Støvsugerposer til Siemens

 • Støvsugerposer til Siemens IQ300

  Støvsugerposer til Siemens IQ300

 • Støvsugerposer til Siemens Synchropower

  Støvsugerposer til Siemens Synchropower

Er din Siemens Støvsuger ikke så effektiv som før?

Når boligen er ren, er alting godt. Det giver i hvert fald langt mere overskud og gør dit hjem noget mere indbydende og lækkert at være i. Det kræver en god støvsuger. Særligt hvis der er børn, hund og ægtefælle. For det er ikke så lidt, hvad de alt kan slæbe med ind af skidt og støv.

Skidt og støv, som din støvsuger kan suge væk. Har den også gjort det indtil videre, men er det begyndt at knibe lidt? Brokker den sig, når du går i gang? Eller er det på ingen måder lige så nemt for dig at støvsuge, som det plejer at være? Så er det med al sandsynlighed støvsugerposen, den er gal med. Når den er fuld, nedsætter det sugeevnen på din Siemens markant. Ganske enkelt fordi der ikke er mere plads.

Det kan du heldigvis nemt gøre noget ved, da det blot kræver nogle nye støvsugerposer til Siemens. Du kan mærke forskellen allerede, når du tænder for den, da den vil suge sig bedre fast til gulvet med det samme. Desuden kan du også høre på sugekraften, at den er noget mere kraftig, end hvad den er med en fuld pose.

Selvom det måske ikke er den mest hyggelige opgave at skulle skifte støvsugerposen, er det nu meget rart, når først det er gjort. Gør det gerne jævnligt, så du får et ensartet resultat, når du støvsuger.

Du kan nemt og hurtigt skifte støvsugerposen på din Siemens støvsuger

Har du fundet vej herind, fordi du står midt i en støvsugning med en Siemens støvsuger, der ikke vil suge skidt op? Der er ikke noget så ærgerligt, som når teknologien eller praktiske omstændigheder er skyld i, at ens planer og gøremål alligevel ikke kan føres ud i livet lige nu og her.

Det er dog heldigvis nemt og enkelt at skifte støvsugerposer til Siemens. Faktisk skal du blot åbne for låget til rummet med posen, løfte posen op, sætte en ny pose i samme sted og ellers klappe ned for låget igen. Det tager måske 2 minutter, og så er du igen kørende med en støvsuger, der virker helt optimalt og gør dine gulve helt rene og fri for støv.

Men har du bare lige den udfordring, at du ikke har nogle støvsugerposer til Siemens liggende? Den er selvfølgelig straks værre, da det betyder, at du er nødt til at udsætte støvsugningen, til vi har sendt poserne hjem til dig. Det kan vi dog gøre ganske hurtigt – og indtil da kan du smække fødderne op på sofaen eller gå i gang med at ordne nogle andre praktiske gøremål, som også lader vente på sig. Imens kan du glæde dig ved tanken om, hvor fine dine gulve bliver, når du igen har et lager af støvsugerposer til Siemens liggende klar.

Undgå at skulle købe støvsugerposer hver gang din Siemens er fuld

Kan du godt lide, når hverdagen er praktisk og bare kører helt smooth? Præcis som din støvsuger, når den har det allerbedst? Så kan vi anbefale dig at købe en større bunke af støvsugerposer til Siemens på én gang. For det tager tid at vente på, at postbuddet banker på døren og leverer dine støvsugerposer. Derudover er det også en dyrere løsning at købe en enkelt eller ganske få poser ad gangen.

Du gør derfor dig selv og din støvsuger en tjeneste, hvis du køber mange poser på én gang. Det sparer dig både for tid og penge. Tid, som du kan bruge på at støvsuge og penge, som du kan bruge på noget andet end din støvsuger. 

Det er også rart at kunne komme hjem og skifte pose med det samme, når du opdager, den er fuld i stedet for at skulle vente. Ingen er glade for ventetid. Heller ikke din støvsuger.

Hvor ofte skal du skifte støvsugerpose på din Siemens støvsuger?

Vil du gerne undgå at stå i en situation, hvor du undervejs opdager, at støvet slet ikke bliver samlet op af støvsugeren, kan du med fordel skifte poser jævnligt. Men hvor ofte? Det er der ingen tommelfingerregler om. Det ville være nemt, hvis der var en facitliste på det. 

Hvor ofte du skal skifte afhænger af:

 • Hvor ofte du støvsuger
 • Hvor mange kvadratmeter du støvsuger
 • Om du har en hund eller andre husdyr
 • Om du har små børn eller store børn
 • Om du har børn i det hele taget
 • Om du bor stort eller småt

Har du en stor bolig, husdyr og måske endda også børn, er der som regel meget skidt. Det vil kræve, at du ofte skifter pose, da det dermed også er lig med, at der ofte er brug for støvsugning. Bor du omvendt i et lille hjem uden meget snavs og husdyr, er det begrænset, hvor ofte du skal skifte støvsugerposer til Siemens.

Du er heldigvis ikke i tvivl, når det er ved at være tid til at skifte. For når den er fuld, larmer støvsugeren ikke så meget mere – og så suger den kun på halv kraft. Krummerne bliver derfor svære at få med op, sandet bliver liggende på klinkerne og hundehårene gider måske ikke alle med op. Tricket er derfor at lytte til din støvsuger og at lægge mærke til, om støvsugeren suger, som den plejer. 

Om du bor stort eller småt, har dyr eller ej, har børn rendende ind og ud eller ej, er det altid rart at have støvsugerposer liggende klar. For det er ærgerligt at stå midt i en støvsugning for så at opdage, at posen er fuld, og du desværre ikke kan komme videre, før posen bliver skiftet.

Så forkæl dig selv og din støvsuger med en støvsugerpose!