Samsung Gear S2/S2 Classic Remme

Fede Remme til Samsung Gear S2 & Classic

Urremmen er et af de elementer, hvor du har mulighed for at sætte dit personlige præg på Samsung Gear S2. I vores sortiment af uremme til Samsung Gear S2, kan du vælge en lang række af designs, farver og materialer. Læderremme, nylonremme, silikoneremme eller stålremme. Vi har hvad du står og mangler. 

Hos Evermart.dk finder du også sportsremme til Samsung Gear S2, der udover at personliggør uret også har et praktisk formål. Disse remme, der typisk er silikoneremme, er designet til at være sved- og vandafvisende, så du trygt kan tage dit Gear S2 med på håndboldbanen, på løbeturen eller i fitnesscentret. 
Det er dog altid en god idé at kombinere en sportsrem med en form for skærmbeskyttelse til Samsung Gear S2, da uret under træning bliver udsat for mere slid og risiko for stød og ridser. Vælg for eksempel et beskyttelsesglas, der beskytter urskiven og styrker den op til 8 gange mere end uden brug af skærmbeskyttelse. Så kan du trygt medbringe dit Samsung Gear S2 i træningslokalet eller på fodboldbanen.