Apple Watch 5 Læderremme

læderremLæderremme til Apple Watch 5

Vores sortiment af læderremme til Apple Watch 5 omfatter alt lige fra den traditionelle, simple læderrem til en dobbeltsnoet rem i knaldrød PU læder. Læder er et af de mest populære materialer, når det kommer til urremme, og det har i mange år været den dominerende remtype. I dag har siliconeremmen fået et popularitetsløft, fordi flere og flere smartwatchets er målrettet sport og træning, men læderremmen er fortsat blandt favoritterne. Her på siden har vi samlet alle vores remme i genuine læder, PU læder, kunslæder og ægte læder. Der er forskel på alle fire typer læder, og nedenfor kan du læse om styrkerne ved dem - de kan nemlig være gode at kende, inden du vælger rem.

Kunstlæder er kunstigt fremstillet læder og består af plastik. Det er særligt slidtstærkt og har et look, der minder meget om læder, men indeholder ikke skind fra dyr.

PU læder er lavet af garvet oksehud og behandlet med polyurethan (deraf PU), der giver beskyttelse og styrke.

Genuine læder er en blanding af ægte læderstykker, som er overfladebehandlet med plast for at øge slidstyrken. Genuine læder forveksles ofte med ægte læder.

Ægte læder er garvet dyrehud. Det er som regel ikke særligt modstandsdygtigt overfor vejr og hyppige buk i forhold til andre lædertyper, der er behandlet med plast.