Moppeklude til Roborock S8 Plus

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S8 Plus (15)
 2. checkmark
  Roborock S8 (15)
 3. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (10)
 4. checkmark
  Roborock S8 Pro Ultra (10)
 5. checkmark
  Roborock S6 Pure (9)
 6. checkmark
  Roborock S6 MaxV (9)
 7. checkmark
  Roborock S6 / S60 (9)
 8. checkmark
  Roborock S5 Max (9)
 9. checkmark
  Roborock S5 / S50 (9)
 10. checkmark
  Roborock E4 (2)
 11. checkmark
  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (2)
 12. checkmark
  Roborock E5 (2)
 13. checkmark
  Roborock S8 MaxV Ultra (2)
 14. checkmark
  Roborock S8 Max Ultra (2)
Farve
 1. checkmark
  Blå (15)
 2. checkmark
  Multifarvet (11)
 3. checkmark
  Hvid (10)
 4. checkmark
  Sort / Hvid (10)
 5. checkmark
  Orange (9)
 6. checkmark
  Sort (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Moppeklude til Roborock S8 Plus - Effektiv rengøring af dit gulv

Roborock S8 Plus sørger for, at holde dit hjem rent og frisk, ikke kun ved at støvsuge, men også via den smarte moppeklud, som vasker og opsamler væsker fra dit gulv. For at opnå det bedste resultat, er det vigtigt at have rene, bløde og nye moppeklude. Vores moppeklude til Roborock S8 Plus er lavet i et blødt mikrofiber materiale, som er effektivt og samtidig ikke skader gulvet. Microfiber moppekludene er lavet af bløde, absorberende materialer, der effektivt gør sit arbejde og efterlader dine gulve skinnende rene. 

Moppeklude der er nemme at skifte og genbruge

Roborock S8 Plus moppeklude er nemme at udskifte. De er fastgjort til robotstøvsugeren med en simpel klik-mekanisme, som gør det både nemt og hurtigt for dig, at skifte kludene når de trænger til at blive skiftet ud. 

Udover at udskifte kludene når de ikke kan mere, kan vores klude også vaske i vaskemaskinen (dog IKKE tørretumbles), så du kan bruge moppekludene igen og igen på trods af at de bliver snavset og kommer til at lugter undervejs. Bliver kludene dog slidte, så de ikke længere er bløde, er det tid til, at du skifter Roborock S8 Plus moppekluden helt ud til en frisk ny klude. 

Det er svært at give et konkret bud på, hvor ofte kludene skal skiftes, da det afhænger af hvor ofte moppen bliver brugt i din bolig og hvor ofte kludene vaskes. Jo mere brug og jo flere vaske jo hurtigere slides moppekludene. Det er derfor altid en god idé, at have ekstra mopper til Roborock S8 Plus liggende, så man lynhurtigt kan skifte til en ny hvis den anden enten er blevet slidt eller er til vask.