Apple Watch Sportsremme

  • Apple Watch Sportsremme efter Model

    Apple Watch Sportsremme efter Model

  • Apple Watch Sportsremme efter Størrelse

    Apple Watch Sportsremme efter Størrelse

Silicone RemSportsremme til Apple watch

Et Apple watch er ideel, at bruge under træningen, da den måler fart, forbrænding, tracker dine workouts og meget mere. Der fås også sportsremme til Apple watch, der passer til løbetræning, styrketræning og andre sportsgrene.
De fleste sportsremme til Apple watch er lavet af silikone, der er et gummiagtigt materiale, som føltes behageligt at have omkring håndleddet. Sportsremme er yderst holdbare og et slidstærkt alternativ til den originale Apple watch rem.
Samtidig er remmen modstandsdygtig overfor vand og sved. en sportsrem til Apple watch kan fås sort, hvid og en masse farvestrålende farver, der sætter kulør på dit træningsoutfit. Sportsremmen er nem at montere, men hold øje med om der medfølger en adapter til påsæting af remmen. Følger der ikke en adapter med kan denne købes seperat.

Vores sportsremme passer til alle Apple Watch modeller. Det er vigtigt at huske, at vores 38mm remme også passer til Apple Watch 40mm, samt at vores 42mm remme ligeledes passer til Apple Watch 44mm - og selvfølgelig også omvendt.