Dyson V11 Tilbehør

 • Filter til Dyson V11

  Filter til Dyson V11

 • Mundstykker & Adaptere til Dyson V11

  Mundstykker & Adaptere til Dyson V11

 • Børster til Dyson V11

  Børster til Dyson V11

 • Duftkugler til Dyson V11 Støvsuger

  Duftkugler til Dyson V11 Støvsuger

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Dyson V11 (22)
 2. checkmark
  Dyson V15 / V15s (17)
 3. checkmark
  Dyson V10 (17)
 4. checkmark
  Dyson V7 (17)
 5. checkmark
  Dyson V8 (17)
 6. checkmark
  Dyson Big Ball (4)
 7. checkmark
  Dyson V6 (4)
 8. checkmark
  Dyson V12Slim (3)
 9. checkmark
  Dyson Omni-Glide (1)
 10. checkmark
  Hoover (1)
 11. checkmark
  Electrolux (1)
 12. checkmark
  Bosch  (1)
 13. checkmark
  Miele (1)
 14. checkmark
  Nilfisk  (1)
Farve
 1. checkmark
  Grå (14)
 2. checkmark
  Hvid (6)
 3. checkmark
  Lilla (2)
 4. checkmark
  Rød (1)
 5. checkmark
  Blå (1)
 6. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Praktisk tilbehør til Dyson V11 støvsugere

Dyson V11 Tilbehør

Dyson V11 gør støvsugningen let og smart. Den populære ledningsfrie støvsuger har både større batterilevetid og større støvbeholder-kapacitet sammenlignet med ældre modeller. Med en Dyson V11 kan du støvsuge i helt op til 60 minutter, før den igen skal oplades. Den kan samtidig indeholde 40% mere st

øv og snavs. Tømning af maskinen er også blevet lettere, takket være den smarte “point and shoot” tømning, så du slipper for at rode rundt i støvbeholderen, for at få det hele ud. Derudover giver din Dyson V11 dig fuldt overblik over din rengøring, og med den smarte digitale LCD-skærm, kan du altid se lige præcis hvor meget strøm der er på din støvsuger, samt påmindelser om filter-vedligeholdelse og blokerings-rapporter.

I din støvsuger sidder enkelte sliddele, som kræver vedligeholdelse, og som med tiden bør udskiftes, hvis du gerne vil have maksimalt udbytte af din Dyson V11. Her på siden kan du finde gode råd til hvilke dele og ekstraudstyr, som kan give mening for dig, at købe. Alt vores tilbehør er billigt og i god kvalitet. 

Hvad er fordelene ved at købe tilbehør til Dyson V11?

En Dyson V11 har en masse smarte funktioner. Men med det rette tilbehør, kan den faktisk endnu mere ud af din støvsuger. Her på siden finder du forskelligt tilbehør, udstyr og reservedele, som kan bruges til at vedligeholde din støvsuger, eller nye mundstykker, som kan gøre din rengøring endnu mere effektiv. Vil du gerne kunne rengøre endnu flere overflader, kan du med fordel tage et kig på vores billige adapter til Dyson V11. Med den, vil du være istand til at montere endnu flere børstehoveder og mundstykker på din trofaste støvsuger.   

Min Dyson V11 har mistet sin sugeevne, hvad gør jeg?

Med det rette udstyr skal din støvsuger nok sørge for at efterlade dine gulvtæpper eller plankegulve helt rene. Det eneste den kræver af dig tilgengæld er, at du vedligeholder den regelmæssigt. Og det er rigtig nemt. 

Du skal selvfølgelig huske at oplade din Dyson V11, når du ikke bruger den, så den altid er klar til næste støvsugning. Derudover skal du også sørge for at tømme støv-beholderen samt rengøre eller udskifte dens filtre, alt efter behov. Et Dyson V11 motor filter opsamler alle de partikler som er for små til støvbeholderen. Er dit gamle HEPA filter til Dyson V11 for fyldt eller slidt vil det ikke længere fungerer som det skal og du vil derfor opleve en nedsat ydeevne samt flere af de trælse partikler i luften når du er færdig med din rengøring. En sidste ting du skal huske, er at holde øje med børsternes stand. Er de slidte eller fyldt med hår, kan det påvirke støvsugerens evne til at gøre rent. Du finder det hele og meget andet her på Evermart.dk.

Hvorfor er et godt filter til Dyson V11 en god idé? 

Et filter sørger for at opfange mindre partikler fra støv og snavs inden luften blæses ud i hjemmet igen. Hvor grundigt luften filtreres afhænger af filterets kvalitet. Et HEPA filter hjælper din Dyson V11 med en særdeles grundig luft-filtrering. HEPA-filtre fanger nemlig op til 99.99% af alle partikler på helt ned til 0.3 mikrometer i størrelsen. Med et HEPA-motorfilter i din Dyson V11, skal du ikke bekymre dig om trælse pollen eller støvpartikler. Et HEPA filter er utrolig nemt at udskifte, og du kan mærke effekten med det samme. 

Kom ind i alle hjørner og kanter med de rigtige mundstykker

Udover filtre til V11 finder du også smarte og billige mundstykker til Dyson V11 i kataloget ovenfor. Det rette mundstykke sørger for at du kan bruge din støvsuger til at gøre rent lige der, hvor du har mest brug for det. Med det rigtige mundstykke til din Dyson V11 er du sikker på at hele dit hjem bliver efterladt skinnede rent uden at du skal arbejde alt for hårdt.

Forskellige mundstykker giver forskellige fordele når du rengører dit hjem. Det rigtige mundstykke kan gøre en verden til forskel, når du eksempelvis skal rengøre dine møbler, gulvtæpper eller parketgulve. Med flere mundstykker liggende er du bedst forberedt til at kunne takle alle hjørner, kanter, lister, møbler og gulvoverflader i dit hjem. På Evermart.dk finder du blandt andet universalmundstykker og adaptere, som giver dig mulighed for at påmontere endnu flere mundstykker på din Dyson V11 støvsuger. Tag et kig her på siden og find lige det Dyson V11 tilbehør du mangler! Alt det udstyr til V11 du finder her på siden passer selvfølgelig til alle Dyson V11 modeller.