Garmin Venu

 • Garmin Venu Remme

  Garmin Venu Remme

 • Garmin Venu Oplader

  Garmin Venu Oplader

 • Garmin Venu Skærmbeskyttelse

  Garmin Venu Skærmbeskyttelse

 • Garmin Venu Opbevaring

  Garmin Venu Opbevaring

Garmin Venu

Tilbehør til Garmin Venu 

Ifølge Garmin har Garmin Venu uret det bredeste udvalg af 24/7 wellness overvågning med en lang række funktioner såsom registrering af stress, søvn og din krops energiniveau. Garmin Venu kommer med alt hvad du har brug for allerede installeret på uret, men over 20 forudindlæste aktivitetsprofiler til alle former for træning. Din træningsoversigt er altid lige ved hånden så du let kan følge med i dagens aktivitet, din puls og endda hvor mange vejrtrækninger du tager i minuttet. Du har musik til træning indbygget i uret af form af Spotify og Deezer, derudover kan du også få en gratis løbetræner direkte på dit Garmin Venu ur, så du let kan komme i form og nå dine mål. Med et Garmin Venu smartwatch er der ingen undskyldning for, ikke at leve et aktivt og sundt liv. Garmin Venu holder dig motiveret og opdateret på dine resultater, så du kan forberede dig og holde motivationen i top. 

Garmin Venu har også rigtig mange smarte funktioner som ikke omhandler træning, da du blandt andet får notifikationer fra din smartphone, såsom mails, sms’er samt opkald direkte på dit Venu smartwatch. Derudover er der indbygget Garmin Pay i dit Garmin Venu ur så du ikke skal til at fumle med kort eller kontanter når du handler. Med et Garmin Venu ur er du langt mere uafhængig af dine smartphone, fordi du har alt du skal bruge lige rundt om håndleddet. 

Med produkterne i kataloget ovenfor finder du alt det essentielle tilbehør til dit Garmin Venu smartwatch. Vi har et bredt udvalg af lækkert tilbehør, som gør oplevelsen med Garmin Venu sjovere og bedre. I udvalg af Garmin Venu tilbehør finder du alt fra skærmbeskyttelse, opladere samt flotte remme. Alt vores tilbehør til Garmin Venu er super billigt, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Scroll endelig op herfra og se det store udvalg af lækkert og billigt tilbehør til netop Garmin Venu.