Remme til Samsung Galaxy Watch Active

10 vare(r)

 pr. side

10 vare(r)

 pr. side

Remme til Samsung Galaxy Watch Active

Samsung Galaxy Watch Active markedsføres på den udvidede mulighed for at give uret et personligt præg - så hvorfor ikke også investere i en ny rem, når du allerede er i færd med at tilpasse og personliggøre dit ur? På den måde kan du være helt sikker på, at ingen har et ur magen til dit!

I vores katalog finder du en række remme, der alle er designet til forskellige formål. Bruger du primært dit nye Samsung Galaxy Watch Active til sport, er en siliconerem den helt rigtige for dig. Men Samsung Galaxy Watch Active er også et meget elegant og stilfuldt aktivitetsur, så vil du gerne have mulighed for at skifte til en mere passende rem, når du skal til fest - eller bare ønsker et andet look i hverdagen - så har vi også lækre remme i læder, nylon og rustfrit stål. 

Vi anbefaler desuden, at du parrer din nye rem med et beskyttelsesglas til Samsung Galaxy Watch Active. På den måde kan du være helt tryg ved at bevæge dig rundt i skoven, på løberuten, til festen og i hverdagen uden at bekymre dig om risikoen for ridser, skrammer eller slag!