Smartwatch til Børn

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Sort (4)
 2. checkmark
  Hvid (2)
 3. checkmark
  Lyserød (2)
 4. checkmark
  Rød (1)
 5. checkmark
  Turkis (1)
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (4)
 2. checkmark
  16 mm (1)
 3. checkmark
  GPS (1)
 4. checkmark
  Børn (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Børmesmartwacth

Smartwatch til Børn

Smartwatch-bølgen ruller ind over store dele af verden, men de fleste producenter designer primært aktivitetsure til unge og voksne. Et smartwatch kan også være ganske nyttigt for den yngre generation, der kan have brug for en GPS på vejen hjem eller et vandtæt ur i svømmetimerne.

Der findes mange smartwatches designet specifikt til børn og teenagere med alle de basale funktioner, man kan have behov for i sin hverdag. De fleste smartwatches til børn har mange af de samme funktioner som en aktivitets tracker til voksne. Her får du mulighed for at se hvor mange skridt der bliver gået i løbet af en dag, måle hjerterytme, og dit barn har altid mulighed for at holde øje med tiden!

Smartwatch til børn i stedet for smartphone?

I dag har smartphones utrolig mange funktioner og apps, og mange af de nye telefoner egner sig derfor ikke til mindre børn. Derudover giver en telefon også flere muligheder til de yngste, som ikke altid er en fordel. Internettet er fyldt med indhold, som er uegnet for børn og det er nemt for uvedkommende, at komme i kontakt med barnet via nettet. De digitale medier fylder mere og mere, og det gør det også for den yngre generation. For de yngste børn, kan det være svært, at sige fra hvis andre kontakter til dem og de kan hurtigt misforstå og ikke opfange, hvorfor de bliver kontaktet. Før i tiden kunne mobiltelefoner ikke meget andet end at ringe og sende sms’er, men det er altså en helt anden sag i dag. Langt de fleste nye telefoner har uanede af funktioner og muligheder.
Børne smartwatchHvis du som forældre gerne vil have mulighed for, at komme i kontakt med dit barn, men ikke synes det er tid til en smartphone endnu, så er et smart watch til børn er super fint kompromis. Mange børne smartwatches kan nemlig fungerer som dit barns første smartwatch, men i meget tryggere og mere begrænset rammer. Med et smart ur til børn kan du nemlig både ringe til dit barn og barnet kan ringe til dig, du kan se hvor barnet befinder sig og går barnet udenfor det område du har bestemt, får du også en notifikation. Det er bare nogle af de funktioner smartwatch til børn kan have. Hos Evermart har vi forskellige modeller af smartwatch til børn med forskellige funktioner. Langt de fleste smartwatches til børn kommer med en GPS, som kan være en tryghed for mange forældre. En anden fordel ved et smart ur til børn i stedet for en smartphone er også, at dit barn ikke kommer til at bruge penge på noget, som han/hun måske ikke skulle. I mange af de spil der findes til smartphone, kan barnet nemlig hurtigt komme til, at tilkøbe forskellige ting, som får mobilregningen helt til vejrs. 

Et smartwatch til børn behøver heller ikke være tilkoblet en mobiltelefon for at fungere, ligesom de fleste smartwatches til voksne skal. Smartwatches til børn har eget SIM-kort og eget mobilabonnement. Med et smart watch til børn, behøver børnene altså slet ikke være i besiddelse af en mobiltelefon.  

Derudover kender de fleste forældre vidst også til, at deres børn får gjort nogen af deres ting væk i skolen eller på legepladsen - det kan være de glemmer drikkedunken, skoletasken eller noget helt tredje. Et smartwatch til børn sidder jo som bekendt rundt om håndleddet på barnet og det mindsker risikoen for, at det skulle blive glemt væsentligt. Derudover er vores smart ur til børn også super billige, og meget billigere end en smartphone, så skulle det ske, at barnet alligevel skulle foreligge sit smartwatch, har det ikke kostet en formue. 

Undgå at overvåg dit barn

Et smart watch til dit barn, skal ikke gå hen og blive en afhængighed for dig som forældre. Det kan være farligt, at tjekke flere gange dagligt, om dit barn stadig befinder sig på det aftalte sted. Hvis uret en dag er løbet tør for strøm eller på anden vis ikke sidder rundt om håndleddet på dit barn mere, kan du gå i panik helt uden grund. Idag har vi mange flere muligheder end vi havde en gang, men det er vigtigt, at det ikke tager overhånd og bliver brugt unødvendigt. 

Der kan være flere forskellige situationer hvor det kan være gavnligt med et smartwatch til børn. En situation kan f.eks være, når barnet skal til at gå alene hjem fra skole. Med et smartwatch kan barnet ringe til dig, hvis der skulle ske noget og du kan få en notifikation, når dit barn er kommet hjem. Her er det dog igen også vigtigt, at nævne at et smartwatch jo selvfølgelig ikke gør barnet mere bevidst om trafikforhold og lignende og et smartwatch til børn må derfor ikke skabe falsk sikkerhed for dig - det er stadig vigtigt, at du lærer barnet hvordan det skal opføre og navigere rundt i trafikken og lignende. Uret skal mere ses som, hvis uheldet virkelig var ude, ville du opdage før end du måske ellers ville. 

Dit barn har også ret til privatliv og det er derfor vigtigt, at du som forældre ikke misbruger sporingsfunktionerne. Du bør kun bruge sporingsfunktionerne hvis du mener der er grund til det og ikke bare for at holde øje med dit barn. 

Hvilke funktioner fås i et smartwatch til børn?Børne ur

Efterhånden indeholder en smartphone de samme funktioner som de fleste aktivitetsture, men den er til gengæld uhyre upraktisk at slæbe rundt på. Et smartwatch kan spændes fast på håndleddet, og det kan være en fordel for mange børn, at de ikke skal huske på mobilen hele tiden. Uanset hvilket smartwatch du vælger her fra siden, er du sikret et fedt børneur i topkvalitet med en lækker og behagelig silikonerem i en flot farve. De fleste af vores ure har de samme funktioner, så du skal blot finde det ur der passer bedst til dit barn og det behov i har!

I vores katalog finder du et bredt udvalg af ure med mange forskellige funktioner. Flere af vores smartwatches har indbygget GPS, så de kan bruges som vejviser mellem skole og fritidsordning eller på vej hjem. Særligt for børn, der dyrker meget sport eller opholder sig meget udendørs, er et børne smartwatch en praktisk løsning. De fleste smartwatches til børn er nemlig vandtætte, så de ikke tager skade af vandpytter eller regn.

Der findes efterhånden også en hel del modeller med indbygget 3G-forbindelse, så man kan sende beskeder til og fra uret i løbet af dagen eller ringe sammen, ligesom mange også har sim-kort port, så de kan fungere som en regulær telefon. Børnene kan ofte også indstille en alarm på uret, så det giver besked, når I har en aftale om at være hjemme, og i alle modeller er der indlejret en SOS-funktion til nødstilfælde.

Endeligt har en hel del aktivitets trackere til børn også et eller flere kameraer, der kan gøre uret til et sjovt device, som helt kan erstatte en mobiltelefon i mange situationer. Med et simkort smartwatch kan dit barn også modtage SMS’er samt foretage opkald.

Alle vores børne smartwatches har også muligheden for at opsætte et elektrisk hegn. Når dette er til vil du få en besked på din telefon når dit barn bevæger sig uden for en bestemt zone. Dette er en utrolig smart sikkerheds funktion som kan sættes op rundt om dit nabolag eller ved skolen så du er sikker på hvor dit barn er. Når uret bevæger sig udenfor hegnet har du selvfølgelig muligheden for at følge med i hvor dit barn er via GPS.

Hvordan vælger du det rigtige ur?Smartwatch til børn

Hvis du er på jagt efter et smart watch til børn, er der et par overvejelse du kan gøre dig, inden du vælger hvilket smartwatch dit barn skal have. Det kan nemlig være en smule svært, at nagivere rundt i de forskellige smartwatches til børn og du skal jo gerne ende med at vælge det smartwatch, som opfylder de ønsker og krav du har til et børne smartwatch. Nedenfor har vi et opstillet 4 punkter, som du kan overveje, når du køber et smartwatch til børn:

 1. Vandtæthed: Hvis dit barn også skal bruge uret til svømning eller ikke nødvendigvis behøver at tage det af ved kontakt med band, skal du kigge efter et ur, som er vandtæt. Her skal du kigge på graden af vandtæthed, da den fortæller hvor meget vand uret kan tåle. Mange smartwatch til børn er kategoriseret som IP67, hvilket vil sige at barnet sagtens kan beholde uret på ved et bad, håndvaske eller lignende, men det er ikke et ur, der kan bruges til at svømme med. Skal uret bruges til svømning, skal det have en højere klassificering end IP67. 

 1. Batteriet: Batteriet fortæller noget om, hvor ofte uret skal oplades. Du kan enten vælge at kigge på mAH eller hvis der i beskrivelsen af uret står, hvor ofte det skal oplades. Mange smart ur til børn holder strøm i 3-4 døgn cirka.

 1. Størrelsen: Når du skal vælge smartwatch til dit barn, er det også en god idé, at kigge på størrelsen. Uret skulle nødigt blive alt for stort til dit barns håndled. Mål derefter altid dit barns håndled, så du får et smartwatch der passer perfekt. 

 1. Funktionerne: Det er selvfølgelig også vigtigt, at du kigge på hvilke funktioner børneuret har. Det kan være at uret skal have skridttæller, søvnmåler eller GPS. 

Smartwatch til Børn hos EvermartBørne smart watch

Med et børneur fra evermart.dk bliver det både sjovt for dit barn at lære klokken, at kende og det skaber en tryghed hos forældrene. Vores børneure kommer i mange forskellige farver, så dit barn kan få et smartwatch som de synes er super fedt og et de gerne vil gå med hver dag! Med et smart ur til børn behøver du ikke bekymre dig om hvad dit barn foretager sig på internettet eller hvilke spil de køber ved et uheld, som kan ske ved en smartphone. Et smartwatch til børn fungerer nemlig ikke som en telefon, da barnet hverken kan komme på nettet eller spille spil. Børnene kan derimod blandt andet ringe, sende beskeder og sætte alarmer. I smartwatches til børn er der altså kun de mest nødvendige funktioner, som skaber tryghed for både børn og forældre. 

Hos Evermart har vi billige smart ur til børn, uden at gå på kompromis med design, funktioner og kvalitet! Lige herover finder du hele udvalget af børneure, så kig endelig rundt i kataloget og se om der ikke skulle være et børneur, der lever op til de ønsker du har.