Apple Watch 5 Remme

 • Apple Watch 5 40mm Remme

  Apple Watch 5 40mm Remme

 • Apple Watch 5 44mm Remme

  Apple Watch 5 44mm Remme

 • Apple Watch 5 Læderremme

  Apple Watch 5 Læderremme

 • Apple Watch 5 Stålremme

  Apple Watch 5 Stålremme

 • Apple Watch 5 Sportsremme

  Apple Watch 5 Sportsremme

UremmeRemme til Apple Watch 5

Personliggør dit nye Apple Watch med en af vores unikke remme. Hos Evermart har vi et stort katalog af vidt forskellige remme til Apple Watch 5, så du med sikkerhed kan finde noget, der falder i din smag. Det er ultranemt at udskifte remmen på dit Apple Watch, og det kræver hverken værktøj eller ekspertise. Derfor kan du med fordel have flere forskellige remme til eksempelvis sport, arbejde og fest, som du skifter mellem. 

Det tager under et minut at udskifte din Apple Watch 5 urrem, og du kan derfor hurtigt sørge for at dit ur passer til hvad du skal. Skal du ned i fitness, løbe en tur eller måske ud at svømme vil vi klart anbefale en urrem i silikone. Med en silicone urrem til Apple Watch 5 er du sikker på at dit armbånd kan holde til det hele. Silikone er et utrolig slidstærkt materiale som kan holde til det hele og altid sidder godt på håndleddet - derfor egner det sig perfekt til sport!

Bruger du også dit Apple Watch mens du ikke træner kan du med fordel have andre Apple Watch 5 Remme liggende hjemme i skuffen. Udskifter du din urrem med en rem i læder eller metal, kan du hurtigt forvandle dit sporty smartwatch til et mere elegant ur.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har fat i en rem, der passer til dit ur, skal du ikke være bekymret.
ALLE Apple Watch modellerne bruger nemlig helt samme type rem, så det eneste, du skal være opmærksom på, er, om du har det store ur eller det lille ur. Apple Watch fås i 40 og 44mm og du skal blot gå efter en urrem der passer til dit ur.

Er du usikker på hvilken Apple Watch 5 rem du skal have kan du blot kigge på bagsiden af dit Apple Watch. Rundt om selve HR sensoren vil der stå enten 40mm eller 44mm. Vælg den Apple Watch 5 rem der passer bedst til dig og dit smartwatch så du kan få mest muligt ud af dit ur