Landing Pads / Landingspladser til DJI Mavic 2 Zoom

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  DJI Mavic Pro (2)
 2. checkmark
  DJI Mavic 2 Zoom (2)
 3. checkmark
  DJI Mavic Mini (2)
 4. checkmark
  DJI Mini 2 (2)
 5. checkmark
  DJI Mavic 2 Pro (2)
 6. checkmark
  DJI Mavic Air 2 (2)
 7. checkmark
  DJI Mavic Air (2)
 8. checkmark
  DJI Mini 3 Pro (2)
 9. checkmark
  DJI Mini 3 (2)
 10. checkmark
  DJI Phantom 2 (1)
 11. checkmark
  DJI Phantom 3 (1)
 12. checkmark
  DJI Phantom 4 (1)
 13. checkmark
  DJI Spark (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (1)
 2. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Landing Pads / Landingspladser til DJI Mavic 2 Zoom

Hvis din DJI Mavic 2 Zoom drone har automatisk landing, så kan du hjælpe den godt på vej med et farverigt og beskyttende landing pad. Vores landing pads er store og farverige, så din drone sagtens kan se det fra luften og indstille sin automatiske landingsmanøvre derefter. Når din Mavic 2 Zoom lander på landingspladsen, så vil den være mindre udsat for at blive ramt af småsten, støv eller andre omgivelser, som kan hvirvle op i dronen og beskadige både propeller og kameraet på din drone.

Her på Evermart.dk finder du et bredt udvalg af gode landing pads til din DJI Mavic 2 Zoom, så du kan passe bedre på den, når den skal lette og lande. Vores landing pads er fremstillet i materialer i god kvalitet, så de både kan bruges indenfor og udendørs. Med et landing pad kan du trygt og sikkert lande din drone i alt slags terræn - endda højt græs, som ellers ville ødelægge propellerne.

Vi har presset prisen helt i bund på vores landing pads, så de er faktisk væsentligt billigere end konkurrenternes, og sammen med vores billige fragt, så finder du faktisk internettets bedste tilbud på landing pads til din DJI Mavic 2 Zoom drone her på Evermart.dk.

Masser af DJI Mavic 2 Zoom tilbehør på Evermart.dk

Udover vores fantastiske landing pads, så finder du også et væld af andet forskelligt udstyr og gejl til din DJI Mavic 2 Zoom drone her på Evermart.dk. Vi har blandt andet seje stickers i alle regnbuens farver, praktisk controller-tilbehør, poser & tasker til opbevaring og transport af dronetilbehør, en fed care package-dropper, masser af propeller, SD-kort i banevis, farverigt LED-lys og meget, meget andet.

Her på denne side finder du kun landing pads, men hvis du er interesseret i nogle af de ovenstående ting, så finder du dem her:

Tilbehør & Reservedele til DJI Mavic 2 Zoom
SD-Kort til DJI Mavic 2 Zoom
Propeller til DJI Mavic 2 Zoom

Hvis du udelukkende er interesseret i et landing pad til din drone, så scroller ud bare op herfra og går på udkig i varekataloget på denne side. Her finder du alle vores knivskarpe tilbud på landing pads, der passer perfekt til din DJI Mavic 2 Zoom - du finder det næppe billigere!

Bestil i dag og modtag i morgen

Vores fantastiske crew pakker og sender dine ordrer hver eneste dag året rundt, så hvis du bestiller dit nye landing pad i dag og vælger vores lynhurtige dag-til-dag-levering, så pakker og afsender vi din ordre lige med det vons! Det har aldrig været hverken hurtigere eller billigere at købe et nyt landing pad til din DJI Mavic 2 Zoom drone.

Hvis du ikke vil betale for fragt, så kan du også altid vælge en gratis fragtløsning, når du handler her hos os. Der er ingen minimumsgrænse for, hvornår du kan få gratis fragt; det kræver blot, at du kan vente en smule længere på at få leveret din pakke.

Vi har uden tvivl en af Danmarks allerbedste leveringsservices, og derfor håber vi selvfølgelig, at du vil handle hos os, når du skal bruge udstyr, tilbehør og reservedele til din DJI Mavic 2 Zoom drone.