Macbook Pro opladere

 • Macbook Pro 2008-2015 Oplader

  Macbook Pro 2008-2015 Oplader

 • Macbook Pro Retina 2012-2018 Oplader

  Macbook Pro Retina 2012-2018 Oplader

 • Macbook Pro 2016-2019 Oplader

  Macbook Pro 2016-2019 Oplader

 • MacBook Pro 16" Oplader

  MacBook Pro 16" Oplader

10 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

10 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

Opladere til MacBook Prousbcusbsusbcusbcusbcusbcusbcusbcusbc

Der findes en hel del forskellige MacBook Pro, og derfor findes der også en hel del forskellige opladere til MacBook Pro. Det kan være svært at finde ud af, hvilken oplader, der passer til lige præcis din MacBook Pro, så derfor har vi her en guide til dig, så du kan finde ud af, hvilken oplader, der passer til din MacBook Pro. Der findes i alt tre forskellige slags opladere til MacBook Pro, og disse tre forskellige opladere inddeles også i forskellig effekt. De tre forskellige opladere der findes er MagSafe 1, MagSafe 2 og USB-C. MagSafe 1 opladere er de ældste, og passer derfor til de ældste MacBook Pro, og USB-C opladere er de nyeste opladere, der ligeledes passer til de nyeste MacBook Pro.

MacBook Pro 2008-2012 med CD-drev og uden Retina-skærm

Hvis din MacBook Pro opfylder ovenstående krav, og er 13", så skal du bruge en MagSafe 1 oplader på 60 Watt. Hvis du ejer en større MacBook Pro på 15" eller 17", så skal du også bruge en oplader med større effekt. Du skal her have fat i en MagSafe 1 oplader på 85 Watt. Med MagSafe 1 opladere kan du vælge mellem et T-stik og et L-stik. Der er ingen forskel ud over udseendet. Dog anbefaler vi et T-stik, da det nemmere rykkes ud, og derfor er sikrere for din MacBook Pro.

MacBook Pro 2012-2015 uden CD-drev og med Retina-skærm

Med en MacBook Pro, der opfylder ovenstående krav, skal du have fat i en MagSafe 2 oplader. Her kan du ikke vælge mellem de L-stik og T-stik, som du kunne med en MagSafe 1 oplader. På MagSafe 2 opladere er der kun T-stik, og det er heldivis også det sikreste opladerkabel. Selvom du ved, at din MacBook Pro opfylder ovenstående krav, og at du skal have en MagSafe 2 oplader, så skal du stadig vide, hvilken effekt din oplader skal have. Hvis din MacBook Pro er 13" skal du have en MagSafe 2 oplader på 60 Watt. Hvis den derimod er 15", skal du have en MagSafe 2 oplader på 85 Watt. Klik her for alle vores opladere til MacBook Pro Retina.

MacBook Pro Ultimo 2016 med/uden touchbar

Ejer du den nyeste MacBook Pro, som kun har USB-C porte, skal du selvfølgelig have fat i en USB-C oplader. De er praktiske, da de selvfølgelig også kan bruges til andre computere, som bruger USB-C. Men igen er det ikke ligegyldigt, hvilken USB-C oplader du vælger, da de også har forskellig effekt. Er din MacBook Pro på 13", skal du bruge en USB-C oplader på 61 Watt. Hvis den er på 15" skal du bruge en USB-C oplader på 87 Watt.Hvorfor skal du vælge vores mac opladere?

Har du betænkeligheder ved at købe en kompatibel mac oplader fremfor en Appe Magsafe oplader? Hos evermart alle vores kompatible macbook ladere af 100% høj kvalitet. Vi mener selv, at vi forhandler nogle af Danmarks bedste kompatible opladere og vi bruger dem selv på kontoret.
Her kan du se nogle af fordelene ved vores mac opladere: 

 1. Prisen. Helt uigennemskydelig er det faktum, at en kompatibel mac oplader er billigere end de originale fra Apple. 
  Oftest sparer du 50% på at købe en kompatibel mac oplader, fremfor en original Magsafe.  
   
 2. Kvaliteten. At en macbook oplader er kompatibel er ikke ens betydning med, at det er ringere kvalitet end et originalt produkt. Disse er højkvalitets mac opladere og kvaliteten er derefter. 
  Behandler du opladeren godt, så kan din macbook have en "life saver" i år frem!
   
 3. Funktionaliteten. I forhold til mange windows opladere, hvor selve batteriet sidder med to lange ledninger i hver ende og sandsynligheden for at kablerne kludre sammen, så har en mac oplader 2 klemmer. De klemmer kan du bruge til at vikle strømkablet omkring når du skal fragte din mac oplader.