Moppeklude til Roborock S8 Pro Ultra

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Moppeklude til Roborock S8 Pro Ultra - Et rent gulv hver gang

Ikke nok med, at Roborock støvsuger dit gulv, sørger den også for at tørre væsker fra gulvet op samt vaske gulvet. Robotstøvsugeren gør det arbejde med de smarte Roborock S8 Pro Ultra moppeklude. Kludene er både bløde og effektive til at rengøre gulvet, uden at beskadige det. Roborock S8 Pro Ultra moppeklude er lavet i mikrofiber, som er et perfekt materiale til at få vasket dit gulv helt rent for snavs og pletter.

Hvornår er det tid til nye Roborock S8 Pro Ultra mopper?

Vores moppeklude til Roborock S8 Pro Ultra kan du sagtens vaske i vaskemaskinen (dog må de IKKE tørretumbles) når de er blevet beskidte eller er begyndt at lugte. Over tid efter flere vaske og endnu mere brug, kan mopperne dog blive lidt nusset og ikke længere lige så bløde, og så er det tid til, at du får skiftet kluden ud med en helt ny. Hvor ofte du skal skifte kluden til et ny afhænger altså af, hvor meget du vasker moppekludene samt hvor ofte du bruger funktionen i din robotstøvsuger. 

Heldigvis er udskiftningen af Roborock S8 Pro Ultra moppeklude nem, så det er ikke besværligt når du skal have vasket kluden eller sat en helt ny på. Det kan derfor desuden også være en god idé, at have et par ekstra moppeklude liggende på lager, så du altid kan skifte til en ny, hvis den gamle bliver for slidt eller den er til vask. På den måde behøver du ikke vente for længe med, at kunne bruge din Roborock S8 Pro Ultra robotstøvsuger til at vaske gulvet hjemme hos dig.