Mundstykker & Adaptere til Dyson Omni-Glide

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
 2. checkmark
  Dyson Omni-Glide (1)
 3. checkmark
  Dyson V12Slim (1)
 4. checkmark
  Dyson Big Ball (1)
 5. checkmark
  Dyson V10 (1)
 6. checkmark
  Dyson V7 (1)
 7. checkmark
  Dyson V8 (1)
 8. checkmark
  Dyson V11 (1)
Farve
 1. checkmark
  Blå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Ekstra mundstykker & adaptere til Dyson Omni-glide

Hvis du ønsker at kunne gøre alle hjørner og kroge i dit hjem rene med din Dyson Omni-Glide, så er det vigtigt, at du har de rette mundstykker og tilhørende adaptere. Mundstykkerne er nemme at udskifte og kan gøres i løbet af et par sekunder. Det er ikke mærkbart anderledes at fx udskifte dit parketmundstykke med et børstemundstykke på en Dyson Omni-Glide end på en almindelig støvsuger. 

Hvorfor skal du købe ekstra mundstykker til din støvsuger?

Der findes mundstykker til enhver lejlighed. Hvis du vil gøre den fulde rengøring, så er det nødvendigt, at du har forskellige mundstykker afhængigt af hvad du skal støvsuge. Det går ikke bare at bruge det almindelige universelle mundstykke til fx en sofa eller hundehår. Så er det heldigvis godt, at der findes specifikke mundstykker, som passer til netop det.

Hvis du ikke har det rette mundstykke på din Dyson Omni-Glide, er der stor chance for, at den slet ikke støvsuger alt det, som du kører mundstykket henover. Er det hår på et tæppe, så er det en god idé at bruge enten et mundstykke til hundehår eller et mundstykke til tæpper. Så får støvsugeren langt bedre fat i det skidt og snavs, som gemmer sig mellem hårene i tæppet. Det kan også være besværligt at bruge det almindelig parketmundstykke til sofaen, hvis man skal ned mellem sofahynderne.

Sådan vedligeholder og rengør du dine ekstra mundstykker

Det er vigtigt, at du aldrig rengør dine mundstykker ved at putte nogle af delene i din opvaskemaskine. Mundstykkerne skal rengøres i hånden, men det er heldigvis ikke noget som tager særligt lang tid. Der er generelt set ikke stor forskel på, om det er det ene eller det andet mundstykke, som du skal rengøre på din Dyson Omni-Glide.

Du kan altid bruge en fugtig klud til at tørre dine mundstykker af, så de er rene og klare til at blive brugt. Det er generelt ikke noget, som du tit skal gøre med dine mundstykker til din Dyson Omni-Glide, men det er en god idé altid lige at holde øje med, om de trænger til det.

Passer mundstykket ikke på din Dyson Omni-glide?

Det kan i visse tilfælde være nødvendigt at bruge en adapter til sit mundstykke på Dyson Omni-Glide. Det afhænger selvfølgelig af det specifikke mundstykke, om der behøves en adapter, men har du fx købt et mundstykke, som du ved passer til din Dyson Omni-Glide, men har besvær med at montere det, så er det nok, fordi der skal en adapter til.

Hvis du har et universelt mundstykke, er det selvfølgelig ikke nødvendigt med en adapter til din Dyson Omni-Glide. Men i og med, at det er en god idé at have ekstra mundstykker, så er det altså også en god idé at have en adapter. Der findes også adaptere, som ikke har noget med mundstykker at gøre. Det kan fx være en adapter, som bruges til selve støvsuge-knappen på din Dyson Omni-Glide. I stedet for at du hele tiden skal holde knappen nede for at aktivere støvsugningen, så kan adapter stykket fastlåse knappen, så du slipper for det.

Få rengjort alle kanter og hjørner med forskellige mundstykker

Kan du nogle gange have svært ved at nå alle kroge i hjemmet, fordi parketmundstykket ikke passer, så kan et ekstra mundstykke hjælpe dig godt på vej. Det er i forvejen nemt at støvsuge med Dyson Omni-Glide, eftersom den er ledningsfri, men det bliver kun endnu nemmere med det rette mundstykke.

Hvis der er et sted, hvor du ikke føler, at din Dyson Omni-Glide tager ordentlig fat og får støvsuget snavset, så kan det nemlig være, fordi du bruger et forkert mundstykke, som er beregnet til en anden overflade.