Landing Pads / Landingspladser til DJI Mavic Air 2

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  DJI Mavic Pro (2)
 2. checkmark
  DJI Mavic 2 Zoom (2)
 3. checkmark
  DJI Mavic Mini (2)
 4. checkmark
  DJI Mini 2 (2)
 5. checkmark
  DJI Mavic 2 Pro (2)
 6. checkmark
  DJI Mavic Air 2 (2)
 7. checkmark
  DJI Mavic Air (2)
 8. checkmark
  DJI Mini 3 Pro (2)
 9. checkmark
  DJI Mini 3 (2)
 10. checkmark
  DJI Phantom 2 (1)
 11. checkmark
  DJI Phantom 3 (1)
 12. checkmark
  DJI Phantom 4 (1)
 13. checkmark
  DJI Spark (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (1)
 2. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Landing Pads / Landingspladser til DJI Mavic Air 2

Her på siden finder du et udvalg af forskellige landingspladser, også kaldet landing pads, til din DJI Mavic Air 2. Der kan være forskellige formål til hvorfor man skal anskaffe sig en landingsplads til sin drone, men en af de store grunde til hvorfor vi synes alle der flyver med drone burde have en landing pad er, at den beskytter din drone - men hvordan tænker du måske? Når du lander og letter med din DJI Mavic Air 2 er det vigtigt, at underlaget er plan og fri for sand, sten og lignende. Det kan være svært at finde det perfekte spot til at lande og lette med sin drone og derfor er det altid en god idé, at medbringe din egen drone landingsplads. Medbringer du din egen landingsplads er du sikker på, at du altid kan lande og lette fra lige der hvor du ønsker.

Beskyt din drone mod sten, sand og højt græs
Både ved take-off og ved landing kan der hvirvle små sten op og ramme kameraet eller propellerne, så disse bliver beskadiget. Små sten og lignende kan også flyve op og ramme selve dronen, hvilket giver grimme og irriterende ridser. Letter eller lander du derimod på en landingsplads i stedet for jorden har du et helt glat og rent underlag, så dronen ikke bliver ødelagt ved hverken takeoff eller landing. Samtidig beskytter du også naturen og efterlader ikke nogen mærker eller synlige spor efter du er landet eller lettet med din drone. Derudover kan højt græs også ødelægge propellerne på din DJI Mavic Air 2, hvilket en landings pad naturligvis også vil sørge for ikke sker. 

Udover at en landing pad til DJI Mavic Air 2 beskytter din drone mod småsten og andet der kan hvirvle op, giver det dig også et bedre overblik hvor du skal lande samtidig med, at du kan lande mere præcist. En landingsplads er nemlig nem at se, når du flyver med dronen og du er derfor helt klar over hvor du skal lande ved endt flyvning. 

Synlige og holdbar landingspladser
Hvis du scroller op herfra vil du se hele udvalget af landingspladser til DJI Mavic Air 2. I udvalget vil du blandt andet finde en foldbar landing pad med både en orange og en turkis side. Den karakteristiske turkis farve et let genkendelige i grønt terræn, mens den orange side kan være fordelagtigt at bruge når mørket falder på. Landingspladsen er foldbar og fylder derfor ikke meget når den ikke er i brug. Derudover medfølger der også pløkker, så du kan sætte landingspladsen godt fast i jorden, så du er sikker på den ikke flyver nogen steder. 

De DJI Mavic Air 2 landings pads du finder her på siden er super billige, men der er naturligvis ikke gået på kompromis med kvaliteten. Vores indkøbere gør blot deres bedste hver eneste dag på at skaffe billige, men gode, produkter til vores kunder - og det gør sig helt sikkert også gældende ved landingspladserne til droner. Har du en DJI Mavic Air 2 drone skal du helt sikkert også fat i landingsplads, så du kan lette og lande alle de steder du drømmer om. Med din egen transportable drone landeplads bliver du ikke begrænset af dine omgivelser, fordi du kan lande samt lette næsten lige hvor du vil - derudover undgår du også risikoen for ridser og skrammer, at lande direkte på jorden. Hold dit drone kameraer og propeller intakte ved at bruge en landingpads ved takeoff og landing - scroll op herfra og se hele udvalget af DJI Mavic Air 2 landingspladser.