Lygter til Ninebot E22D

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (12)
 2. checkmark
  Ninebot Max G30 (12)
 3. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (12)
 4. checkmark
  Gofast GX2 (12)
 5. checkmark
  Gofast GX1 (12)
 6. checkmark
  Ninebot G30 (12)
 7. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (12)
 8. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (12)
 9. checkmark
  Gorunner Pro 10" (12)
 10. checkmark
  Ninebot F-Serien (12)
 11. checkmark
  Gofast GX3 (12)
 12. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (12)
 13. checkmark
  Ninebot E22E (12)
 14. checkmark
  Ninebot E45D (12)
 15. checkmark
  Ninebot E25D (12)
 16. checkmark
  Ninebot E22D (12)
 17. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (12)
 18. checkmark
  Xiaomi MI M365 (12)
 19. checkmark
  Gofast GX4 (12)
 20. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (11)
 21. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 (11)
 22. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (11)
 23. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (11)
 24. checkmark
  Denver El-Løbehjul (11)
 25. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (11)
 26. checkmark
  Cykel (10)
 27. checkmark
  Xiaomi Mi Pro 2 (2)
 28. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro  (2)
 29. checkmark
  Unagi E500 Elektrisk Løbehjul (2)
Farve
 1. checkmark
  Rød (8)
 2. checkmark
  Hvid (7)
 3. checkmark
  Sort (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Reflekser til Ninebot E22D - Refleks klistermærker, refleksveste m.m.

Leder du efter gode nye reflekser til dit Ninebot E22D el-løbehjul? Det finder du i kataloget ovenfor! Vi har sammensat et udvalg af mange forskellige slags reflekser, som du kan bruge til dit Ninebot E22D el-løbehjul. Ifølge loven, så skal man have reflekser på sit el-løbehjul, så hvis ikke du allerede har reflekser, så er det en god idé at få det købt. Du kan købe billige reflekser i kataloget ovenfor, hvor vi har sammensat et blandet udvalg, så der er til enhver smag og ethvert behov. Gå endelig på opdagelse og find de reflekser, der passer til dig og dit behov, så du trygt kan drøne afsted på dit Ninebot E22D el-løbehjul. 

Hvilke reflekser skal du købe til dit Ninebot E22D el-løbehjul?

Er du i tvivl om hvilke reflekser du skal købe til dit Ninebot E22D el-løbehjul? Vi har mange forskellige slags reflekser, og det afhænger lidt af hvad du i forvejen har på dit el-løbehjul og hvad du helst vil køre med. Vi har forsøgt at sammensætte et varieret udvalg, så der er til enhver smag. Vores reflekser til Ninebot E22D er i god kvalitet og kan lyse dig op på mange ture i fremtiden. Det er altid vigtigt at gøre sig synlig i trafikken, især når man kommer i fart - det kan du gøre ved hjælp af vores reflekser!

Refleks klistermærker til Ninebot E22D el-løbehjul

I kataloget ovenfor finder du forskellige refleks klistermærker, som kan sættes på dit Ninebot E22D el-løbehjul. Der skal sidde både gule/hvide og røde reflekser på et løbehjul ifølge loven, og du kan købe alle slags her hos os. Du finder blandt andet pakker med 20 stk. reflekser, så du kan placere reflekserne lige hvor du ønsker og dermed personliggøre dit el-løbehjul. Udover at det kan se super cool ud, så er du også sikker på at blive set i trafikken, når det er mørkt. 

Refleksvest & LED-lys til dig, når du kører på elektrisk løbehjul

Hvis du allerede har reflekser på dit el-løbehjul, så kan du gøre dig endnu mere bemærket med vores refleksvest eller LED-lys, som kan sættes rundt om armen eller benet. Refleksveste og LED-lys bliver ofte set i forbindelse med løb, cykling og lignende sport, men kan altså også være super praktiske i forbindelse med el-løbehjul. Du finder både refleksveste og LED-lys til arm/ben her på siden i forskellige pakker, så du kan købe lige det antal, der passer til dit behov - måske mangler hele familien nye reflekser?

Hvad er loven i forhold til reflekser, lys & lygter på el-løbehjul?

Når man har et el-løbehjul, så skal man følge cykel reglerne. Man må derfor kun køre på cykelstier og man skal følge cykel skiltene. I forhold til lys, så skal man køre med lys på el-løbehjul hele døgnet rundt. 

 • Du skal have en hvid eller gul lygte foran på el-løbehjulet
 • Du skal have en rød lygte bag på dit el-løbehjul
 • Du skal have en rød refleks bag på dit el-løbehjul
 • Du skal have en hvid refleks foran på dit el-løbehjul
 • Du skal have gule eller hvide reflekser på hver side af dit el-løbehjul

Der skal være en hvid eller gul lygte foran og en rød lygte bag på. Lyset skal være synligt på mindst 300 meters afstand. Derudover skal el-løbehjulet være udstyret med en rød refleks bagpå, en hvid refleks foran og gule eller hvide reflekser på hver side. Du finder forskellige slags reflekser og lys her på siden, så du kan få de rette lys monteret på dit el-løbehjul og overholde lovgivningen.

Mangler du også lygter? Vi tilbyder lys & lygter til Ninebot E22D

Hvis du også er på udkig efter lygter til dit el-løbehjul, så finder du skam også det her hos os. Vi tilbyder nemlig et stort udvalg af lys og lygter til Ninebot E22D, hvor du finder forskellige lygter og lys til dit el-løbehjul, så du kan overholde loven samt blive spottet i trafikken. Vi tilbyder desuden et kæmpe udvalg af tilbehør til Ninebot E22D, så hvis du er på udkig efter nye dæk til Ninebot E22D eller måske en ny oplader, så finder du det her hos os. Alt hvad du kan købe af tilbehør til Ninebot E22D får du til en skarp pris. Vi har nemlig presset priserne helt i bund, så du altid kan købe tilbehør til dit el-løbehjul billigt her hos os. 

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så skriv endelig en mail til: [email protected] eller send os en besked på vores live chat, som du finder nederst i højre hjørne på hjemmesiden i den grønne boks! Vores dygtige og søde kundeservice sidder klar alle hverdage til at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og på bedste vis!