Katteseng

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Kattesenge

Leder du efter en bød og behagelig seng til din lille firbenet ven er du kommet til det helt rette sted. Her på siden har vi samlet et udvalg af tæpper og senge til katte som din kat helt sikkert gerne vil tage en lur på. Katte elsker bekvæmmelighed og hygge, og du kan sørge for at din kat har det bedst muligt ved at indrette en hyggelig soveplads til den. 

Du har sikkert allerede én soveplads eller to til katten, men katte elsker at sove flere forskellige steder og vil derfor altid sætte pris på en ny seng eller et nyt tæppe i en ny lokation. Du kender nok til at din kat hopper op i vindueskarm eller andet for at lægge sig til rette . Sørg for at katten har de mest behagelige sovepladser lige der hvor de vælger. Vores små senge kan ligge næsten over det hele. Har du lagt mærke til at din kat elsker at ligge et bestemt sted kan du med fordel lægge en seng eller et tæppe ud til din kat så den altid ligger godt. 

Katten - en Professionel Sovetryne

Katte bruger en mase tid på at slappe af, og de elsker at sove alle døgnets timer. Katte elsker at have muligheden for at kunne trække sig tilbage og tage en lur for sig selv. Sørger du for at din kat har en masse fede sovepladser så de kan få lov til at sove behageligt og hyggeligt lige når de vil. Katten elsker alt fra kattehuler til puder, hængekøjer og senge. 

Forskellige katte kræver forskellige senge til katte, både når det kommer ti type og størrelse af sovepladsen. Nogle katte vil helst gemme sig helt væk i en hule eller en tunnel, men andre katte godt kan lide at have mulighed for at kigge ud på deres mennesker og have overblikket over hvad der sker i hjemmet.

Hyggesenge til Katte

Vores yndlingsseng til katte er vores utrolig bløde og fluffy seng som er en sikker vinder for alle katte. Sengen er dejlighed blød og giver efter for kattens vægt så de får en utrolig behagelig og fluffy seng som giver lidt en hule effekt. Vores bløde senge passer perfekt til alle katte, uanset om du har en killing eller en gammel kat, og så vil de sikkert elsker at ligge varmt og tryk i den hyggelige seng.

Det er altid katten der bestemmer hvor den helst vil sove, også selvom du har et hav af katte senge i huset er det ikke sikkert at din kat ar særlig meget interesse i at sove i nogle af dem. Katte elsker at sove i varme og stille omgivelser. Når de skal tage en lur vil de oftest ikke have for mange mennesker omkring dem, og din kat elsker at have muligheden for at trække sig tilbage. Katte elsker at have deres egne ting der ikke bliver forstyrre, det er derfor en fordel at katten har sin egen katteseng eller kattetæppe som ikke deles med resten af familien. 

Kattetunnel som soveplads

Selvom en tunnel til katte lægger op til leg, så er din kat helt sikkert også kæmpe fan af at tage en lille lur i den. Katte elsker at ligge i skjul og en lur er bedst når katten føler sig dejligt tryk og ligger inde i mørket. En katte tunnel er måske ikke den soveplads de fleste af os vælger til katten, men det kan hurtigt blive din kats favorit. Skal du være sikker på at katten har den bedste komfort kan du altid vælge en blød tunnel eller smide et tæppe eller en seng ind i tunnelen så din kat rigtig kan hygge sig.

Forskellige Katte-Senge til Gode Priser

Uanset hvilken seng til kat du vælger, så kan du være sikker på at du får den til en god pris når du handler her på evermart.dk. Vi har ikke kun lave priser på senge il katte, men vi har også altid gratis fragt Vi syne sikke at du skal betale ekstra for fragtomkostningerne og vi sørger derfor for at du altid har mulighed for at få din katte seng leveret kvit og frit. Samtidig har vi også en lynhurtiglevering, så hverken du eller din kat skal vente evigheder på at få den nye seng hjem. Bestil din nye katteseng trygt her på siden og få en hyggelig soveplads. Slå dig løs og find lige den model og farve der passer bedst til både dig og din kat!