Landing Pads / Landingspladser til DJI Mavic Pro 2

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  DJI Mavic Pro (2)
 2. checkmark
  DJI Mavic 2 Zoom (2)
 3. checkmark
  DJI Mavic Mini (2)
 4. checkmark
  DJI Mini 2 (2)
 5. checkmark
  DJI Mavic 2 Pro (2)
 6. checkmark
  DJI Mavic Air 2 (2)
 7. checkmark
  DJI Mavic Air (2)
 8. checkmark
  DJI Mini 3 Pro (2)
 9. checkmark
  DJI Mini 3 (2)
 10. checkmark
  DJI Phantom 2 (1)
 11. checkmark
  DJI Phantom 3 (1)
 12. checkmark
  DJI Phantom 4 (1)
 13. checkmark
  DJI Spark (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (1)
 2. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Landing Pads / Landingspladser til DJI Mavic Pro 2

Når du letter og lander med din DJI Mavic Pro 2 drone er det vigtigt, at du vælger placeringen med omhu. Det er nemlig ikke smart at hverken lette eller lande i sand, højt græs, på jord med små sten og lignende steder - medmindre du altså har en landingsplads. Landingspladsen gør det nemlig muligt for dig at lette og lande stort set lige der hvor du har lyst. Hvis du har take-off eller landing direkte på jorden er der en stor risiko for, at der opstår skader på din drone. Letter du f.eks et sted hvor der er mange små sten eller grus, kan du risikere at stenene hvirvler op under take-off og dermed ridser eller ødelægger din drone. Lander eller letter du i højt græs, er det særligt propellerne der er udsat. Græsset og de roterende propeller kan nemlig komme i karambolage og det vil oftest gå ud over propellerne, som kan risikere at knække. Benytter du dig af en landing pads istedet for på det direkte underlag er det fri for, at der opstår skader eller ridser på din DJI Mavic Pro 2. 

Land helt præcis med din DJI Mavic Pro 2

Udover at en landingsplads er med til, at du beskytter din drone har den også visse andre fordele. En landingsplads er nemlig også oplagt for dig, der gerne vil øve dig i at lande mere præcist. Du ved præcist hvor du skal lande når du har en landing pad og din præcision i at ramme helt præcist kan komme på prøve. De fleste landingspladser du finder her på siden er vendbare, hvilket vil sige at de  har to forskellige farver, alt efter hvad dit behov her. Desuden er langt de fleste landingspladser også foldbare, så de er nemme at have med på farten. 

Køb din drone landingsplads på Evermart.dk

Hvis du scroller op herfra vil du komme direkte til hele udvalget af landingspladser til din DJI Mavic pro 2. Drone landingspladserne kommer i flere forskellige størrelser alt efter dine behov - desuden kommer de fleste af pladserne også med en pose, som du nemt kan opbevare landingspladsen i, når du ikke bruger den. Det gør det også meget nemmere, at have den med på farten, så du altid har din landingsplads klar, når du skal flyve med din DJI Mavic Pro 2. I udvalget finder du blandt andet landingspladser, som fastsættes i jorden med pløkker. Når du sætter pladsen fast med pløkker, er du sikker på den ikke flyver nogen steder og bliver hvor den skal, når du igen er klar til at lande med din drone. Du finder altså forskellige typer af drone landingspladser herover i forskellige størrelser og farver, men fælles for dem alle er at du får dem til at super god pris! På trods af de billige priser, er alle drone landingspladser i holdbare materialer, som holder til at du letter og lander med din drone om og om igen. Hvis du scroller op herfra kan du se hele udvalget af landingspladser og finde netop den, der passer til dine behov.