Tilbehør til Svømning

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (1)
Farve
  1. checkmark
    Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Alt i udstyr til Svømning

Ikke overraskende ligger fodbold nummer 1 som den mest populære sportsgren i Danmark, men svømning ligger faktisk på en 3. plads og har lagt i toppen år efter år de sidste mange år på listen over de største sportsgrene, målt på medlemstal i klubberne. Svømning er altså populær som sportsgren hvis man kigger på medlemstallene, men det er jo selvfølgelig uden dem der blot svømmer i fritiden. Uanset om du svømmer på et hold, på hygge niveau eller du skal til stranden finder du her på siden tilbehøret til det. Vi har sammensat et bredt og fedt udvalg af udstyr og tilbehør til svømning. Her på siden finder du alt fra badehat og sko til dykkerbriller og snorkel. Desuden har vi et også et bredt udvalg af svømme tilbehør til børn. Alt tilbehør du finder her på siden er til skarpe priser, fordi vores indkøbere hver dag gør deres bedste for at skaffe gode produkter til gode priser til vores kunder. De billige priser betyder altså ikke dårlig kvalitet, vi har blot gjort vores bedste for at skaffe lækre produkter! 

Hvis du scroller op herfra kan du klikke dig rundt i hele udvalget af tilbehør til svømning. Uanset om det er til hobby plan eller det mere professionelle finder du en masse forskelligt svømme udstyr som vil gøre det både mere praktisk, sjovere og nemmere. Vi tilbyder desuden dag-til-dag levering, hvis det er her og nu du mangler dit nye svømmeudstyr. Hvis det ikke haster, har du desuden altid en mulighed for at vælge en gratis fragt forsendelse, uanset din ordrestørrelse. 

En tur til stranden? 

Når solen står højt skynder de fleste sig til stranden, for at slappe af i solen og bade på de danske strande. Når du har lagt og solbadet længe nok og du ikke kan holde varmen ud længere, er det tid til en tur i vandet. Hvis du ikke kan lide at gå på strand bundene både i Danmark eller når du er på ferie i udlandet, skal du have anskaffet dig et par strand / badesko. Du finder badesko her på siden i forskellige størrelser, så der også er et par strandsko til børnene. Med strandsko har du en sko du kan gå direkte i vandet med og du undgår at skulle være nervøs for hvad der gemmer sig på bunden af krabber og andre dyr samtidig med at du heller ikke ridser fødderne på sten, muslinger og lignende. 

Svømme udstyr & tilbehør til børn

Mange børn synes det er super sjovt at svømme og kan bruge uanede af timer i svømmehallen, poolen eller stranden hvis de fik lov. Mange børn går også til svømning som fritidsaktivitet. Faktisk er svømning også super godt for dit barns krop og udvikling, fordi det styrker musklerne samtidigt med at det er skånsomt mod leddene. Svømning er god motion for både børn og voksne og en time eller to i svømmehallen vil være godt for både krop og sind. 

Her på siden finder du et stort udvalg af forskelligt svømme tilbehør til børn. Selvom svømning for langt de fleste børn er på et hygge niveau eller som en leg, finder du stadig udstyr her på siden som med garanti vil falde i god jord hos dine børn. Du finder både tilbehør der er perfekt til svømmehallen eller en tur på stranden. 

Udstyr til dykning
Har du børn der er glade for vand er det en god idé at anskaffe børne dykkerbriller. Med svømmebriller kan børnene se under vand, de undgår at få klor i øjnene eller alger og bakterier. Dykkerbrillerne fungerer altså som en beskyttelse mod børnenes øjne og vandet. Hos Evermart finder du et bredt udvalg af dykkerbriller til børn. De fleste dykkerbriller har silikone stropper, som kan justeres så de passer til børn i alle aldre. Hvis du scroller op vil du se at der er svømmebriller i flere forskellige farver og designs, så du har mulighed for at finde et par dit barn vil synes godt om. 

Generelt synes mange børn, at det er sjovt at dykke og har derfor brug for dykkerbriller eller dykkermasker. Men med en snorkel bliver dykningen ekstra sjov, for de lidt større børn. Med en snorkel er dit barn godt underholdt og det gælder både i poolen, svømmehallen eller på stranden. 

Beskyt de sarte øre og bliv mere synlig
Her på siden finder du også et udvalg af forskellige badehætter til børn. Hvis dit barn svømmer meget eller døjer med problemer med ørerne er en badehætte uundværlig. Der er nemlig flere forskellige fordele ved at bruge en badehætte og en af dem er, at du mindsker risikoen for mellemørebetændelse hos dit barn. Vand i ørerne kan nemlig føre til infektion og for de sarte børne øre kan der opstå betændelse. Badehætten beskytter mod vand og bakterier og kan skåne børnenes øre. Udover at hætten beskytter ørerne holder den også håret på plads, så det ikke irritere under svømningen. Hvis du oplever at dit barn fryser meget når de er i vandet, kan en badehætte faktisk også afhjælpe dette problem. En stor del af kroppens varme bliver afgivet fra hovedet, så med en badehætte er det nemmere at holde på varmen - genialt til de mindste der fryser meget når de er i vandet. 

Badehætterne kommer i mange forskellige designs, og med en badehat der skiller sig en smule ud fra mængden af sorte hætte bliver det meget nemmere at spotte og holde øje med dit barn, hvis han eller hun f.eks svømmer i havet. Hvis det primære formål med badehætten er, at gøre dit barn mere synligt, er det en god idé at vælge en farve der springer i øjnene, så det bliver nemmere for dig at spotte dit barn i vandet. Der er altså flere fordele ved at at bruge en badehætte - set på et mere professionelt plan end de fordele vi har nævnt ovenover, gør badehætten også at modstanden er mindre og man derfor kan svømme hurtigere. Hvis dit barn går op i svømning og gerne vil forbedre sin hurtigste tid, kan en badehætte hjælpe. Scroller du op herfra har vi samlet hele udvalget af badehætte, så du kan finde den der matcher behov og smag. 

Vi har her nævnt noget af det tilbehør du vil støde på her i kategorien, men listen er på ingen måde udtømmende - rul derfor endelig op herfra og klikke dig rundt i kataloget med det store udvalg af tilbehør til svømning.