Samsung Gear S3 Remme

UremmeRemme til Samsung Gear S3

Samsung Gear S3 urets flotte udseende kan blive endnu flottere med en tilpasset rem. Brug remmen til at sætte dit personlige præg på uret, med vores store udvalg af farver, motiver og materialer, eller af helt praktiske årsager. Bruger du foreksempel uret når du dyrker motion, anbefales det at du bruger en rem lavet til formålet. Vi har et stort udvalg af sportsremme i silikone og nylon, der er modtagelige over for sved og stræk. En læderrem herimod, tåler ikke dette, men kan løfte designet på dit Samsung Gear S3. 

Det kan også være en god idé at have flere remme til dit Samsung Gear S3, så du kan skifte i forskellige situationer. Bær for eksempel uret til en fest, med en stålrem, eller med en læderrem til dit hverdagsoutfit. Mulighederne er mange med flere og nye remme til dit Gear S3. 

Vi anbefaler desuden at du kombinerer en ny rem med et beskyttelsesglas til skærmen på dit Gear S3, for at opnå maksimal beskyttelse mod ridser og stød. Sådan skåner du skærmen for brugsridser, når det falder ned fra natbordet, eller du taber det.