Smartwatch til Børn

BørmesmartwacthSmartwatch til Børn

Smartwatch-bølgen ruller ind over store dele af verden, men de fleste producenter designer primært aktivitetsure til unge og voksne. Et smartwatch kan også være ganske nyttigt for den yngre generation, der kan have brug for en GPS på vejen hjem eller et vandtæt ur i svømmetimerne.

Der findes mange smartwatches designet specifikt til børn og teenagere med alle de basale funktioner, man kan have behov for i sin hverdag. De fleste smartwatches til børn har mange af de samme funktioner som en aktivitets tracker til voksne. Her får du mulighed for at se hvor mange skridt der bliver gået i løbet af en dag, måle hjerterytme, og dit barn har altid mulighed for at holde øje med tiden!

Det praktiske alternativ til mobilen

Efterhånden indeholder en smartphone de samme funktioner som de fleste aktivitetsure, men den er til gengæld uhyre upraktisk at slæbe rundt på. Et smartwatch kan spændes fast på håndleddet, og det kan være en fordel for mange børn, at de ikke skal huske på mobilen hele tiden. Uanset hvilket smartwatch du vælger her fra siden, er du sikret et fedt børneur i topkvalitet med en lækker og behagelig silikonerem i en flot farve. De fleste af vores ure har de samme funktioner, så du skal blot finde det ur der passer bedst til dit barn og det behov i har!

I vores katalog finder du et bredt udvalg af ure med mange forskellige funktioner. Flere af vores smartwatches har indbygget GPS, så de kan bruges som vejviser mellem skole og fritidsordning eller på vej hjem. Særligt for børn, der dyrker meget sport eller opholder sig meget udendørs, er et børnesmartwatch en praktisk løsning. De fleste smartwatches til børn er nemlig vandtætte, så de ikke tager skade af vandpytter eller regn.

Der findes efterhånden også en hel del modeller med indbygget 3G-forbindelse, så man kan sende beskeder til og fra uret i løbet af dagen eller ringe sammen, ligesom mange også har sim-kort port, så de kan fungere som en regulær telefon. Børnene kan ofte også indstille en alarm på uret, så det giver besked, når I har en aftale om at være hjemme, og i alle modeller er der indlejret en SOS-funktion til nødstilfælde.

Endeligt har en hel del aktivitetstrackere til børn også et eller flere kameraer, der kan gøre uret til et sjovt device, som helt kan erstatte en mobiltelefon i mange situationer. Med et simkort smartwatch kan dit barn også modtage SMS’er samt foretage opkald.

Alle vores børnesmartwatches har også muligheden for at opsætte et elektronisk hegn. Når dette er til vil du få en besked på din telefon når dit barn bevæger sig uden for en bestemt zone. Dette er en utrolig smart sikkerheds funktion som kan sættes op rundt om dit nabolag eller ved skolen så du er sikker på hvor dit barn er. Når uret bevæger sig udenfor hegnet har du selvfølgelig muligheden for at følge med i hvor dit barn er via GPS.

Et smartwatch til børn er ekstra udsat for skammer og ridser da de fleste børn er aktive og ikke tænker over at de har et ur siddende på håndledet. Alle vores smartwatches til børn er selvfølgelig lavet i slidstærke materialer og ned en sikker bumper ramme rundt om urkassen for at passe bedst muligt på den. Dog er selve skærmen ikke beskyttet, men dette kan du nemt gøre billigt og hurtigt ved at montere et panserglas. Overvejer du at investere i et smartwatch til dine børn - eller har du måske allerede gjort det - anbefaler vi, at du husker at beskytte de følsomme touch-skærme med et hærdet beskyttelsesglas, en beskyttelsesfilm eller en anden form for panser, der kan stå imod ridser, skrammer og små slag.