MTB Cykelbriller

Vis filtre
Filtre
Farve
  1. checkmark
    Sort (17)
  2. checkmark
    Hvid (12)
  3. checkmark
    Blå (8)
  4. checkmark
    Rød (7)
  5. checkmark
    Pink (4)
  6. checkmark
    Grå (4)
  7. checkmark
    Orange (3)
  8. checkmark
    Grøn (3)
  9. checkmark
    Lilla (2)
  10. checkmark
    Mørkegrøn (1)
  11. checkmark
    Rød/Sort (1)
  12. checkmark
    Sort / Hvid (1)
  13. checkmark
    Blå / Grøn (1)
  14. checkmark
    Lyserød (1)
  15. checkmark
    Turkis (1)
  16. checkmark
    Gennemsigtig (1)
Passer til
  1. checkmark
    Cykel (25)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Få fart på i skoven med smarte MTB brillerMountainbike rytter

At køre mountainbike er ofte råt og mudret. Terrænet er bakket, ujævnt og fyldt med forhindringer og udfordringer, og skoven og stierne og mudrede og støvede. Det kan hurtigt flyve omkring sig med småsten, grene, jord og grankogler, og i luften kan der både være små insekter og lavthængende grene. Derfor er det afgørende med et godt par mtb cykelbriller. De løse genstande og diverse forhindringer kan nemlig være sjove, men kan også volde problemer, hvis de rammer i hovedet når du flyver gennem skoven på mountainbike cyklen. Derfor er det essentielt at have et par mountainbike cykelbriller på. Med et par MTB cykelbriller kan du beskytte øjnene og samtidig give dig selv de allerbedste forudsætninger for en god og sikker cykeltur. Så kan du trygt få fart på i skoven uden at skulle bekymre dig om dine øjne og dit udsyn - nyd i stedet ruten og naturen til fulde.

Smarte og funktionelle mountainbike cykelbriller i mange designs

MTB cykelbriller fås i mange forskellige variationer og designs alt efter, hvilken stil man ønsker og hvad for nogle behov man har. Nogle går meget op i, at selv den mindste detalje passer sammen med resten. Det kan være, at stellet i brillerne skal matche farven på cyklen. Andre går ikke nær så meget op i den del med stellet i brillerne, men går derimod mere op i, hvilken farve glassene i brillerne har, og hvor meget stel der er rundt om glassene. Det har nemlig både en indflydelse på vægten og på pasformen.

Mange BTB briller fås også med forskellige glastyper, hvor hver enkelt glastype har helt specielle funktioner, der kan hjælpe dig ude på ruten. Glas i farverne rød og gul gør det for eksempel nemmere at se ujævnheder i underlaget og eventuelle udfordringer i skovbunden, hvorimod blåt glas er med til at afskærme skarpt lys og genskin fra himlen eller havet. Der findes også andre glastyper såsom fotokromisk glas og polariserede glas. I MTB cykelbriller med fotokromisk glas skifter glassene farve fra lys til mørk alt efter vejrforhold og mængden af lys omkring dig, mens der i MTB cykelbriller med polariserede glas er en glastype, der forhindrer genskin og skadelige UV-stråler i at genere dig.

For de dedikerede mountainbike ryttere så er der også cykelbriller til MTB med udskiftelige glas. Det vil sige, at du kan skifte glassene i brillerne alt efter vejrforholdene, omstændighederne, terrænet, m.m. Til nogle briller medfølger der for eksempel glas, som har en højere grad af UV-beskyttelse, glas med farver som rød eller gul, og et glas, der er gennemsigtigt til de overskyede eller mørke dage.

Derudover er der også nogle ryttere, der går op i, hvor meget stel der er rundt om glassene i et par cykelbriller til MTB. Nogle ønsker at have så simple og lette MTB cykelbriller som muligt, der dækker en meget lille del af ansigtet, og her kan det være en god ide at vælge et frameless design. Andre ønsker mere stabilitet omkring brillerne samt næsen og bør derfor vælge “full frame design”. Der findes også en type lige midt imellem de to - nemlig en cykelbrille med et half frame design, hvor der enten er stel over glassene eller under glassene. Det gælder bare om at gå på udkig i udvalget og finde de briller, der passer dig allerbedst.