Opladere & Kabler til iPhone 5/5S/5C

Længde

7 vare(r)

 pr. side

7 vare(r)

 pr. side

Opladere & Kabler til iPhone 5 / 5S / 5C

Tilslut iPhone 5/5S/5C til den nye Macbook usb-c til iphone 5

Ejer du både en iPhone 5 og en af de nyere Macbooks, og ønsker du at overføre din iPhone 5's billeder og videoer til computeren? Den nye Macbook har ingen normal USB-port, men er istedet udstyret med det nye USB-C.
Ved hjælp af vores USB-C til iPhone 5 kabel, kan du forbinde din iPhone med eksempelvis din Macbook 12". Den nye USB-C tilslutningsform er den hidtil hurtigste og mest stabile USB tilslutning på markedet. 

iPhone 5/5C/5S Oplader - her er mulighederne

• Oplad din iPhone 5 igennem en powerbank. Du kan vælge imellem mange forskellige størrelser på Powerbanken. Størrelsen af en powerbank bestemmes ved, hvor mange gange powerbanken kan oplade din iPhone, før den selv skal sættes til en oplader.
• Tilslut din iPhone 5 til enhver bils cigarettænder, via en iPhone 5 bil oplader. Vi har både en single- og en dobbelt USB Bil oplader. 
• Find din computer frem og oplad din iPhone 5/5S/5C direkte igennem computerens USB-port. Det giver dig samtidig mulighed for, at overføre dine billeder, videoer og filer fra din iPhone og over på din computer.
• Sæt telefonen direkte i stikkontakten.