Mundstykker & Adaptere til Dyson V11

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Dyson V15 / V15s (17)
 2. checkmark
  Dyson V10 (17)
 3. checkmark
  Dyson V7 (17)
 4. checkmark
  Dyson V8 (17)
 5. checkmark
  Dyson V11 (17)
 6. checkmark
  Dyson Big Ball (4)
 7. checkmark
  Dyson V6 (4)
 8. checkmark
  Dyson V12Slim (3)
 9. checkmark
  Dyson Omni-Glide (1)
 10. checkmark
  Hoover (1)
 11. checkmark
  Electrolux (1)
 12. checkmark
  Bosch  (1)
 13. checkmark
  Miele (1)
 14. checkmark
  Nilfisk  (1)
Farve
 1. checkmark
  Grå (13)
 2. checkmark
  Hvid (2)
 3. checkmark
  Rød (1)
 4. checkmark
  Blå (1)
 5. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige mundstykker & adaptere til Dyson V11 støvsuger

Rengør du din sofa med samme mundstykke, som du bruger til dine gulve? Vil du gerne have en bedre og mere alsidig rengøring af dit hjem, er det en god idé at flere have mundstykker at vælge mellem. På den måde opnår du den bedste og aller mest grundige rengøring af en lang række overflader i dit hjem. 

Dyson V11 mundstykker til alle overflader i hjemmet

Din Dyson V11 er rigtig smart. Den kan nemlig tilpasses på rigtig mange måder med forskellige mundstykker. Med det rigtige mundstykke, har du mulighed for at rengøre langt de fleste overflader. 

Til gulve anbefales et mundstykke med bløde rullehoveder. Med dette mundstykke monteret på din Dyson V11, kan du hurtigt og effektivt rengøre store overflader, såsom parketgulv, klinkegulv eller gulvtæppe. 

Skal du rengøre hynder, sofa, lænestol eller andre møbler, er det bedre med et børstemundstykke. Denne type mundstykke er blødere og derfor blidere ved dine møbler. Et børstemundstykke er samtidig særdeles velegnet til at rengøre mellem hynder, hvor det brede universal mundstykke med bløde rullehoveder ikke kan komme ned.  

Har du kæledyr? Fjern hundehår og kattehår med det rette mundstykke

Der findes mange tilpasningsmuligheder til din Dyson V11, og det mundstykke som du har brug for, kommer helt an på dine behov. Dyson V11 er blandt andet kendt for sin evne til at håndtere eksempelvis hundehår og kattehår. Udnyt din støvsugers fulde potentiale med det helt rigtige mundstykke. 

Få rengjort alle snævre sprækker og kroge i hjemmet med et ekstra mundstykke

Få bugt med støv, krummer og andet snavs med de rigtige mundstykker til Dyson V11. Med flere mundstykker og børstemundstykker får du gavn af flere fordele. Du er dermed forberedt til at kunne rengøre alle steder i hjemmet, og ikke bare gulvene. Med det rigtige mundstykke, har du mulighed for at komme ind i alle kroge og nå ned i de snævre sprækker, du eksempelvis finder bag, under og mellem sofahynderne.

Sådan skifter du din Dyson V11 støvsugers mundstykke

Hvordan skifter man egentlig mundstykke på en Dyson V11? Det er heldigvis rigtig nemt, og kræver ikke meget af din tid. Mellem hvert aftageligt led på din støvsuger, er der er en knap. Trykker du på denne knap, frigiver du det nærmeste led. Når leddet på din Dyson V11 støvsuger er frakoblet, kan du montere det ønskede mundstykke, ved at klikke det på plads. 

Passer mundstykket ikke til din Dyson V11?

Vil du gerne have hele pakken, og sørge for at så mange mundstykker som muligt passer til din Dyson V11, bør du investere i en adapter. En Dyson V11 adapter konverterer diameteren af din støvsugerslange, hvilket betyder, at du kan sætte mere tilbehør på din Dyson V11 støvsuger. Du kan endda vælge vores smarte forlængerslange med adapter, der giver din Dyson V11 endnu mere fleksibilitet, og sørger for at du kan gøre rent lige der hvor det trænger mest. Uanset hvilket mundstykke eller hvilken adapter du mangler til din Dyson V11, så finder du det her på siden!