Dyson Omni-Glide Tilbehør

 • Mundstykker & Adaptere til Dyson Omni-Glide

  Mundstykker & Adaptere til Dyson Omni-Glide

 • Duftkugler til Dyson Omni-Glide Støvsuger

  Duftkugler til Dyson Omni-Glide Støvsuger

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
 2. checkmark
  Dyson Omni-Glide (1)
 3. checkmark
  Dyson V12Slim (1)
 4. checkmark
  Dyson Big Ball (1)
 5. checkmark
  Dyson V10 (1)
 6. checkmark
  Dyson V7 (1)
 7. checkmark
  Dyson V8 (1)
 8. checkmark
  Dyson V11 (1)
Farve
 1. checkmark
  Blå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Mangler du ekstra tilbehør til din Dyson Omni-glide støvsuger?

Dyson Omni-Glide er en suveræn ledningsfri støvsuger, som gør det til en fryd at støvsuge. Store, tunge støvsugere på hjul med ledning er fortid, og du slipper for alt det ekstra arbejde, der følger med, når man støvsuger. At støvsuge med en Dyson Omni-Glide er rent faktisk sjovt, og så er der jo ingen undskyldning for at have et støvet gulv længere.

Ligesom med almindelige støvsugere findes der selvfølgelig også tilbehør til de ledningsfri. Det er faktisk omtrent samme type af tilbehør, der findes, så på den måde er det ikke den store omvæltning at skulle skifte fra ledning til ledningsfri. Med tiden bliver diverse dele på din Dyson Omni-Glide slidte, og så er det altså heldigt, at du ikke behøver at investere i en helt ny støvsuger, men derimod blot kan udskifte delene.

Hvilket tilbehør er nødvendigt at have til en Dyson Omni-glide?

Hvis du altid skal være parat til at kunne støvsuge, så er det med at have det rette tilbehør til din Dyson Omni-Glide. Det kan på ethvert tidspunkt ske, at fx dit filter eller børste enten går i stykker eller er så slidte, at de ingen funktion har. Der er mange tilfælde, hvor det især er træls, hvis man ikke har mulighed for at støvsuge grundet manglende udstyr - fx hvis man står og skal have gæster om kort tid. Derfor er det altid en god idé at have noget tilbehør til din Dyson Omni-Glide på lager.

Filtre til Dyson Omni-Glide
Får du ikke skiftet dit filter til din Dyson Omni-Glide ofte nok, så går det både ud over støvsugeren, men også indeklimaet i dit hjem. Filteret sidder ved din støvsuger udstødningsluft, så er det ikke i ordentlig stand, så betyder det, at de mange støvpartikler, du støvsuger, blot forsvinder ud i rummet igen. Derfor er filteret et af de vigtigste stykker udstyr til Dyson Omni-Glide.

Børster til Dyson Omni-Glide
Børsterne er en af de mest essentielle dele på din støvsuger. Det er selve børsterne, som rent faktisk fanger støv og snavs på gulvet og sender det videre op gennem røret på støvsugeren. Er børsten ikke i orden, så kan det være svært overhovedet at suge noget op. Børsterne er også en af de dele, som bliver allermest slidte, eftersom de konstant under støvsugningen slås ned mod gulvet igen og igen og igen. De er ganske vist designet til det, men vil du fortsat have det optimale ud af din støvsugning, så kræver det altså, at du jævnligt tilser børsterne og eventuelt udskifter dem med noget nyere udstyr.

Skift tilbehør og få den mest effektive rengøring med Dyson Omni-glide

Det er heldigvis en nem sag at udskifte dele på sin Dyson Omni-Glide og erstatte dem med nyere udstyr. For at du altid kan være sikker på, at din Dyson Omni-Glide er klar til støvsugning, er det vigtigt, at du har ekstra tilbehør som børster og filtre.

Udskiftning af børster
Det er selvsagt vigtigt, at du har din Dyson Omni-Glide slukket, inden du begynder udskiftningen af børsterne. Når du har gjort det, er det bare at tage hovedet af ved at trykke på den røde release-knap, så du kan løfte hovedet op på et bord eller lignende, hvor det er nemmere at håndtere. Herefter trykker du på en rød knap på venstre side af hovedet, så du kan skubbe børsterne ud. Børsterne er monteret på et lille modul og tages nemt af. Så er det bare at sætte de nye på modulet, skubbe det hele ind i hovedet igen og tilbage på stangen - nemt!

Udskiftning af filter
Selve filteret på Dyson Omni-Glide er utroligt let at tage af. Drej det blot mod uret og wupti, så er det af. For at montere et nyt filter, så er det bare at dreje det med uret. Hvis det endnu ikke helt er tid til at udskifte filteret, så kan du nemt rengøre det. Start først med at banke det mod kanten af en skraldespand for at få de værste stykker snavs af. Herefter kan det skylles på ydersiden, mens du bruger fingrene til at få skidt af. Indersiden af filteret rengøres nemt ved at fylde det med vand og ryste det lidt, så det kommer rundt alle steder. Det er vigtigt, at - når du er færdig med at rengøre filteret - lader det stå og tørre i cirka 24 timer. Ellers kan du risikere at ødelægge din Dyson Omni-Glide eller filteret, og da vil du altså skulle bruge noget nyt udstyr.

Hvilket filter skal du købe din ledningsfrie støvsuger?

HEPA filtre er de mest udbredte filtre, som findes til støvsugere. HEPA står for High Efficiency Particulate Air, hvilket betyder, at de altså renser den gennemstrømmende luft for skadelige partikler og allergener.

HEPA er en standard, som de fleste filtre har, og der findes forskellige klasser indenfor HEPA-ordenen. Om du har et HEPA filter, der er i den høje eller lave ende, så kan du i hvert fald være sikker på, at det generelt set tager alle de skadelige partikler, så de ikke bare suser igennem støvsugeren og ud i rummet. Det er vigtigt, at du dobbelttjekker, at det er et HEPA filter til din Dyson Omni-Glide, du vælger, for ellers er der en stor chance for, at det ikke passer til din model. Der findes et hav af forskellige støvsugere, så der findes også en del forskellige HEPA-filtre.

Kom ind i alle hjørner og kanter med forskellige mundstykker

Selve hovedet eller mundstykket på Dyson Omni-Glide kan som på de fleste andre støvsugere udskiftes efter behov. Du kan derfor vælge det helt specifikke udstyr, så du er sikker på at kunne støvsuge i alle kroge af dit hjem.

Mundstykker
Eftersom der ikke er nogen ledning på Dyson Omni-Glide, kan den bruges nærmest alle steder. Dog er det ikke sikkert, at det almindelige mundstykke er det mest oplagte at bruge, hvis man fx skal støvsuge ovenpå en hylde eller i et fjernt hjørne. Du kan heldigvis nemt udskifte mundstykket på din Dyson Omni-Glide til et, der er bedre til den specifikke situation. Der findes alverdens forskellige former for mundstykker, man kan sætte på. Nogle lange og runde, nogle firkantede og smalle og meget mere. Med det rette udstyr kan du altså nemt komme rundt og gøre rent på enhver overflade i hjemmet.

Adaptere
For at kunne montere de rette mundstykker og hoveder på din Dyson Omni-Glide, er det i flere tilfælde nødvendigt at have en adapter som mellemled. En enkelt adapter er oftest nok, så du heldigvis ikke behøver at have et hav af adaptere og mundstykker for at kunne foretage den optimale støvsugning. Adaptere dækker også over andre stykker små tilbehør, så du fx ikke behøver at holde støvsuge-knappen i bund for at støvsuge, men derimod kan låse den fast.

Sådan slipper du for at mangle et friskt filter en dag

Mange ting til husholdningen køber man ofte i pakker, så man kan vide sig sikker på, at man sjældent står uden de nødvendige remedier. Det gælder fx toiletpapir og køkkenrulle, som man sjældent køber enkeltvis.

Derfor er det også en god idé at købe filtre i pakker, så du ved, at du altid har en backup, hvis du pludseligt får brug for at skifte det. Dels sparer du at skulle bekymre dig om, om du nu har nok, og dels sparer du fragt og tid på at bestille nye. En Dyson Omni-Glide holder længe, så man kan aldrig få for mange filtre.