Støvsugerposer til Roborock S8 Plus

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Støvsugerposer til Roborock S8 Plus - for en optimal rengøring

Ligesom almindelige støvsugere bruger Roborock S8 Plus også støvsugerposer - disse poser sidder blot i docken frem for inde i selve støvsugeren. Det betyder også, at du af og til må udskifte denne støvsuger pose med en ny, når den gamle er fyldt op med alt det snavs og skidt som Roborock S8 Plus har samlet sammen på sin vej. Poserne er designet til at passe perfekt ned i Roborock S8 Plus docken og sikrer dig, at du nemt og hurtigt kan tømme og sætte en ny pose i, når det er tid til det. Det er derfor altid en god idé, at have ekstra Roborock S8 Plu støvsugerposer på lager, så du altid kan skifte og fortsætte med at bruge robotstøvsugeren, hvis posen skulle blive fuld. 

Udskift støvsugerposerne når de er fulde

Din Roborock S8 Plus robotstøvsuger kører selv ind i docken og tømmer snavs og skidt i støvsugerposen, som allerede sidder i docken. Det er derfor nødvendigt, at du holder øje med indholdet i støvsugerposen. Når posen er fuld, skal du nemlig skifte denne, så Roborock S8 Plus igen kan aflevere alt snavs og skidt.

Hvor ofte du skal skifte støvsugerposen afhænger altså af, hvor meget støv og snavs robotstøvsugeren fanger på sin vej. Du tømmer blot støvsugerposen når den er fuld og med vores støvsugerposer til Roborock S8 Plus kommer du nemt af med det ophobede støv uden besvær. Det er nemt både at tage støvsugerposen ud af docken og sætte en ny i.