Oplader til El-Løbehjul

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (13)
 2. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (13)
 3. checkmark
  Xiaomi MI M365 (13)
 4. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (13)
 5. checkmark
  Ninebot E22E (1)
 6. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (1)
 7. checkmark
  Gofast GX1 (1)
 8. checkmark
  Gofast GX2 (1)
 9. checkmark
  Gofast GX3 (1)
 10. checkmark
  Gofast GX4 (1)
 11. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (1)
 12. checkmark
  Ninebot G30 (1)
 13. checkmark
  Ninebot Max G30 (1)
 14. checkmark
  Ninebot F-Serien (1)
 15. checkmark
  Unagi E500 Elektrisk Løbehjul (1)
 16. checkmark
  Ninebot E45D (1)
 17. checkmark
  Ninebot E25D (1)
 18. checkmark
  Ninebot E22D (1)
 19. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (13)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Oplader til Elektriske Løbehjul

Et elektrisk løbehjul er en utrolig fed form for transport. Du kan nemt og hurtigt bevæge dig fra A til B, så længe din rejse ikke strækker sig over 20km. De fleste El-Løbehjul har nemlig en max distance på under 25km. Hvis du har langt til arbejde eller skole, kan det være at du skal have en oplader med dig i tasken. Hvis du har din oplader med dig, kan du oplade dit el-løbehjul når du kommer frem - Så er du sikker på at du har nok strøm til hjemturen.

Uanset hvor fedt dit elektriske løbehjul er, er det dog ikke meget værd uden en oplader. Hvis du ikke har en oplader med dig eller hvis din gamle oplader er blevet ødelagt eller blevet væk, så kommer du ikke langt. Leder du efter en ny oplader til elektrisk løbehjul, finder du en ny i kataloget ovenfor!

Her på siden har vi samlet et udvalg af opladere til løbehjul. Uanset om du har et Xiaomi M365 Pro, et Ninebot ES2L eller et Gorunner Connect så finder du sikkert en oplader der passer til netop dit løbehjul. Vores El-Løbehjul opladere overholder selvfølgelig alle krav og love og sørger for at dit løbehjul altid har nok strøm til næste tur.

Sådan passer du bedst muligt på batterierne i dit El-Løbehjul

Som alle andre batterier, vil batterierne i dit elektriske løbehjul langsom blive dårligere med tiden. Dette påvirker hvor langt og hvor effektivt du kan køre på dit løbehjul. Batterilevetiden, og derved kørestrækningen afhænger af en lang række variabler. Kørestrækningen på dit elektriske løbehjul kan blive påvirket af følgende:

 • Hvor meget vægt du sætter på løbehjulet, dette inkluderer dit ekstra tasker eller det udstyr du monterer men også din egen vægt. Sørg for at du ikke overbelaster dit el-løbehjul
 • Hvilket underlagt kører du på, hvis du kører på et blød, ujævnt eller varieret underlag, skal dit batteri ofte lidt på overarbejde for at følge med, og du vil derfor opleve at din køreafstand bliver kortere end hvis du kører på en flad vej.
 • Dæktrykket på dine hjul, hvis du ikke allerede har fået fat i et par smarte punkterfridæk, skal du huske at tjekke dæktrykket på dit løbehjul da dette påvirker kørestrækningen
 • For lave eller for høje temperaturer, den ideelle driftstemperatur for de fleste batterier er indenfor 18°C til 25°C. Husk dog at kulden ikke skader batteriet, det påvirker dem blot mens der er koldt udenfor

Selve batterikapaciteten i dit løbehjul afhænger oftest af hvornår du lader dit batteri, dine batterier holder længst hvis du lader dem når der er omkring 20% strøm tilbage på dit el-løbehjul. Det er bedre at jævnligt lade dine batterier end at de går helt døde. Derudover skal batterier helst ikke stå i længere tid uden at blive ladet. Lad derfor også dit løbehjul et par gange i vinterhalvåret, også selvom du ikke bruger det.

Batteriet første opladning har også stor indflydelse, oplad dit elektriske løbehjul imellem 18 - 24 timer inden du tager det i brug første gang - så holder dine batterier bedre i fremtiden!