Køkkenredskaber

 • Redskabsholdere

  Redskabsholdere

 • Opvaskebørster

  Opvaskebørster

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Sølv (10)
 2. checkmark
  Hvid (10)
 3. checkmark
  Sort (8)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (3)
 5. checkmark
  Beige (2)
 6. checkmark
  Grå (2)
 7. checkmark
  Blå (2)
 8. checkmark
  Valnød træ (1)
 9. checkmark
  B (1)
 10. checkmark
  A (1)
 11. checkmark
  Gul (1)
 12. checkmark
  Grøn (1)
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (22)
 2. checkmark
  Køkken (14)
 3. checkmark
  Weber Summit Serien  (3)
 4. checkmark
  Weber Genesis II Serien  (3)
 5. checkmark
  Weber Spirit 300 Serien (3)
 6. checkmark
  Weber Spirit 200 Serien  (3)
 7. checkmark
  Weber Q3000 Serien (3)
 8. checkmark
  Weber Q2000 Serien med Vogn (3)
 9. checkmark
  Weber Pulse 2000 med Vogn  (3)
 10. checkmark
  Weber Pulse 1000 med Vogn  (3)
 11. checkmark
  Weber Kulgrill 57 cm  (3)
 12. checkmark
  Weber Kulgrill 47 cm  (3)
 13. checkmark
  Weber Q1000 Serien (3)
 14. checkmark
  Garderobe (1)
 15. checkmark
  Badeværelse (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Køkkenredskaber

Står du og mangle nogle køkkenredskaber? Så er du kommet til det helt rette sted! Her på siden har vi samlet alle vores smarte redskaber som du kan få brug for mens du laver mad. Her på siden kan du finde et samlet sæt til dig der lige er flyttet hjemmefra eller skal skifte all tudstyrret ud, m. Men mangler du blot én enkel ting finder du det sikker også hos os. 

Køkkenredskaber er helt uundværlige i ethvert hjem, men netop hvilket udstyr du skal have, kommer helt an på hvilken type mad du laver. De fleste går dog ikke galt i byen hvis de køber et samlet sæt af redskaber til køkkenet. Her får du oftest et bredt udvalg af lidt af det hele, og så kan du lave mad i langt de fleste tilfælde. Er du lidt mere øvet i et køkken og kan du godt lide at bruge de helt rette redskaber til madlavningen kan du altid supplementere dit startsæt med lige det du har brug for. Det kunne fx være en pincet, eller måske en kagerulle.

De vigtigste køkkenredskaber

Der er nok ingen tvivl om at kniven er det vigtigste redskab i køkkenet. Den kan du bruge til næsten alt, i hvert fald når det kommer til at skære, hakke og snitte. Der er dog flere køkkenredskaber der er essentielle i et køkken, og du finder nogle af dem her på siden.

Har du styr på alle de store og vigtige ting såsom knive, gryder, pander og lignende, så skal du have fat i de helt rette redskaber. Køkkenredskaber består af alt det du bruger under din madlavning der ikke er selve råvarerne, så der findes en uendelig bred vifte af produkter. Vi har lagt mest fokus på dine helt klassiske redskaber såsom grydeskeer, piskeris, tænger, pastaskeer og bagepensler.

Køkkenredskabssæt

Vælger du et af vores redskabssæt til køkkenet er du sikker på at du modtager alt det du kan få brug for. Et sæt består oftest af et par grydeskeer så du altid kan få rørt rundt i din gryde eller få rodet rundt i panden. Grydeskeerne fås i forskellige størrelse hvilket er perfekt når du har flere forskellige størrelse gryder, men også smart at have flere forskellige hvis du har gang i flere blus på samme tid.

Udover grydeskeer finder du også smarte opøsere som fx en suppeøse, pastaske eller en hulske. Med det rette opøser er du sikker på at du altid kan få maden fra gryden og over på din tallerken eller på serveringsfadet. Du finder altid forskellige opøsere til alle de forskellige opgaver du har i køkkenet, og du vil hurtigt opleve at det gør en stor forskel om du bruger fx en suppeøse eller en hulske til samme opgave.

I et sæt med køkkenredskaber er der naturligvis også altid et piskeris. Piskeriset er for mange undværligt uanset om du skal lave sovs, pandekagedej eller måske røre rundt i din varme kakao. I situationer med dej og flydende ting kan du også få brug for en skraber som du oftest også finde ri dit redskabssæt. Skraberen er perfekt til at få det sidste ud af røre skålen eller som  omrøringsredskab.

Skal du have grønsager vendt på panden eller skal du have ekstra marinade på kødet, så indeholder vores køkkenredskabssæt også lige det du har brug for. I Vore sæt finder du altid en tang, en paletkniv og en bagepensel som nok skal sørge for at du altid får det bedst mulige resultat når du laver mad.

Dine køkkenredskaber skal altid være der for at hjælpe dig. kvaliteten af dine køkkenredskaber vil oftest også afspejle sig i kvaliteten af din madlavning. Hard u ikke det rigtige redskab i hånden eller er dit piskeris ujævnt vil du ikke altid få det bedste resultat i køkkenet. Sørg for at du altid har udstyr i topkvalitet som kan klare alle opgaver når du vælger et af vores smarte køkkenredskabssæt. Find sættet med lige de ting du mangler og i det design du bedst kan lide. Skal dine køkkenredskaber stå fremme på bordet kan du med fordel også vælge et køkkenredskabssæt med krukke eller få fingrene i en af vores fede og smarte redskabsholdere

Køkkenredskaber i silikone eller rustfrit stål

Der har i lang tid været debat om hvorvidt du helst skal have køkkenredskaber i rustfrit stål eller i silikone. Det hele kommer faktisk an på hvilken type gryder og pander du har. Silikone køkkenredskaber har den fordel at de er meget bløde, fleksible og ikkeskrammer eller ridser dine gryder. Silikonen giver dig og er derfor heller ikke ligeså hård. Hard u en gammel støbejernspande eller måske en gryde uden belægning så kan du sagtens gør brug af metal køkkenredskaber,, men vil du gerne passe på dine ting eller har du en non-stick pande er silikone vejen frem. 

Når du tager et kig her på siden vil du opdage at de fleste af vores klassiske køkkenredskaber er lavet i silikone, så kan de nemlig bruges af alle, uanset hvilken type gryder og pander der står hjemme i skabet. Vi har dog enkelte dele i rustfrit stål. Dette gælder de fleste af vores tænger og så naturligvis alle vores grillredskaber som skal kunne klare den intense varme. Her taber silikone redskaber nemlig en masse point da de ikke kan holde til hverken varme eller ild. 

Leder du efter en gylden mellemvej hvor dine køkkenredskaber er hårde men ikke gør den store skade på dit udstyr kan du naturligvis også altid finde køkkenredskaber i plastik. Disse redskaber er oftest også billigere og så kan du få dem i forskellige farver og designs så de passer til lige netop dig og dit køkken - uanset hvilken type mad du laver.

Alle de andre køkkenredskaber

Vi har også styr på meget mere end det klassiske køkkenredskabssæt og du kan med stor fordel tage et kig her på siden og finde lige det du mangler. Finde du ikke lige netop det du har brug for, så kan du klikke på linket lige HER for at se hele vores katalog af køkkentilbehør. Vi sørger for altid at have et bredt udvalg til gode priser så du kan finde lige det du mangler. 

Finder du dit nye køkkenredskab hos os skal du heller ikke vente evigheder på at få det hjem. Vi tilbyde nemlig altid dag-til-dag levering. Det betyder at du kan bestille dine varer i dag og modtage dem allerede i morgen! Du skal blot sørge for at bestille en vare der er på lager indenfor vores åbningstider og så vælge vores lynhurtige levering når du går til kassen. Så sørger vi for at pakke din ordre hurtigst muligt og få den afsted mod dig!