iPhone 5 / 5S / 5C Powerbanks

Powerbanks til iPhone 5 / 5S / 5C - hav altid strøm på din iPhone!

iPhone 5, 5s og 5c har efterhånden nogle år på bagen, og ligeledes har deres batteri. Derfor yder deres batterier heller ikke lige så godt, som da du fik din iPhone. For mange har det betydet, at deres eller velfungerende iPhone 5 / 5s / 5c nu løber tør for strøm langt før dagen er omme, eller langt før man regnede med - deres batterier er simpelthen blevet utilregnelige. Det gør det heller ikke nemmere at få skiftet batteriet i sin iPhone 5 / 5s / 5c, da sådanne reperationer er dyre omkostninger. Men der er heldigvis en anden løsning: powerbanks.

Hvis tilfældet er, at din iPhone 5 / 5s / 5c nemt løber tør for strøm er en powerbank altså den idéelle løsning, hvis du ikke vil ud og bruge massere af penge på at få sat et nyt batteri i. Det behøver ikke at være det helt store af slagsen, for eksempel ville en lille powerbank på 2.000 mAh være perfekt, da det cirka svarer til én opladning af din iPhone 5 / 5s / 5c.

Hvis du derimod ikke har problemer med batterilevetiden på din iPhone 5 / 5s / 5c, men blot ønsker en stor powerbank, hvis du for eksempel skal på en tur i flere dage, hvor du ikke har adgang til strøm, så har vi også dér, hvad du leder efter. Vi har powerbanks helt op til 20.000 mAh, hvilket svarer til ca. 15 opladninger til din iPhone 5 / 5s / 5c. Tag ét kig i vores katalog, og find powerbanken, der passer til dit eller dine behov!