Støvsugerposer til Siemens Synchropower

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Siemens Synchropower (3)
 2. checkmark
  Bosch  (3)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

På tide at skifte støvsugerpose på din Siemens Synchropower?

Bliver krummerne liggende på gulvet? Er det som om, der ikke rigtigt bliver rent på gulvene, selvom du har støvsuget? Eller tager det meget længere tid at fjerne hundehårene fra sofaen? Der er mange tegn, der melder sig, når det er ved at være tid til at skifte støvsugerpose.

Hvis sugeevnen på din Siemens Synchropower er blevet ringere, kunne det tyde på, at støvsugerposen er blevet fyldt op. For det sætter sig nemlig direkte i sugeevnen. Du vil ikke kun kunne se det, når du støvsuger – du vil også kunne høre det, fordi den ikke længere suger så hårdt, som den måske plejer at gøre.

Det er heldigvis ikke noget, du behøver tage dig til takke med eller gå på kompromis med. For det er heldigvis bare at gribe fat i nogle nye støvsugerposer til Simens Synchropower og skifte den nuværende ud med en ny. Så fornyer du straks sugeevnen og kan igen svinge den på alle gulvene, i møblerne og hvor ellers du benytter din støvsuger.

Skift nemt støvsugerpose på din Siemens Synchropower

Har du ikke før prøvet at skifte støvsugerpose på din Siemens Synchropower? Det er heldigvis ret nemt og ligetil. Det kræver ingen teknisk eller praktisk viden, da det gøres i ganske få og meget indlysende trin, når først du får åbnet for låget:

Du skifter støvsugerposer således:

 • Åben op for lågen på din støvsuger
 • Tag derefter fat i plastikbeslaget på støvsugerposen
 • Træk forsigtigt støvsugerposen op og smid den i skraldespanden
 • Monter den nye støvsugerpose ved at sætte det samme plastbeslag tilbage i hakket, hvor du tog den op fra

Når du har gjort det, er det bare at lukke for låget igen, tænde for støvsugeren og så ellers bare nyde, at den suger for fuld skrue. Af den grund kan det også være en god ide altid at have nogle støvsugerposer til Siemens Synchropower liggende. Så kan du altid være på forkant, når støvsugeren begynder at brokke sig lidt eller får nogle udfordringer med at suge krummerne fra rugbrødsmadderne op.

Skift jævnligt støvsugerpose på din Siemens Synchropower

Poser til en støvsuger tømmer desværre ikke sig selv, selvom det kunne være helt fantastisk og meget praktisk.  Derfor er du nødt til at være lidt opmærksom på din støvsuger for at være sikker på altid at kunne få en ensartet rengøring.

Det tager heldigvis kun ganske få minutter at skifte poser. Men når det så også er gjort, mærker du en tydelig forskel. Hvor ofte den skal skiftes afhænger af størrelsen på din bolig, hvor mange mennesker I bor der, om der er hund, kat og børn og generelt bare, hvor meget aktivitet ind og ud af huset, der er. 

Vi kan derfor ikke komme med et pejlemærke for, hvor ofte den skal skiftes. Du er dog ikke i tvivl, når det er ved at være oppe over. Så køb gerne en god stak poser til Siemens Synchropower, så du ikke bliver forhindret i at støvsuge til hverdag, eller når gæsterne er lige ved at melde deres ankomst.