Garmin Venu Skærmbeskyttelse

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Garmin Venu (1)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Skærmbeskyttelse til Garmin Venu

Pas bedst muligt på dit Garmin Venu smartwatch ved at påføre et beskyttelsesglas på skærmen. Med hærdet skærmbeskyttelse til dit Garmin Venu sikrer du bedst dit smartwatch mod ridser og skrammer som desværre let kan forekomme. Vi anbefaler altid, at man monterer et beskyttelsesglas på sine enheder og det gælder selvfølgelig også for Garmin Venu smartwatches. Ved at have et beskyttelsesglas monteret på dit Garmin Venu kommer du alle eventuelle skader i forkøbet og du slipper for, at der venter dig en meget dyr udgift, hvis du skal have udskiftet skærmen på Garmin Venu, hvis den er blevet for ridset eller i værre tilfælde helt knust.  

Et hærdet beskyttelsesglas er et super tyndt stykke glas, som du selv kan monterer ovenpå dit Garmin Venu smartwatch. Beskyttelsesglasset er så tyndt, at du knap nok lægger mærke til, at det er monteret på dit smartwatch. Til gengæld er beskyttelsesglasset enormt stærkt og beskytter dit Garmin Venu mod alle slags ridser, slag og skrammer. Et beskyttelsesglas er altså en stor tryghed i det daglige, fordi du så ikke behøver, at tænke over hvor du du ligger uret eller om du skulle komme til at svinge ind i noget med armen. 

Hvis du mod forventning på et tidspunkt vil skille dig af med dit Garmin Venu, er det også langt nemmere at sælge et Garmin Venu med en pæn skærm uden ridser og du kan få flere penge for det. Et Garmin Venu beskyttelsesglas hos Evermart er super billigt, men det kan ende med at spare dig for mange penge i det lange løb. Selve monteringen af beskyttelsesglasset på Garmin Venu er også super nem og der medfølger renseservietter, som du skal rense skærmen med inden påsætningen, så du er sikker på at beskyttelsesglasset klæber sig helt rigtigt fast. Du finder vores skærmbeskyttelse til Garmin Venu i kataloget lige herover, så scroll endelig op og beskyt dit Garmin Venu med et beskyttelsesglas af god kvalitet.