Reservedele til Roborock S7 MaxV Ultra

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S7 MaxV Plus (3)
 2. checkmark
  Roborock S7 MaxV (3)
 3. checkmark
  Roborock S7 MaxV Ultra (3)
 4. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (2)
 5. checkmark
  Roborock S6 MaxV (1)
 6. checkmark
  Roborock S6 / S60 (1)
 7. checkmark
  Roborock S5 Max (1)
 8. checkmark
  Roborock S5 / S50 (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (2)
 2. checkmark
  Grå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Nye reservedele til Roborock S7 MaxV Ultra - førstehjælp til din robot

Hvis uheldet er ude og en del i din robotstøvsuger er gået i stykker, kan du sandsynligvis selv reparere den, hvis du har de rigtige reservedele til S7 MaxV Ultra robotstøvsugere. 

Hver gang en robotstøvsuger rengører hjemmet, slider det en lille smule på delene. Med tiden vil delene blive så slidte, at de vil kræve en udskiftning. Det gælder ikke kun sliddelene, som typisk skal skiftes fra tid til anden, men også ting som hjul, støvbeholder, vandbeholder med mere. Disse dele er også nemme at skifte selv, og kræver hverken erfaring eller specielt værktøj. Det tager kun et øjeblik. 

Oplever du, at din robotstøvsuger er utæt, ikke kan køre eller at låget til støvbeholderen er ødelagt, kan du med fordel tage et kig på de muligheder du har, for at reparere den selv. Ingen grund til bekymring, det kan typisk fixes på et øjeblik. På den måde spare du tid og penge, og ud kan hurtigt få din robot på benene igen, så den kan vende tilbage til sit arbejde. Undgå nedetid og beskidte gulve med nye S7 MaxV Ultra reservedele.