning hvis du sidder i bussen eller i toget fordi du nemt kan holde fast i dit løbehjul uden at det er ubehageligt. Den fuldstændige løsning til dig der fragter dit løbehjul, er en transport taske til din kickscooter. En taske gør det nemt for dig altid at have dit løbehjul pakket ned, og der er ekstra plads i tasken til opladere og andet du kan få brug for i forbindelse med dit løbehjul.

Alle vores stropper, håndtag og tasker er universelle og passer derfor til næsten alle slags elektriske løbehjul. Hvis du er i tvivl om et produkt passer til netop dit løbehjul, kan du altid tjekke produktbeskrivelsen eller billederne og selv afgøre om det er en transportmulighed du kan bruge. Alle vores produkter til elektriske løbehjul er lavet i materialer af høj kvalitet der sikrer dig at du altid kan få dit løbehjul sikkert med dig uden meget besvær. Tag et kig her på siden og find netop det du mangler til dit el-løbehjul. Mangler du andet end bare tasker og stropper, så kan du klikke lige HER, og så bliver du taget direkte til forsiden hvor du finder en oversigt over alt det tilbehør til elektriske løbehjul vi har her på siden.