Tilbehør til Sporing af Kat

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Hund (2)
 2. checkmark
  Kat (2)
 3. checkmark
  AirTags (2)
Farve
 1. checkmark
  Sort (2)
 2. checkmark
  Hvid (1)
 3. checkmark
  Mørkegrøn (1)
 4. checkmark
  Rød (1)
 5. checkmark
  Grøn (1)
 6. checkmark
  Blå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Sporing af Kat 

Har du en udekat eller en indekat, der er lidt af en udbryderkonge? Så kan det være en rigtig god idé, at GPS spore din kat, så du altid kan finde den igen. Selvom din kat har udviklet sin stedsans, kan der opstår situationer hvor den enten er løbet for langt væk, er kommet til skade eller sidder fast et sted. Har du den ene eller anden form for GPS tracking på din kat, kan du spore den via din telefon hvis den ikke skulle komme hjem om aftenen som den plejer. 

Ekstra tryghed som katteejer

Selvom du er ret sikker på, at din kat altid vil vende tilbage fordi det er hos dig den har hjemme og får mad, kan du aldrig vide dig helt sikker. Får din kat pludselig færden af en fugl, en anden kat eller andet der får den til at komme længere væk hjemmefra end normalt og dermed får svære ved at finde hjem. For mange katteejere er det en stor tryghed, at vide der sidder en GPS sporing på katten, så den altid er til at finde igen. 

Find GPS tracking hos Evermart

Her på siden finder du et udvalg af GPS trackere, som du kan sætte på din kat. Hvis du scroller op herfra vil du kunne se hele udvalget af sporing til din kat. Du vil opdage, at vi har utrolig billige priser på hele udvalget, men det betyder altså ikke noget for kvaliteten. Selvom GPS trackerne til katte er billige er de nemlig stadig i en god kvalitet. Indkøbene her hos Evermart har nemlig blot gjort deres bedste for, at finde gode produkter til billige priser. Der findes forskellige GPS trackere til katte, både nogen du selv sætter fast i kattens halsbånd eller som hele halsbånd. Sæt din kat fri med en GPS tracker herfra siden, men hold samtidig øje med hvor den bevæger sig hen. 

Apple AirTag til katte sporing

Apple har lavet en smart sporingsenhed kaldet “AirTag”. Det smarte AirTag kan bruges til at spore hvad som helst og herunder også kæledyr. For at kunne sætte det lille AirTag fast på din kat, har du brug for en holder. Her på siden finder du smarte holdere til netop AirTags, som du kan sætte fast i din kats halsbånd. De smarte AirTags holdere til halsbånd er i silikone og kommer ikke til at genere og være i vejen for din kat. Med AirTags kan du nemt holde øje med din kat via “Find” appen på din iPhone. Holderen til kattehalsbånd fås i flere forskellige farver, så du kan vælge en farve du syne som, eller om passer til kattens halsbånd. 

Scroll endelig op herfra og klik dig rundt i kategorien med GPS trackere og tilbehør til sporing af katte. Husk at vi desuden tilbyder fri fragt uanset størrelsen på din ordre. Står du og har brug for sporingen her og nu tilbyder vi også dag-til-dag levering, så hvis du bestiller i dag kan du have dine produkter allerede i morgen. Vi har desuden også et stort udvalg af tilbehør til katte, som du finder ved at klikke lige her.