Mundstykker & Adaptere til Dyson

 • Dyson V-Serien Mundstykker & Adaptere

  Dyson V-Serien Mundstykker & Adaptere

 • Dyson Omni-Glide Mundstykkere & Adapeter

  Dyson Omni-Glide Mundstykkere & Adapeter

 • Mundstykker & Adaptere til Dyson Big Ball

  Mundstykker & Adaptere til Dyson Big Ball

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Dyson V15 / V15s (18)
 2. checkmark
  Dyson V10 (18)
 3. checkmark
  Dyson V7 (18)
 4. checkmark
  Dyson V8 (18)
 5. checkmark
  Dyson V11 (18)
 6. checkmark
  Dyson V6 (5)
 7. checkmark
  Dyson Big Ball (4)
 8. checkmark
  Dyson V12Slim (3)
 9. checkmark
  Dyson Omni-Glide (1)
 10. checkmark
  Hoover (1)
 11. checkmark
  Electrolux (1)
 12. checkmark
  Bosch  (1)
 13. checkmark
  Miele (1)
 14. checkmark
  Nilfisk  (1)
Farve
 1. checkmark
  Grå (14)
 2. checkmark
  Hvid (3)
 3. checkmark
  Rød (1)
 4. checkmark
  Blå (1)
 5. checkmark
  Lilla (1)
 6. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Opgradér din Dyson støvsuger med lige det mundstykke, du mangler!

Din Dyson støvsuger er først rigtigt noget værd, når du har anskaffet dig de rette mundstykker. Uden de rette mundstykker kan det være svært at komme rundt overalt, og hvad nytter det at have købt en ny støvsuger, hvis man alligevel ikke kan bruge den optimalt?

Find de helt rette mundstykker til opgaven 

Det er vigtigt, at du vælger at bruge det rette mundstykke, når du støvsuger. Gør du ikke det, så risikerer du slet ikke at få alt skidt og snavs op. Hvis du har kæledyr, så ved du, at deres hår kan havne overalt. Det kan være svært at få af tæpper og lignende med et almindeligt mundstykke, men så er det godt, at der findes mundstykker specifikt til hundehår og andre dyrs hår. Et mundstykke til hundehår frigør hårene fra overfladen, så de nemmere kan suges op af din støvsuger.

På overflader, som ikke er gulv, er det en god idé at bruge et andet mundstykke end det, du bruger på gulvet. Du kan fx anvende et børstemundstykke. Det slider ikke nær så meget på overfladen, hvor et almindeligt mundstykke godt kunne give nogle ridser eller skrammer.

Til hårde gulve er det derimod smartere med et rigtigt parketmundstykke. Det er lavet til hårde overflade og giver dig dermed en grundig støvsugning af gulvet uden at ridse lakken. Parketmundstykker er også bredere end mange af de andre, da det skal kunne tage større overflader.

Gør mere effektivt rent med et nyt mundstykke

For at få den bedste og mest optimale støvsugning, er det vigtigt, at du skifter dit mundstykke alt afhængigt af, hvilken opgave du sætter din Dyson til. Der er ikke noget værre end at have brugt lang tid på at støvsuge for så at finde ud af, at det ikke er gjort ordentligt, fordi man ikke har haft det rette mundstykke på.

Hvilke mundstykker passer til min Dyson støvsuger?

De fleste mundstykker mundstykker passer på tværs af Dyson’s støvsugermodeller. Der findes en del forskellige Dyson-støvsugere, så det er i sagens natur en god idé at lave universelle mundstykker, så man også nemmere kan udskifte sin Dyson med en nyere model.

Når du kigger efter et nyt mundstykke, skal du altså blot være opmærksom på, at der står, at det også passer til netop din model. Der er nok listet en lang række af forskellige mundstykker, eftersom flere jo er universelle. Finder du et mundstykke, hvor din Dyson model ikke er nævnt, så kan det være, du skal bruge en adapter.

Montér mundstykket nemt & hurtigt 

Mundstykker er nemme og hurtige at montere, og det er ingen sag at skifte til det passende mundstykke, når du er i gang med at svinge støvsugeren. Kan dit nuværende mundstykke ikke nå ind i en krog, eller får den ikke alt skidt og snavs med, så kan du let bytte ud med et, der passer bedre.

Sådan bruger du dit nye Dyson støvsugermundstykke

At montere et nyt mundstykke på sin Dyson støvsuger er heldigvis ikke en sag, der kræver ekspertise eller speciel erfaring. Du har nok skullet gøre det en gang eller to før, men måske har du anskaffet dig et nyt mundstykke og er derfor i tvivl om, hvordan det monteres.

De fleste mundstykker passer dog som udgangspunkt uden noget ekstra tilbehør til din Dyson støvsuger. Det er bare at afmontere dit nuværende mundstykke og så sætte det nye på. Visse Mundstykker har dog brug for en adapter, hvis de oprindeligt er lavet til en anden model. Disse adaptere medfølger ofte, men ellers kan man også anskaffe sig sådanne - de er gode at have i tilfælde af, at man har købt et mundstykke, som ikke vil passe på ens Dyson støvsuger.