Mopper til iRobot Roomba Combo 1138

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iRobot Roomba Combo 1138 (4)
Farve
 1. checkmark
  Grå (4)
 2. checkmark
  Sort (1)
 3. checkmark
  Grøn (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Mopper til iRobot Roomba Combo 1138

Den smarte iRobot Roomba Combo 1138 sørger både for støvsugningen og gulvvask derhjemme. Det kræver blot at du udstyrer den med en lille moppe og så skal du også lige fylde vandtanken så den kan få vasket gulvet. 

Det er naturligvis en rigtig god ide at skifte din iRobot Roomba Combo 1138 moppeklud efter hver gulvvask. Når moppen har været rundt i hele hjemmet, er den sikkert en smule beskidt efter at have vasket alt gulvet. Lader du robotten kører rundt med den masse moppe hele tiden vil du derfor trække en masse skidt rundt i hele hjemmet som du ellers nemt kunne have undgået. Sørg blot for at skifte moppen i forbindelse med hver gulvvask. Det er duper nemt og tager ingen tid. 

Hurtig at skifte – nem at vaske!

iRobot Roomba Combo 1138 mopper sidder fast på din robotstøvsuger via velcro, det tager derfor kun få sekunder at tage den gamle af og påsætte en ny. Efter udskiftningen er der heller ingen besvær. Din Roomba gulvmoppe kan nemlig gå direkte i vaskemaskinen, så behøver du ikke bøvle med noget som helst. Din iRobot kører sikkert oftere end du vasker tøj, og derfor er den rigtig god ide at have et lille lager af ekstra mopper til iRobot Roomba Combo 1138 liggende. Så har du altid en ren og tør moppe ved hånden når der er brug for det. Så skal du aldrig udskyde en gulvvask fordi du ikke lige har sat en vask over i tide.