Samsung Galaxy Watch Active 1

 • Samsung Galaxy Watch Active Remme

  Samsung Galaxy Watch Active Remme

 • Samsung Galaxy Watch Active Panserglas & Skærmbeskyttelse

  Samsung Galaxy Watch Active Panserglas & Skærmbeskyttelse

 • Samsung Galaxy Watch Active Oplader

  Samsung Galaxy Watch Active Oplader

 • Samsung Galaxy Watch Active Opbevaring

  Samsung Galaxy Watch Active Opbevaring

Watch Active Samsung Galaxy Watch Active 1

Samsung har udvidet sin succesfulde Galaxy Watch serie med et nyt flagskib: Galaxy Watch Active! Det nye skud på stammen er ikke bare din ultimative træningsmakker, men også en livsmakker. Med spritnye og enestående funktioner som coaching og stressmåling er Samsung Galaxy Watch Active en skarp konkurrent på markedet! Samsung Galaxy Watch Active er uret designet med tanke på DIG.

Perfekt til indendørs- og udendørstræning

Samsung Galaxy Watch Active er udstyret med helt særlige bevægelsessensorer, der genkender hele syv forskellige aktiviteter - helt automatisk. Uret har som de fleste andre smartwatches indbygget GPS, og det vandafvisende ydre gør det helt perfekt til udendørs træning. Du bestemmer selv, om du vil være online eller offline - du giver bare dit ur besked om, hvornår du ikke vil forstyrres. 

Styr på helbreddet

Foruden målinger af dit fysiske helbred og formåen, indeholder Samsung Galaxy Watch Active som et af de første ure på markedet også styr på dit psykiske helbred med en udvidet række af stress-funktioner. Er du stresset eller presset, måler Galaxy Watch Active det for dig, og tilbyder så forskellige vejrtrækningsøvelser eller meditationsprogrammer til at genoprette dit velbefindende. Uret kontrollerer også din søvn, så du kan holde øje med, om du sover, som du skal.

Sidst, men ikke mindst, er Samsung Galaxy Active et særdeles brugervenligt og personligt ur. Du kan tilpasse farverne og funktionerne på dit ur efter din smag og dit behov. Så er det altid dine foretrukne målinger, der vises på din skærm! Uret kommer i fire forskellige farver: Sort, grå, guld og grøn, og - modsat sin forgænger - i kun én størrelse.