Moppeklude til Roborock S8

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Nye Roborock S8 moppeklude - et helt rent gulv 

Roborock S8 er en avanceret robotstøvsuger, der gør rengøringen i hjemmet nemmere og mere effektiv. Udover at støvsuge gulvet, sørger den nemlig også for, at gulvet bliver vasket ved hjælp af en smart moppeklud. Moppekluden vasker gulvet og giver dig et helt rent hjem - altså lige indtil, at moppen er slidt. Når moppen bliver brugt, bliver den naturligvis også slidt - og det er derfor vigtigt, at du jævnligt sørger for, at skifte kluden på din Roborock S8 robotstøvsuger. 

Moppeklude er en nødvendighed for at opnå det bedste resultat med din Roborock S8 robotstøvsuger. De er lavet af blødt og absorberende mikrofiber materiale, der effektivt opsamler snavs, skidt og væsker fra gulvet. Moppe kludene til Roborock S8 er bløde og skader derfor ikke dit gulv.

Hvor ofte skal Roborock S8 moppekludene skiftes?

Hvor ofte kluden skal skiftes afhænger af, hvor ofte du bruger Roborock S8 til at vaske gulvet i din bolig. Vores moppeklude kan maskinvaskes (dog IKKE tørretumbles), hvilket vil sige, at du altså ikke behøver at skifte til en helt ny hver gang, at moppen er blevet beskidt eller lugter dårligt. Oplever du at kluden ikke længere er ligeså blød eller har mistet absorberingsevne, er det en god idé, at skifte kluden til en ny. Vi anbefaler altid, at have et par ekstra bløde klude liggende, så rengøringen ikke behøver at afbrydes hvis kluden ikke længere rengører optimalt. Med et par ekstra klude, har du også altid en klud, at skifte med, hvis den anden skulle være til vask. 

Skift selv moppekluden - nemt og hurtigt

Det er heldigvis nemt og hurtigt, selv at skifte moppeklude til Roborock S8. Derfor gør det, det også nemt, at sørge for, at Roborock S8 hele tiden gør sit arbejde godt - du skal nemlig blot sørge for, at moppekluden er i god stand - hvad enten det er nyvasket eller helt ny og så kan du lynhurtigt udskifte kluden på robotstøvsugeren, når det er nødvendigt.